אההה!!! טוב אין לי ברירה!! ../images/Emo189.gif
1. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מכבה את השעון המעורר 2. באיזה מצב רוח אתה קם? תלוי כמה קר בחדר חחחח 3. מה הזמן ביום החביב עליך? הפסקת צהריים 4. אתה אוכל ארוחת בוקר? כן 5. אם כן מה אכלת היום בבוקר? קוטג' 6. כמה שעות אתה ישן בדרך כלל? 6-8 7. מה יותר קשה- לצאת מהפוך בבוקר או לצאת ממקלחת חמה? לצאת מפוף בבוקרררר!!!!! 8. באיזה שעה אתה קם בדרך כלל? 5.45 9. קרה לך שכיבית את השעון המעורר וחזרת לישון? כן וזה היה מאוד מצחיק! 10. השתמשת פעם בשירות יקיצה טלפוני? לא.... 11. מתקלח בבוקר? לא 12. מה יעזור לך להתחיל את הבוקר טוב? קפה

13. בהנחה שלומדים, כמה זמן לפני השיעור אתה מתעורר? שעתיים לפני

14. מה מעיר אותך בקלות? הצעקות של אמא 15. מה ייגרם לאיש שיעיר אותך כשאתה מעוניין להמשיך לישון? צעקות בעיטות וזריקת כריות 16. בשביל מה תהיה מוכן לקום באמצע הלילה? נסיעה עם החבר/חברות לאנשהו 17. אם אני אבוא ואעיר אותך באמצע הלילה אתה תדע את החומר?! ניראה לך?! 18. השלם: בוקר זה....הזמן שבו צריך להמשיך לישון עד הצהריים *את\ה מאמין\ה באהבה? אכן אתם אוהבים את בן\בת הזוג? עד מעל הראש *והוא, אוהב אתכם? ברור

*איך הכרתם? אינטרנט...

*מה אתם הכי אוהבים בו\בה? את העיניים הכחולות ואת החיוך

*מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו\ה? לא זוכרת ת'אמת *אתם רבים? לפעמים *האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?- לא *האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן *כמה אקסים יש לכם?- 3 *האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?- לא ולא *האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?- כן אבל זרקתי אותו בסוף *יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?- לא *האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם אתו?- כן יש אחד שאני ממש לא רוצה לזכור *מה הזיכרון הראשון שעולה לך עכשיו?- מלחמת ניירות היום בכיתה *איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרב\י אליו?- חפרנות רצינית *מה הכי מושך אותך אצל אנשים?- הגישה שלהם *מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב\ת אותך"? - מיכאל אהובי *התכוונת לזה? - כמובן! *מתי שיקרת? - היום בבוקר *האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?- לא *מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? - שהוא שכח ממני *מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? היו לו צפורניים ארוכות ברגליים *מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן המין השני? -לפני שבוע *מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? - לא קרה *מתי בפעם האחרונה התנשקת? לפני שבועיים *עם מי? מיכאל *איך היה? מעולה *מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?- לפני חודש ... *למי אתם הכי מתגעגעים?- למיכאל כי לא ראיתי אותו כבר שבועיים כמעט *מתי בפעם האחרונה התרגשתם? היום בצהריים *ממה? - מזה שהתחבטלו לי שעתיים אחרונות *את\ה חושב\ת שאת מאושר\ת כרגע?- כן *את אוהב\ת מישהו/מישהי כרגע?- אכן *בגדת פעם?- לא *מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו\ממנה וזה מעצבן אותך? התלהבות *מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי *הבנאדם הכי יפה שראית: תלמידה בי"ג אצלי בבצפר *את\ה חושב\ת שאת\ה קנאי\ת? כן *הקול הכי יפה ששמעת? סלין דיון *איך הייתה הנשיקה הראשונה? מעולה *עם מי? - חבר שהיה לי אז *באיזה גיל? 14 חחחחחחח אהבתי

יאלל עוד!!

רק תשאירי עוד לאחרות