חברת השבוע

McBlack

New member
../images/Emo41.gifחברת השבוע../images/Emo41.gif

בלי יותר מדיי זיוני שכל, אתן יודעות מה לעשות
חברת השבוע שלנו היא (תופים)... מירי - MirkuSH!
בלי רחמים. תשתגעו.

McBlack

New member
אה, כן.. בעיקרון גלי הצטרפה לפניה בתור פיונה3

אבל גלי השבוע בגדנ"ע איפה שאיתמרשלי משרת. הוא מפקד על 13 בנים מהשכבה שלה

MirkuSH

New member
יאיי :)

אענה בכיך על על שאלותיכן :) רק לא מבטיחה שהיום. כי אני מצוננת ופורשת למיטה :) אבל קדימה שאלו מה שבא לכן :)

McBlack

New member
../images/Emo32.gifוארשה לעצמי לנצל"ש.. עברתי טסט ראשון!!!!

!!!!!!!!!!!!*)$^*!@^%*(&#!*(()@!!!!!!

Clueless Maiden

New member
טוב. שאלות ^^

המילה המועדפת עלייך?
מילה שנואה?
מה מדליק אותך?
מה דוחה אותך?
איזה צליל או רעש את אוהבת?
איזה צליל או רעש את שונאת?
מה הקללה המועדפת עלייך?
מה היית רוצה להיות כשתיהי גדולה?
במה בשום אופן לא היית רוצה לעבוד?
אם גן עדן היה קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר בהגיעך לשערי הגן?

MirkuSH

New member
עונה בכיף

המילה המועדפת עלייך? זה יותר ביטוי Holly Shit!!!!
המילה שנואה? Anyway...יש מאחורי זה סיפור ארוך...
מה מדליק אותך? אזיקים פרוותיים
מה דוחה אותך? חפירות
איזה צליל או רעש את אוהבת? של מטוסים
איזה צליל או רעש את שונאת? של מערכת הקריזה בבית הספר
מה הקללה המועדפת עלייך? כיאה לכל רוסייה ב"בלאט" ו גם fucking shit!
מה היית רוצה להיות כשתיהי גדולה? אוהווו אני עוד לא סגורה על עצמי
במה בשום אופן לא היית רוצה לעבוד? רפואת שיניים
אם גן עדן היה קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר בהגיעך לשערי הגן? טוב היא הגיעה! אפשר להתחיל לחגוג!

MirkuSH

New member
קפאו לי האצבעות באופי סופי! לילה טוב לכולכן!

אענה על השאלות שלכן בכיף מחר בערב (מכיוון שלצערי אני לומדת עד חמש) לילה טוב!!!!

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo3.gif

אוהבים גרביים? בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית? גרבת פעם גרביונים? יודעים שגרב זה זכר? גרביים עם קשקושים או בצבע חלק? גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור? גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות? תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)? עשית פעם בובה מגרב? יש לך משהו להוסיף בנושא? מה גורם לך אושר? מה גורם לך עצב? מה גורם לך כעס\להתעצבן? מה גורם לך לפחד? מה המילה "אהבה" אומרת לך? מה את\ה הכי אוהב\ת? מה את\ה הכי שונא\ת? מה הזמן הכי ארוך שישנת? מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? מה מוטו שלך? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה אוהב לשיר? מה החולשה הכי גדולה שלך? יש לך ביטחון עצמי? מאמין באמונות טפלות? על מי אתה הכי סומך? איזה ספר אתה קורא עכשיו? מה יש על הפד לעכבר שלך? אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? בינתיים מספיק

MirkuSH

New member
יאללה עוניים

אוהבים גרביים? מאוד בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית? נעלי בית גרבת פעם גרביונים? כן בילדותי יודעים שגרב זה זכר? במ\אמת?! גרביים עם קשקושים או בצבע חלק? הכל גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור? הכל גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות? הכל, יש לי סטוק של גרביים שמספיק כדי להלביש פלוגת בנות שלמה בטירונות תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)? תמונה אי אפשר כי אני מהמחשב של הבצפר והכי מגניבות לדעתי אלו הגרביים עם שפנפני הפלייבוי :) עשית פעם בובה מגרב? כה חיחיחיחי כשהייתי קטנה יש לך משהו להוסיף בנושא? גרבים זה סקסי :) מה גורם לך אושר? חיבוקים ונשיקות מה גורם לך עצב? כמשהו שאני רוצה מאוד שיצליח לא מצליח מה גורם לך כעס\להתעצבן? כשצועקים עליי מה גורם לך לפחד? רכבות הרים מה המילה "אהבה" אומרת לך? עירבוב של אושר שמחה ונשיקות וחיבוקים ו.... עוד המון המון דברים... מה את\ה הכי אוהב\ת? שוקולד לבן עם תותים מה את\ה הכי שונא\ת? כששום שיעור במערכת שלי לא מתבטל מה הזמן הכי ארוך שישנת? 15 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? 48 שעות מה מוטו שלך? תן חיוך הכל לטובה מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד מישהו שיקר לי אתה אוהב לשיר? מאוד למרות שאני זייפנית רצינית חחח מה החולשה הכי גדולה שלך? דברים פרוותיים יש לך ביטחון עצמי? המוןןןןןן מאמין באמונות טפלות? כמובן על מי אתה הכי סומך? על עצמי ועל אוהבי איזה ספר אתה קורא עכשיו? וכי נחש ממית/ ישראל סגל ז"ל מה יש על הפד לעכבר שלך? פרסומת לאולוויז אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? לא אני בבצפר.... וזהו!!!

Jeanne D Arc

New member
נראה לך שזהו ../images/Emo3.gif

1)הצלקת הכי מוכרת לכם בגוף שלכם, והסיבה שממנה היא נגרמה(אפשר ורצוי לחפור): - 2)שני השמות הכי מוזרים ששמעתם בשבוע האחרון: - - 3)שלושה טעמי גלידה שתמיד יימצאו צלכם בגביע: - - - 4)ארבעה אנשים שתיקחו אתכם לסיבוב בעולם: - - - - 5)חמישה שמות אופציונאליים לילדים שיהיו לכם: - - - - - - 6)שש קללות אהובתות, בכל שפה שהיא: - - - - - - 7)שבעה מותגי נעליים שאתם אוהבים: - - - - - - - 8)שמונה תאריכים שקשה לזכור, גם אם רוצים: - - - - - - - - 9)תשע מילים אסוציאטיביות למילה "שעמום": - - - - - - - - - 10)עשרה שירים שלא יימאס לכם לשמוע אף פעם: - - - - - - - - - -

MirkuSH

New member
הייתה לי הרגשה שהקודם היה רק התחלה :)

1)הצלקת הכי מוכרת לכם בגוף שלכם, והסיבה שממנה היא נגרמה(אפשר ורצוי לחפור): - על האצבע השלישית ביד ימין. התנפצה לי כוס זכוכית ביד 2)שני השמות הכי מוזרים ששמעתם בשבוע האחרון: - klim - סאלי (למרות שאני מכירה את השם הזה הוא נשמע לי מאוד מוזר בתחלה) 3)שלושה טעמי גלידה שתמיד יימצאו צלכם בגביע: - שוקולד - תות - פסיפלורה 4)ארבעה אנשים שתיקחו אתכם לסיבוב בעולם: - את אהובי מיכאל - דרינה החברה הכי טובה שלי - לוסיאנה --"-- - דינה --"-- 5)חמישה שמות אופציונאליים לילדים שיהיו לכם - ונסה - כריסטיאן - דן - אוה - רועי 6)שש קללות אהובתות, בכל שפה שהיא: - כמובן "בלאט" - fuching shit - זונהההההה - מה את מפגרת?!-נפוץ ביני לבין החברות שלי - וכשאני ממש עצבנית iobaniy svet! זה ברוסית - דאלביוב 7)שבעה מותגי נעליים שאתם אוהבים: - MAGNUM - נייקי - ריבוק -דיאדורה - ואנס - אולסטאר - פומה 8)שמונה תאריכים שקשה לזכור, גם אם רוצים: - מבחן בהבעה- משום מה אני תמיד שוחכת דווקא אותם - ימי הולדת של בני הדודים שלי - יום הולדת של אמא של חבר שלי - סוף סמסטר א' - תור לרופא - מתי פעם אחרונה החלפתי מים באקווריום - הבגרות האחרונה - מתי פעם אחרונה השקתי את הצמח שבחדר שלי 9)תשע מילים אסוציאטיביות למילה "שעמום": - חוסר מעש - שיעור תקבילית/ ספרתית - הרצאות של המנהל - שיחות "סוף יום" עם המדריכה - שיעורי לשון - וגם שיעורי תנ"ך - סלביק.-מישהו מהכיתה שלי שיכול לשעמם את הילד הכי חרשן בכיתה למוות - תוכניות בערוץ המקומי - עייפות 10)עשרה שירים שלא יימאס לכם לשמוע אף פעם: - Starslyers- keep on moving - Modern Talking- sexy sexy lover - Underground project-Remember - Infected mushroom- Suliman - Brian Adams- Heaven - עידן רייכל- ממעמקים - scorpions- the wind of change - אהוד בנאי- טיפ טיפה - Dj Aligator- Dvavi Davai - מטרופולין - הסתה :) יאאא זה היה ארוךךך :)

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo9.gif את בטוחה שזה היה ארוך?

1. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? 2. באיזה מצב רוח אתה קם? 3. מה הזמן ביום החביב עליך? 4. אתה אוכל ארוחת בוקר? 5. אם כן מה אכלת היום בבוקר? 6. כמה שעות אתה ישן בדרך כלל? 7. מה יותר קשה- לצאת מהפוך בבוקר או לצאת ממקלחת חמה? 8. באיזה שעה אתה קם בדרך כלל? 9. קרה לך שכיבית את השעון המעורר וחזרת לישון? 10. השתמשת פעם בשירות יקיצה טלפוני? 11. מתקלח בבוקר? 12. מה יעזור לך להתחיל את הבוקר טוב? 13. בהנחה שלומדים, כמה זמן לפני השיעור אתה מתעורר? 14. מה מעיר אותך בקלות? 15. מה ייגרם לאיש שיעיר אותך כשאתה מעוניין להמשיך לישון? 16. בשביל מה תהיה מוכן לקום באמצע הלילה? 17. אם אני אבוא ואעיר אותך באמצע הלילה אתה תדע את החומר?! 18. השלם: בוקר זה.... *את\ה מאמין\ה באהבה? אתם אוהבים את בן\בת הזוג? *והוא, אוהב אתכם? *איך הכרתם? *מה אתם הכי אוהבים בו\בה? *מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו\ה? *אתם רבים? *האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?- *האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? *כמה אקסים יש לכם?- *האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?- *האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?- *יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?- *האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם אתו?- *מה הזיכרון הראשון שעולה לך עכשיו?- *איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרב\י אליו?- *מה הכי מושך אותך אצל אנשים?- *מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב\ת אותך"? - *התכוונת לזה? - *מתי שיקרת? - *האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?- *מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? - *מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? *מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן המין השני? - *מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? - *מתי בפעם האחרונה התנשקת? *עם מי? *איך היה? *מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?- *למי אתם הכי מתגעגעים?- *מתי בפעם האחרונה התרגשתם? *ממה? - *את\ה חושב\ת שאת מאושר\ת כרגע?- *את אוהב\ת מישהו/מישהי כרגע?- *בגדת פעם?- *מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו\ממנה וזה מעצבן אותך? *מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? *הבנאדם הכי יפה שראית: *את\ה חושב\ת שאת\ה קנאי\ת? *הקול הכי יפה ששמעת? *איך הייתה הנשיקה הראשונה? *עם מי? - *באיזה גיל? ואני אחפש עוד שאלות ...

MirkuSH

New member
אההה!!! טוב אין לי ברירה!! ../images/Emo189.gif

1. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מכבה את השעון המעורר 2. באיזה מצב רוח אתה קם? תלוי כמה קר בחדר חחחח 3. מה הזמן ביום החביב עליך? הפסקת צהריים 4. אתה אוכל ארוחת בוקר? כן 5. אם כן מה אכלת היום בבוקר? קוטג' 6. כמה שעות אתה ישן בדרך כלל? 6-8 7. מה יותר קשה- לצאת מהפוך בבוקר או לצאת ממקלחת חמה? לצאת מפוף בבוקרררר!!!!! 8. באיזה שעה אתה קם בדרך כלל? 5.45 9. קרה לך שכיבית את השעון המעורר וחזרת לישון? כן וזה היה מאוד מצחיק! 10. השתמשת פעם בשירות יקיצה טלפוני? לא.... 11. מתקלח בבוקר? לא 12. מה יעזור לך להתחיל את הבוקר טוב? קפה :) 13. בהנחה שלומדים, כמה זמן לפני השיעור אתה מתעורר? שעתיים לפני :) 14. מה מעיר אותך בקלות? הצעקות של אמא 15. מה ייגרם לאיש שיעיר אותך כשאתה מעוניין להמשיך לישון? צעקות בעיטות וזריקת כריות 16. בשביל מה תהיה מוכן לקום באמצע הלילה? נסיעה עם החבר/חברות לאנשהו 17. אם אני אבוא ואעיר אותך באמצע הלילה אתה תדע את החומר?! ניראה לך?! 18. השלם: בוקר זה....הזמן שבו צריך להמשיך לישון עד הצהריים *את\ה מאמין\ה באהבה? אכן אתם אוהבים את בן\בת הזוג? עד מעל הראש *והוא, אוהב אתכם? ברור :) *איך הכרתם? אינטרנט... :) *מה אתם הכי אוהבים בו\בה? את העיניים הכחולות ואת החיוך :) *מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו\ה? לא זוכרת ת'אמת *אתם רבים? לפעמים *האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?- לא *האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן *כמה אקסים יש לכם?- 3 *האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?- לא ולא *האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?- כן אבל זרקתי אותו בסוף *יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?- לא *האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם אתו?- כן יש אחד שאני ממש לא רוצה לזכור *מה הזיכרון הראשון שעולה לך עכשיו?- מלחמת ניירות היום בכיתה *איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרב\י אליו?- חפרנות רצינית *מה הכי מושך אותך אצל אנשים?- הגישה שלהם *מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב\ת אותך"? - מיכאל אהובי *התכוונת לזה? - כמובן! *מתי שיקרת? - היום בבוקר *האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?- לא *מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? - שהוא שכח ממני *מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? היו לו צפורניים ארוכות ברגליים *מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן המין השני? -לפני שבוע *מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? - לא קרה *מתי בפעם האחרונה התנשקת? לפני שבועיים *עם מי? מיכאל *איך היה? מעולה *מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?- לפני חודש ... *למי אתם הכי מתגעגעים?- למיכאל כי לא ראיתי אותו כבר שבועיים כמעט *מתי בפעם האחרונה התרגשתם? היום בצהריים *ממה? - מזה שהתחבטלו לי שעתיים אחרונות *את\ה חושב\ת שאת מאושר\ת כרגע?- כן *את אוהב\ת מישהו/מישהי כרגע?- אכן *בגדת פעם?- לא *מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו\ממנה וזה מעצבן אותך? התלהבות *מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי *הבנאדם הכי יפה שראית: תלמידה בי"ג אצלי בבצפר *את\ה חושב\ת שאת\ה קנאי\ת? כן *הקול הכי יפה ששמעת? סלין דיון *איך הייתה הנשיקה הראשונה? מעולה *עם מי? - חבר שהיה לי אז *באיזה גיל? 14 חחחחחחח אהבתי :) יאלל עוד!! :) רק תשאירי עוד לאחרות

למעלה