המשך...
1.מהי השעה המועדפת עליך ביום? אין כזאת ספציפית 2. יש שעון? כן, אפילו כמה 3.כמה שעונים היו בעבר? אנא אערף. לפחות 4. 4. מה כיף יותר - שעון חורף או שעון קיץ? שעון קיץ
שעון חורף טיפש, בוקר מוקדם, לילה מוקדם
5.עונה מועדפת? עונות מעבר.. סתיו או אביב 6. למה? לא חם ולא קר מדי 7. העונה שעכשיו, טובה לך? כן 8.באיזו עונה היומולדת שלך? קיץ
9.עוד כמה זמן היומולדת שלך? 9 חודשים ו-5 ימים 10.מחכה לו? לא לחוץ לי 11. אוהב לקבל מתנות? אני מעדיפה שלא לקבל, אבל לא אזרוק אותה למישהו בפרצוף אם יביא 12. ולתת מתנות? אני ממש גרועה בזה
אני אף פעם לא מוצאת משהו מתאים לקנות אז אני מכינה משהו 13. מה כיף יותר לקנות - בשמים, איפור או דיסקים (מוזיקה)? בשמים. אני מאד לא בקטע של לקנות/לשמוע דיסקים מקוריים, ואני לא משתמשת באיפור... יש לי מספיק עפרונות שחורים בבית
14. מה היא מוזיקה בשבילך? הרבה דברים שקצת קשה לי לחשוב עליהם עכשיו. ידיד שלי מנגן ושר לי דברים במסן עכשיו, אם כבר מדברים
15. המוזיקה היא חלק גדול מהחיים? אני חושבת שכן 16. המוזיקה שאתה שומע השפיעה עלייך במובן מסויים? פעם, כן. הכרתי מלא חברים טובים שיש לי היום דרך פורום פאוור מטאל (760) 17.מה הדבר שהכי השפיע עלייך בחיים? לא היה אירוע משמעותי בצורה יוצאת דופן. אני מאמינה שלכל דבר יש סיבה, ושרשרת של אירועים היא זו שהובילה אותי למי שאני היום. אני יכולה לחזור לכיתה ג' ולומר שההחלטה שלי שלא להיבחן לבדוק אם אני מחוננת השפיעה עליי המון, כי סביר להניח שזה נכון, שאם היו מגלים את זה (אני מחוננת, נו
) מוקדם אז היו קורים דברים שלא היו קורים אחרת. למרות שלמראית עין, זה לא באמת משנה. 18. מה הם התחביבים שלך? שאלו X: 19. מאיזה אתה חושב שאתה יכול להתפרנס? חסרה שם איזושהי מילה
מאיזו עבודה? לא משהו שאני רוצה לעשות... הדבר שאני רוצה לעשות לא רווחי בצורה פנאטית כמעט
20. יש לך כשרון? בטוח יש משהו. פשוט... לא עליתי עליו עדיין. או שעליתי ואני פשוט לא רוצה לייחס לו חשיבות. אני מגדירה את זה כ"יש לי כל מיני יכולות" אבל, ממממ, זה לא כישרון כמו צילום או ציור או שירה. אני בסדר בכתיבה. 21. מהם הכשרונות שהיית רוצה שיהיו לך? צילום, ציור, שירה...
22. מקנא באנשים בעליי כשרון מסויים? לא מקנאת באף אחד... מצויין לי איתי כמו שאני 23. בכללי, אתה קנאי? לא 24. רגשות אצלך בולטים או שאתה שומר בבטן? אני חושבת שדי בולטים. אני לא שומרת בבטן דברים שמפריעים לי עם איתמר, אני ישר מיידעת אותו, שלא יתפוצץ לנו אח"כ. 25. מהו הרגש השנוא עלייך ביותר? חמלה. 26. מתי לאחרונה נפרדת ממישהו להרבה זמן? "הרבה" זה נורא יחסי. נפרדתי מההורים לחודש-חודשיים, נפרדתי מאיתמר ל-5 ימים, נפרדתי מאח שלי ליומיים וחצי. רק ה-2 הראשונים מפריעים לי. 27. מרחקים של ארצות מפרידות בין אנשים? ההורים שלי הם הוכחה ברורה לכך שלא 28. קרה פעם ששמרת על קשר על חברים/משפחה שגרו בקצה השני של העולם? מן הסתם... סין, ארה"ב... 29. מהו הזמן הארוך ביותר שבילת מחוץ לישראל? 3.5 שבועות 30. אוהב חו"ל? לפעמים, מדי פעם... גיחה לאנשהו... 31. איפה ממש בא לך לבקר עכשיו? בג'וערה, נו מה. 32. מקום שלא היית בו ורוצה להיות? תאילנד 33. מקום שכן היית בו ורוצה להיות שוב? ג'וערה וסין
34. ישראל או חו"ל? ישראל
35. עברית או לועזית? כתיבה בעברית, שירה בלועזית 36. מהי השפה האהובה עלייך? גרמנית או ספרדית 37. איזה שפות אתה יודע? (להגיד כן, לא, וודקה וליברמן ברוסית לא נחשב שפה) חוץ מעברית? (אני באמת בסדר בעברית, צ'ה) ספרדית, ערבית, סינית, גרמנית.. לא זוכרת מה עוד 38. איזו שפה ממש בא לך ללמוד? גרמנית 39. אוהב שאלונים ארוכים? כשמשעמם 40. או אולי מעדיף סקרים? מה אני יודעת 41. ממציא לפעמים? המצאתי לחברות השבוע האחרונות
42. באיזו תדירות? כל שבוע? 43. ארכיון - זה כיף לענות שוב ושוב על אותם השאלונים? כן, לראות מה השתנה
44. איך הגעת לפורום? איתי, ידיד משותף של ליז (המנהלת) ושלי אמר לי שידידה שלו פתחה פורום כזה והוא ישר חשב עליי... אגב, גם לו יש הודעה בעמוד הראשון
45. מאיזו תקופה בערך אתה פה? מהעמוד הראשון 46. מהו הפורום האהוב עלייך? חברות של חיילים
47. אם חברים שלך מהכיתה/שכבה וכו' היו נכנסים לכאן, זה היה מפריע לך לכתוב? הייתי צריכה לצנזר דברים, אבל תכלס, על הזין שלי 48. "החברים הכי טובים" זו אמת? הא? 49. זה נכון לגביך? לא הבנתי 50. כמה חברים הכי טובים יש לך? 10 לפחות
51. מתי לאחרונה הרגשת שנוטשים אותך לטובת אחרים? חחח נוטשים? מה אני, תינוקת? אפילו אז גירשתי את ההורים מהבית 52. מרגיש את זה לעיתים קרובות? לא 53. עוד מעט אני גומרת את השאלון, תסלח לי נכון? בכיף 54. מהו החלק הכי כייפי של השבוע? חמישי בערב עד שבת בלילה, להיות עם איתמר 55. בדרך כלל אתם מתכננים אותו או ספונטנים לגבי מה שיהיה? ספונטנית 56. משעמם לכם? עכשיו, קצת 57.מפריע לכם אם אני כותבת בגוף רבים/נקבה/זכר? כשהשאלון מיועד רק לי, זה די מוזר שזה בלשון זכר
אפילו שאנשים מדברים איתי על פעולות בכללי בלשון זכר אני מתקנת אותם. 58. קוראים תשובות של אחרים? כן, לא מרבה להגיב, though... 59. אנשים קוראים תשובות שלכם? אם לא מגיבים, מאיפה אני אמורה לדעת? 60. חושבים שיקראו את זה? לא יודעת, קראתן?
1.מהי השעה המועדפת עליך ביום? אין כזאת ספציפית 2. יש שעון? כן, אפילו כמה 3.כמה שעונים היו בעבר? אנא אערף. לפחות 4. 4. מה כיף יותר - שעון חורף או שעון קיץ? שעון קיץ