חברת השבוע

McBlack

New member
המשך...

1.מהי השעה המועדפת עליך ביום? אין כזאת ספציפית 2. יש שעון? כן, אפילו כמה 3.כמה שעונים היו בעבר? אנא אערף. לפחות 4. 4. מה כיף יותר - שעון חורף או שעון קיץ? שעון קיץ
שעון חורף טיפש, בוקר מוקדם, לילה מוקדם
5.עונה מועדפת? עונות מעבר.. סתיו או אביב 6. למה? לא חם ולא קר מדי 7. העונה שעכשיו, טובה לך? כן 8.באיזו עונה היומולדת שלך? קיץ
9.עוד כמה זמן היומולדת שלך? 9 חודשים ו-5 ימים 10.מחכה לו? לא לחוץ לי 11. אוהב לקבל מתנות? אני מעדיפה שלא לקבל, אבל לא אזרוק אותה למישהו בפרצוף אם יביא 12. ולתת מתנות? אני ממש גרועה בזה
אני אף פעם לא מוצאת משהו מתאים לקנות אז אני מכינה משהו 13. מה כיף יותר לקנות - בשמים, איפור או דיסקים (מוזיקה)? בשמים. אני מאד לא בקטע של לקנות/לשמוע דיסקים מקוריים, ואני לא משתמשת באיפור... יש לי מספיק עפרונות שחורים בבית
14. מה היא מוזיקה בשבילך? הרבה דברים שקצת קשה לי לחשוב עליהם עכשיו. ידיד שלי מנגן ושר לי דברים במסן עכשיו, אם כבר מדברים
15. המוזיקה היא חלק גדול מהחיים? אני חושבת שכן 16. המוזיקה שאתה שומע השפיעה עלייך במובן מסויים? פעם, כן. הכרתי מלא חברים טובים שיש לי היום דרך פורום פאוור מטאל (760) 17.מה הדבר שהכי השפיע עלייך בחיים? לא היה אירוע משמעותי בצורה יוצאת דופן. אני מאמינה שלכל דבר יש סיבה, ושרשרת של אירועים היא זו שהובילה אותי למי שאני היום. אני יכולה לחזור לכיתה ג' ולומר שההחלטה שלי שלא להיבחן לבדוק אם אני מחוננת השפיעה עליי המון, כי סביר להניח שזה נכון, שאם היו מגלים את זה (אני מחוננת, נו
) מוקדם אז היו קורים דברים שלא היו קורים אחרת. למרות שלמראית עין, זה לא באמת משנה. 18. מה הם התחביבים שלך? שאלו X: 19. מאיזה אתה חושב שאתה יכול להתפרנס? חסרה שם איזושהי מילה
מאיזו עבודה? לא משהו שאני רוצה לעשות... הדבר שאני רוצה לעשות לא רווחי בצורה פנאטית כמעט
20. יש לך כשרון? בטוח יש משהו. פשוט... לא עליתי עליו עדיין. או שעליתי ואני פשוט לא רוצה לייחס לו חשיבות. אני מגדירה את זה כ"יש לי כל מיני יכולות" אבל, ממממ, זה לא כישרון כמו צילום או ציור או שירה. אני בסדר בכתיבה. 21. מהם הכשרונות שהיית רוצה שיהיו לך? צילום, ציור, שירה...
22. מקנא באנשים בעליי כשרון מסויים? לא מקנאת באף אחד... מצויין לי איתי כמו שאני 23. בכללי, אתה קנאי? לא 24. רגשות אצלך בולטים או שאתה שומר בבטן? אני חושבת שדי בולטים. אני לא שומרת בבטן דברים שמפריעים לי עם איתמר, אני ישר מיידעת אותו, שלא יתפוצץ לנו אח"כ. 25. מהו הרגש השנוא עלייך ביותר? חמלה. 26. מתי לאחרונה נפרדת ממישהו להרבה זמן? "הרבה" זה נורא יחסי. נפרדתי מההורים לחודש-חודשיים, נפרדתי מאיתמר ל-5 ימים, נפרדתי מאח שלי ליומיים וחצי. רק ה-2 הראשונים מפריעים לי. 27. מרחקים של ארצות מפרידות בין אנשים? ההורים שלי הם הוכחה ברורה לכך שלא 28. קרה פעם ששמרת על קשר על חברים/משפחה שגרו בקצה השני של העולם? מן הסתם... סין, ארה"ב... 29. מהו הזמן הארוך ביותר שבילת מחוץ לישראל? 3.5 שבועות 30. אוהב חו"ל? לפעמים, מדי פעם... גיחה לאנשהו... 31. איפה ממש בא לך לבקר עכשיו? בג'וערה, נו מה. 32. מקום שלא היית בו ורוצה להיות? תאילנד 33. מקום שכן היית בו ורוצה להיות שוב? ג'וערה וסין
34. ישראל או חו"ל? ישראל
35. עברית או לועזית? כתיבה בעברית, שירה בלועזית 36. מהי השפה האהובה עלייך? גרמנית או ספרדית 37. איזה שפות אתה יודע? (להגיד כן, לא, וודקה וליברמן ברוסית לא נחשב שפה) חוץ מעברית? (אני באמת בסדר בעברית, צ'ה) ספרדית, ערבית, סינית, גרמנית.. לא זוכרת מה עוד 38. איזו שפה ממש בא לך ללמוד? גרמנית 39. אוהב שאלונים ארוכים? כשמשעמם 40. או אולי מעדיף סקרים? מה אני יודעת 41. ממציא לפעמים? המצאתי לחברות השבוע האחרונות
42. באיזו תדירות? כל שבוע? 43. ארכיון - זה כיף לענות שוב ושוב על אותם השאלונים? כן, לראות מה השתנה
44. איך הגעת לפורום? איתי, ידיד משותף של ליז (המנהלת) ושלי אמר לי שידידה שלו פתחה פורום כזה והוא ישר חשב עליי... אגב, גם לו יש הודעה בעמוד הראשון
45. מאיזו תקופה בערך אתה פה? מהעמוד הראשון 46. מהו הפורום האהוב עלייך? חברות של חיילים
47. אם חברים שלך מהכיתה/שכבה וכו' היו נכנסים לכאן, זה היה מפריע לך לכתוב? הייתי צריכה לצנזר דברים, אבל תכלס, על הזין שלי 48. "החברים הכי טובים" זו אמת? הא? 49. זה נכון לגביך? לא הבנתי 50. כמה חברים הכי טובים יש לך? 10 לפחות
51. מתי לאחרונה הרגשת שנוטשים אותך לטובת אחרים? חחח נוטשים? מה אני, תינוקת? אפילו אז גירשתי את ההורים מהבית 52. מרגיש את זה לעיתים קרובות? לא 53. עוד מעט אני גומרת את השאלון, תסלח לי נכון? בכיף 54. מהו החלק הכי כייפי של השבוע? חמישי בערב עד שבת בלילה, להיות עם איתמר 55. בדרך כלל אתם מתכננים אותו או ספונטנים לגבי מה שיהיה? ספונטנית 56. משעמם לכם? עכשיו, קצת 57.מפריע לכם אם אני כותבת בגוף רבים/נקבה/זכר? כשהשאלון מיועד רק לי, זה די מוזר שזה בלשון זכר
אפילו שאנשים מדברים איתי על פעולות בכללי בלשון זכר אני מתקנת אותם. 58. קוראים תשובות של אחרים? כן, לא מרבה להגיב, though... 59. אנשים קוראים תשובות שלכם? אם לא מגיבים, מאיפה אני אמורה לדעת? 60. חושבים שיקראו את זה? לא יודעת, קראתן?

Ray512

New member
../images/Emo41.gif חברת השבוע ../images/Emo41.gif

התחיל לו שבוע חדש, ועמו- חברת השבוע חדשה! והשבוע- מאיה!
(McBlack) הפגזנה בשאלותיכן, בנות
כרגיל, ניתן להעתיק שאלות מהשרשורים הקודמים (אפילו טרם עבר דף, מה שמקל על המלאכה
). (למצוא תמונה לא היה לי כח, סלחי לי מאיה על המחדל הנוראי הזה, אבל נרדמתי על הספה, והיא מעור, ועכשיו עין שמאל שלי בוכה ללא הרף
)

Jeanne D Arc

New member
קראתי ../images/Emo13.gif

ועוד שאלות מה דעתכם על קולה עם חלב? שמעתם על מישהו ששותה את זה? טעמתם? אהבתם? נשמע לכם מגעיל? נשמע לכם מעניין? הייתם מנסים אם היה באיזו מסיבה? הייתם מנסים בבית קפה? אוהב/ת מטריות? יש לך מטריה? אם כן - יש יותר מאחת? מה עדיף - מטריה רגילה או מטריה מתקפלת? אם יש לך מטריה - באיזה צבע היא? היתה לך פעם מטריה שקופה שאפשר לראות דרכה? מחזיק/ה מטריה ביד חשופה או עם כפפה? עפה לך פעם מטריה בגלל הרוח? כשאת/ה הולך/ת ברחוב והמטריה מתקפלת הפוך בגלל הרוח את/ה מתפדח? יש לך משהו להוסיף בנושא? 1. שים את האייקון חבול - 2. דבר חלש 3. תן קישור לבלוג שלך [אם יש לך]- 4. ולעולם שלך - 5. הגב לזה שמתחתייך בעולם 7. הגב לזה שמעלייך בבלוג ובעולם 8. ספר בדיחה 9. אם אספת אי פעם מדבקות ספר אילו 10. מנה את הפורומים נוספים שאתה נמצא בהם - 11. מנה את הסדרות האהובות עלייך - 12. שים תמונה של חיה מצויירת/אמיתית 13. תכתוב מילה בערבית 14. יום שנוא - 15. יום מועדף - 16. מקצוע שנוא - 17. מקצוע מועדף - 18. שם? [זה נחמד לשאול את זה באמצע השאלון] 19. תן ת'מסן ש'ך 20. מין - 21. מ1 עד 10 אם ענית על השאלון הזה ברצינות [1 הכי נמוך] 22. מס' שנים בתפוז - 23. כתובת EMAIL ש'ך - 24. תן שאלה [סתם מה שבא לך] - וזהו כנראה

McBlack

New member
וואי, עכשיו כבר באמת חפרת ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

מה דעתכם על קולה עם חלב? לא שותה קולה, או מוגז בכללי שמעתם על מישהו ששותה את זה? אני זוכרת שאיתמר חשב פעם על שהשילוב הזה בטח נוראי טעמתם? אהמ אהבתם? ... נשמע לכם מגעיל? כן נשמע לכם מעניין? לא הייתם מנסים אם היה באיזו מסיבה? לא הייתם מנסים בבית קפה? לא אוהב/ת מטריות? מה אני יודעת. קצת טיפשות, כל הזמן מתקלקלות, הצדדים החדים שלהם נחשפים וכאלה
יש לך מטריה? כמה, כן אם כן - יש יותר מאחת? מה עדיף - מטריה רגילה או מטריה מתקפלת? מתקפלת אם יש לך מטריה - באיזה צבע היא? שחורה, כחולה, תכלת, בורדו... היתה לך פעם מטריה שקופה שאפשר לראות דרכה? לא זוכרת מחזיק/ה מטריה ביד חשופה או עם כפפה? מה שיוצא לי באותו רגע עפה לך פעם מטריה בגלל הרוח? לא משהו רציני כשאת/ה הולך/ת ברחוב והמטריה מתקפלת הפוך בגלל הרוח את/ה מתפדח? חחח אם זה היה קורה פתאום, נשמע שכן :) יש לך משהו להוסיף בנושא? מטריות זה סבבה לגמרי ומומלץ לקחת אחת כזאת כל יום ולדבר איתה גם, שלא תרגיש בודדה. גם בקיץ. 1. שים את האייקון חבול -
2. דבר חלש|מדברת חלש| 3. תן קישור לבלוג שלך [אם יש לך]- http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=matrilupe וגם http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=115167 4. ולעולם שלך - נו באמת... http://www.tapuz.co.il/pcards/showcard.asp?forumuserid=1123207 5. הגב לזה שמתחתייך בעולםלליגל... עוד מעט
7. הגב לזה שמעלייך בבלוג ובעולם חחחחחח ז'אנה, זה לך
עוד מעט
8. ספר בדיחה מה ההבדל בין שואה לבין חומוס? - שואה זה לא אחלה 9. אם אספת אי פעם מדבקות ספר אילו חחחחחחח כןכן, התחלתי עם חבילה של 12 מדבקות ועשיתי החלפות וסיימתי את כל העניין עם שני אלבומים שלמים
לא סוג מיוחד של מדבקות, הכל... חלקות, בד, זוהרות...
10. מנה את הפורומים נוספים שאתה נמצא בהם - פאוור מטאל, מוניקה סקס, בין תיכון לצבא, סקס לנוער... 11. מנה את הסדרות האהובות עלייך - שאלו
12. שים תמונה של חיה מצויירת/אמיתית עוד מעט אצרף, נו, לא שמתי לב
13. תכתוב מילה בערבית אין לי פונט ערבי, צ'ה
אבל אני עדיין יודעת גם לכתוב ולקרוא... 14. יום שנוא - ראשון. איתמר נוטש, אוטובוסים מלאים חיילים. פיכ. 15. יום מועדף - שישי. יש מקסימום זמן-איתמר ורואים אנשים נחמדים
16. מקצוע שנוא - חנ"ג 17. מקצוע מועדף - מתמטיקה... שאלו, נו 18. שם? [זה נחמד לשאול את זה באמצע השאלון] מאיה
19. תן ת'מסן ש'ך במסרים
20. מין - איזה נדוש יהיה אם אכתוב 'והמון, תודה'? סתם, נקבה 21. מ1 עד 10 אם ענית על השאלון הזה ברצינות [1 הכי נמוך] הייתה לי את האופציה לשקר?
22. מס' שנים בתפוז - לפי העולם שלי... בינואר זה יהיה 3 שנים
23. כתובת EMAIL ש'ך - אוי קפצו לי
24. תן שאלה [סתם מה שבא לך] - הא? (זאת שאלה) הודגש באמצעות מדגישומטיק

BaaaaaRi

New member
מאיה מאיה מאיה הגיע הזמן להתעלל בך..

הדגש|
הי מאיהל'ההה:] מה קורה?!
מה השעה?!
איך זה להיות חברת השבוע?!
אז מה לשאול הרבה שאלות?!
טוב נתחיל?! ברור שכן...
הפעם האחרונה ש...
צחקת..
בכית...
צעקת על מישהו
חיבקת מישהו..
נישקת מישהו..
פיהקת::O
הבנאדם האחרון ש..
ישן במיטה שלך...
שלח לך הודעה באיסי
התקשר אלייך... שלח לך אס אמ אס...
נישק אותך..
חיבק אותך...
אמר לך שהוא אוהב אותך..
הצחיק אותך..
הרגיז אותך...
ועכשיו שאלות חופרות
בת כמה את?!
בן כמה חבר שלך?
איפה את גרה?
את אוהבת לגור שם?
יש לך הרבה ידידים?
יש לך הרבה חברות?!
מתגייסת?!
יודעת לאן...?
עכשיו קצת שאלות בהומור:D
את מי היית מעדיפה לנשק...
יניבוששש חח או פבלו רוזנרג:D
יעקב איילון או גדי סוקניק?
דודו טופז או אלי יצפאן
דן דנקר או אושרי כהן
חסן נסראללה או מוחמד אחמניג'דד ( איך שלא כותבים תשם שלו )..
את חשוב שאת..
יפה?
חכמה?
מוכשרת?
טיפשה?
מצחיקה?
מכוערת
זורמת?
חרמנית?
אדישה?
רומנטית?
עצבנית?
היסטרית?
ועכשיו כמה שאלות לסיום?!
הדבר הכי רומנטי שאיתמר עשה לך אי פעם...?
מה המתנה הכי יפה שקיבלת...?
דבר אחד שאת מאוד מאוד רוצה מאז שאת קטנה..?
את אוהבת את הבנות בפורום?
עד כמה חופר השאלון הזה מ1-10
נהנת?!
אז כמה זמן ביזבזתי לך?! חח ( מה השעה ) חחחחחחחח אוווווווווהבת?!

McBlack

New member
חחחחחחחחחחחחח אוי ואבוי ../images/Emo6.gif

היי מאיהל'ההה:] מה קורה?! נפלא :) מה השעה?! 23:56 איך זה להיות חברת השבוע?! נחמד, מה אני יודעת. זה לא כאילו תשאלו אותי שאלות בסיגנון "ורוד או קישוא"
אז מה לשאול הרבה שאלות?! חחח מיותר לומר, אני חושבת. נראה לי שהלכת על זה כבר
טוב נתחיל?! ברור שכן
ברור שכן... הפעם האחרונה ש... צחקת.. עכשיו, בטלפון עם איתמר בכית... אתמול, רבתי עם אחשלי ואז כבר דיברתי עם איתמר, הוצאתי עצבים על כלמיני דברים מעיקים (שומדבר בקשר אליו... אם תהיתן) צעקת על מישהו... אתמול, בריב עם אח שלי חיבקת מישהו.. אתמול, את איתמר נישקת מישהו.. אתמול, את איתמר פיהקת... לפני כמה שעות. ישנתי כמו קיפוד מחילות
הבנאדם האחרון ש.. ישן במיטה שלך... איתמר שלח לך הודעה באייסי... באייסי? ידיד שלי. אבל אני בקושי משתמשת בו, אז נניח שהתכוונת למסן, ואגיד שליגל וידיד אחר שלי. התקשר אלייך... איתמר, כשהתחלתי לענות ממש שלח לך אס אמ אס... איתמר או ידיד אחר שלי נישק אותך.. איתמר חיבק אותך... איתמר אמר לך שהוא אוהב אותך.. איתמר, מקודם בטלפון הצחיק אותך.. איתמר והסרט של אקסמן3. אקסמן#3 שלי היה... רותם
וכן, אני ממספרת אותם
הרגיז אותך... בטח היום, מישהו בשיעור נהיגה. עפולאים כאלה טיפשים בכל הנוגע ללהיות הולכי רגל. וסורי לעפולאיות
. ועכשיו שאלות חופרות בת כמה את?! 18 ורבע עוד מעט :) בן כמה חבר שלך? 18 ו-7 חודשים איפה את גרה? כפר תבור את אוהבת לגור שם? זה בסדר. נולדתי פה, ככה שקשה לומר. האנשים הם לא מה שהיו פעם, אבל מה זה משנה. עדיף על... צ'רנוביל. יש לך הרבה ידידים? כן, אפשר לומר שהמון יש לך הרבה חברות?! הרבה פחות, אבל כן מתגייסת?! ברור
לא מתכוונת להשתמט, לא משנה כמה צה"ל היה טיפש ובן זונה איתי. יודעת לאן...? נופ. כי צה"ל טיפש ובן זונה איתי
עכשיו קצת שאלות בהומור:D את מי היית מעדיפה לנשק... יניבוששש חח או פבלו רוזנברג?:D איחחחחחחחח ברור שפבלו רוזנברג
לפחות יש לו שתי גבות. שזה אחת יותר משל יניב
יעקב איילון או גדי סוקניק? אוי, זה קשה. אבל נראה לי שאלך על יעקב איילון
גברי כזה. חסון
דודו טופז או אלי יצפאן? רן דנקר או אושרי כהן? רן דנקר. אושרי כהן חתיכת פוסי משתמט
חסן נסראללה או מוחמד אחמניג'דד (איך שלא כותבים תשם שלו).. אחמי מאמי
אני לא זוכרת איך הגענו לזה, אבל כבר יצא לי לצחוק עם איתמר על שאני צריכה לבוא לאחמדינג'ד עם קול מפתה ולומר "אחמי מאמי... אתה יודע... זה לא יפה שאתה ככה מקלקל את היחסים שלנו, לא מתקשר ואז בא בהצהרות לאו"ם שאתה רוצה להשמיד אותי... אפיתי לך עוגיות... עשיתי לך נעים בגב!" את חשוב שאת.. יפה? לא במיוחד, לא נורא חכמה? בערך מוכשרת? בקושי טיפשה? לא... למרות שיש לי המון רגעים שאני מרגישה כזאת מצחיקה? את עצמי כן
גם אחרים, אבל אני לא בקטע של להתלהב
מכוערת? לפעמים
זורמת? ספונטנית
זורמת נשמע זול חרמנית? שובבה
אדישה? לא רומנטית? כן עצבנית? לפעמים. אבא שלי קורא לי מרוקאית (אני לא), ועוד ירשתי את התכונה הזאת ממנו, זה כל החלק האוסטרי הזה
מטורף לגמרי היסטרית? לא ועכשיו כמה שאלות לסיום?! הדבר הכי רומנטי שאיתמר עשה לך אי פעם...? אף פעם לא הייתי טובה בלחשוב על דברים כאלה בשאלונים. "מה הדבר הכי...", אני ממש גרועה בזה. המוח שלי קורס ואני חוטפת בלאקאאוט. כל מה שאני יכולה לחשוב עליו עכשיו זה שהוא אומר דברים שגדולי המשוררים היו רוצים להנציח בשירם. הוא נורא אוהב להפגין רגשות וממש לא איכפת לו לעשות את זה גם ברגעים חסרי טאקט (או שזאת רק אני שמרגישה רע כשהיא מתנשקת עם החבר כשיוצאים יחד עם רווקי-עד?) מה המתנה הכי יפה שקיבלת...? את הגנים מההורים שלי
דבר אחד שאת מאוד מאוד רוצה מאז שאת קטנה..? את המשאלה היחידה שממש התמדתי בה כשהייתי קטנה קיבלתי, ואני עדיין מקבלת. היא הפכה לסוג של קללה, אם תשאלו אותי. אבל אל תשאלו אותי
את אוהבת את הבנות בפורום? מתה עליכן!!!!!!!!
עד כמה חופר השאלון הזה מ1-10? 7. אל תחמיאי לעצמך כלכך
נהנת?! כמובן
אז כמה זמן ביזבזתי לך?! חח (מה השעה) 00:16
חחחחחחחח אוווווווווהבת?! הכייייייייי בעולם!

Ray512

New member
נמנמנמ

והרי השאלות הטיפשיות להיום:
אם היית צריכה לבחור דיקטטור בתור בן זוג, איזה היית בוחרת?
כדי לשמח אותך צריך....
באיזה שמפו את משתמשת?
מה יש לך בארנק?
יש לך בושם קבוע? איזה?
מה את הכי אוהבת לעשות ביום שבת? המממ, מספיק לבינתיים
אני הולכת להתקלח ולישון, לילה טוב!

McBlack

New member
כפרעלייך ../images/Emo6.gif אפילו אני שכחתי שאני צריכה לפתוח

שירשור
אם היית צריכה לבחור דיקטטור בתור בן זוג, איזה היית בוחרת? קים ז'ונג איל (צפון קוריאה). לתמונות: http://images.google.com/images?svnum=10&um=1&hl=en&q=Kim+Jong-il&btnG=Search+Images ואני חושבת שמיותר לומר עד כמה שמאיה ז'ונג איל נשמע כוחני ובעל עוצמות הרסניות. כדי לשמח אותך צריך... להיות הבנאדם הנכון, במקום הנכון ובזמן הנכון. למרות שאני חייבת לומר, אני שמחה רוב הזמן, בעיקר מאז איתמר... *מסמיקה למוות* באיזה שמפו את משתמשת? הד אנד שולדרז. וכן, אני מודעת לניסויים
מה יש לך בארנק? מכתבים מאיתמר וחצי דיסקית שלו, כרטיס אשראי, כרטיס מגנטי של קופה"ח, כרטיס חבר ורוד מג'נטה בחנות בסין (
), תעודת תורם דם, תעודת זהות, מינימום 20 ש"ח, (בשלב הזה אני מביאה את הארנק לבדוק) כרטיס הלוך חזור לת"א וכרטיסי טיסה מכמה מהטיסות האחרונות שהייתי בהן. יש לך בושם קבוע? איזה? יש לי כמה, אבל אני משתמשת בעיקר ב-forever and ever של דיור. אבא שלי קנה לי את זה, הוא בוחר בשמים מצויין
גם הוא מבדיל בין סינטטי וטבעי... ככה שזה גם לא עושה לי כאב גרון
מה את הכי אוהבת לעשות ביום שבת? את איתמר. חד משמעית
לילה טוב בובה [[=

Jeanne D Arc

New member
חה! ../images/Emo190.gif../images/Emo8.gif

עכשיו להפגיז בשאלות D: מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: תמיד מצחיק אותך: אתה הכי מתגעגע אליו: לא ראית המון זמן: הכי חסר לך: הכי מבין אותך: מחבק הכי חזק: מספר את הבדיחות הכי טובות: יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: תמיד יהיה שם בשבילך: אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: תמיד יש לך על מה לדבר איתו: * מוזיקה- זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שיר אהוב: סגנון מוזיקה אהוב: השיר האחרון ששמעת: השיר הראשון ששמעת הבוקר: * טלויזיה- סדרה אהובה: סרט אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: * כללי- תחביבים: מספר אהוב: מאמין באלוהים? מאמין בשטן? מאמין בגן עדן? אוהב ללכת לביצפר? מאכל אהוב: אייסיקיו או מסנג'ר? אוסף: מעשן? שותה? סמים? אוהב להצטלם? אוהב חורף? אוהב גשם? יש לך חלומות מפחידים? לפעמים את מתקשה להרדם כדי לא לחלום עליהם שוב? חלמת פעם על דורה? ועל ברני? ועל מאיה בוסקילר? ועל לגיידמק? ואיך תרגישי אם הם ירוצו אחריכם עם סכינים? יש לך חלומות שחוזרים על עצמם? חלמת פעם שאת ישנה? הזלת ריר תוך כדי שינה? חלמת פעם שאת ערומה? מה עדיף, לישון או לקום? עייפתי אותך?

McBlack

New member
זה הזמן למדגישומטיק! ../images/Emo9.gif

מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: איתמר ואולגה (חברה שלי מב"ש) תמיד מצחיק אותך: איתמר אתה הכי מתגעגע אליו: אני לא בנאדם שקל לו להתגעגע... מתגעגעת בעיקר לחבר או לידידים שהייתי רואה הרבה זמן ופתאום אני לא. וכבר אין הרבה כאלה, כולם בצבא או בשנות שירות, או לומדים ורחוקים מדיי. נראה לי שעכשיו אני מתגעגעת לאחותי ולאחיינים. לא ראית המון זמן: הרבה אנשים
כלמיני חברים מרחבי הארץ הכי חסר לך: אמא הכי מבין אותך: אני בטוחה שהרבה אנשים יכולים להבין ולהזדהות עם דברים שאני עוברת. אני לא נשגבת בשום צורה, אני שונאת שצה"ל לא שם עליי כמו שהוא לא שם על הרבה אחרים, אני נלחצת לקראת טסט כמו מיליוני אחרים לפניי. אני מאוהבת עד מעל הראש, מעל למה שאני מסוגלת להכיל, והרבה הודעות בחודש האחרון פה יוכלו להעיד שאתן מבינות אותי בקטע הזה. הבנה בקטע של להבין את צורת המחשבה שלי? איתמר הכי קרוב לזה. מחבק הכי חזק: חזק במובן של כואב? צבר
במובן של מחבק, איתמר מספר את הבדיחות הכי טובות: לספר בדיחות? סטייל "סוס וחתול הולכים ברחוב"? צבר יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: איתמר, כי הוא אוהב את מה שאני שומעת
יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: מה אני יודעת. אני לא כזאת בררנית בסרטים
תמיד יהיה שם בשבילך: איתמר. טוב, האמת שכל החברים הקרובים שלי יהיו כאלה. אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: איתמר שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: איתמר, בעקיפין. סיפור ארוך. אבל זאת לא אשמתו. אז מישהי אחרת. תמיד יש לך על מה לדבר איתו: איתמר ולירון (אקסמן#4) * מוזיקה- זמר אהוב: ג'ק בלאק (הסולן של Tenacious D, שיחק בקינג קונג, מחוז אורנג', הפנטזיה של הל...) והסולן של pain of salvation (שר עם המון רגש
) זמרת אהובה: הסולניות של epica (סימון סימונס
), lacuna coil ו-within temptation (שרון דן-אדל
) להקה אהובה:tenacious d, pain of salvation, blind guardian, symphony x, sonata arctica, מוניקה סקס, מופע הארנבות של ד"ר קספר. שיר אהוב: את מנסה להרוג אותי?
סגנון מוזיקה אהוב: פעם היה יותר פרוגרסיב וגות' מטאל, עכשיו אני פשוט שומעת הכל, בלי העדפות. השיר האחרון ששמעת: ג'וני שועלי - עכשיו השיר הראשון ששמעת הבוקר: השיר היחיד שאני זוכרת מהאוטובוס הבוקר בדרך לעפולה לשיעור הנהיגה: כנסיית השכל - היינו עושים אהבה (בגרסה החדשה) * טלויזיה- סדרה אהובה: נו, באמת. סימפסון, האוס, בנות גילמור, סאות' פארק, המשרד. סרט אהוב: זה נוטה להשתנות, אבל ראיתי לפני חודש או יותר את חומות של תקווה אחרי שנים שלא ראיתי והפעם זה נשאר. שחקנית אהובה: שחקן אהוב: ג'ק בלאק (...), ג'וני דפ וסטיב קארל (המשרד, בתול בן 40, מבול של צרות. איזה תרגום דפוק, אלוהים. אוון הכל יכול.) * כללי- תחביבים:
אף פעם לא הייתי טובה בלהגדיר את זה. מה כבר אכתוב? לראות טלוויזיה, לשמוע מוזיקה ולהיות במחשב? סורגת? מה? מספר אהוב: 5 מאמין באלוהים? לא טרחת אפילו לשנות את המין?
אהמ, בקשר לשאלה, אני עדיין לא סגורה על תשובה. מאמין בשטן? לא מאמין בגן עדן? לא אוהב ללכת לביצפר? אהבתי, אחרי חנוכה של י"ב
באתי רק 3 פעמים בשבוע בשביל 3 מקצועות
מאכל אהוב: משהו איטלקי... ושוקולד אייסיקיו או מסנג'ר? מסן אוסף: כבר שנים שלא אספתי כלום. פעם אספתי סרטים ממתנות יומולדת
מעשן? אפילו לא מנסה
שותה? בקטנה, כשמתחשק. אף פעם לא בשביל מה שיבוא אח"כ. סמים? נופ אוהב להצטלם? רק אם הוא מצלם ו/או אם זה עם עוד אנשים אוהב חורף? כן אוהב גשם? כשיש מקום להתחמם ולהסתתר בו, כן יש לך חלומות מפחידים? כן לפעמים את מתקשה להרדם כדי לא לחלום עליהם שוב? כשזה ממש גרוע, כן חלמת פעם על דורה?
לא ועל ברני? האמת שיש לי פוסטר שלו בחדר
אבל לא, הוא נמצא בדיוק מאחוריי ועל מאיה בוסקילה? וואלה. לא ועל לגיידמק? אני די בטוחה שכן, שפשוט צינזרתי את זה לעצמי בבוקר
ואיך תרגישי אם הם ירוצו אחריכם עם סכינים?
שחינכו אותם לא טוב? יש לך חלומות שחוזרים על עצמם? יש לי חלומות שגורמים לי לתחושה של דה ז'ה וו, למרות שאני לא בטוחה אם זה בגלל שחלמתי אותם קודם או מסיבה אחרת
חלמת פעם שאת ישנה? כן הזלת ריר תוך כדי שינה? לא חלמת פעם שאת ערומה? כן, זה היה מצחיק מה עדיף, לישון או לקום? לקום, אם זה מתי שאני רוצה ובלי שעון מעורר. עייפתי אותך? נופ. חפרתי יותר ממך
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo6.gif חקי חקי

ואין לי כוח לשנות מזכר לנקבה
מה תעשי לי? אה? אה? 1. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? 2. באיזה מצב רוח אתה קם? 3. מה הזמן ביום החביב עליך? 4. אתה אוכל ארוחת בוקר? 5. אם כן מה אכלת היום בבוקר? 6. כמה שעות אתה ישן בדרך כלל? 7. מה יותר קשה- לצאת מהפוך בבוקר או לצאת ממקלחת חמה? 8. באיזה שעה אתה קם בדרך כלל? 9. קרה לך שכיבית את השעון המעורר וחזרת לישון? 10. השתמשת פעם בשירות יקיצה טלפוני? 11. מתקלח בבוקר? 12. מה יעזור לך להתחיל את הבוקר טוב? 13. בהנחה שלומדים, כמה זמן לפני השיעור אתה מתעורר? 14. מה מעיר אותך בקלות? 15. מה ייגרם לאיש שיעיר אותך כשאתה מעוניין להמשיך לישון? 16. בשביל מה תהיה מוכן לקום באמצע הלילה? 17. אם אני אבוא ואעיר אותך באמצע הלילה אתה תדע את החומר?! 18. השלם: בוקר זה.... 1.מהי השעה המועדפת עליך ביום? 2. יש שעון? 3.כמה שעונים היו בעבר? 4. מה כיף יותר - שעון חורף או שעון קיץ? 5.עונה מועדפת? 6. למה? 7. העונה שעכשיו, טובה לך? 8.באיזו עונה היומולדת שלך? 9.עוד כמה זמן היומולדת שלך? 10.מחכה לו? 11. אוהב לקבל מתנות? 12. ולתת מתנות? 13. מה כיף יותר לקנות - בשמיםאיפור או דיסקים (מוזיקה)? 14. מה היא מוזיקה בשבילך? 15. המוזיקה היא חלק גדול מהחיים? 16. המוזיקה שאתה שומע השפיעה עלייך במובן מסויים? 17.מה הדבר שהכי השפיע עלייך בחיים? 18. מה הם התחביבים שלך? 19. מאיזה אתה חושב שאתה יכול להתפרנס? 20. יש לך כשרון? 21. מהם הכשרונות שהיית רוצה שיהיו לך? 22. מקנא באנשים בעליי כשרון מסויים? 23. בכללי, אתה קנאי? 24. רגשות אצלך בולטים או שאתה שומר בבטן? 25. מהו הרגש השנוא עלייך ביותר? 26. מתי לאחרונה נפרדת ממישהו להרבה זמן? 27. מרחקים של ארצות מפרידות בין אנשים? 28. קרה פעם ששמרת על קשר על חברים/משפחה שגרו בקצה השני של העולם? 29. מהו הזמן הארוך ביותר שבילת מחוץ לישראל? 30. אוהב חו"ל? 31. איפה ממש בא לך לבקר עכשיו? 32. מקום שלא היית בו ורוצה להיות? 33. מקום שכן היית בו ורוצה להיות שוב? 34. ישראל או חו"ל? 35. עברית או לועזית? 36. מהי השפה האהובה עלייך? 37. איזה שפות אתה יודע? (להגיד כן, לא, וודקה וליברמן ברוסית לא נחשב שפה) 38. איזו שפה ממש בא לך ללמוד? 39. אוהב שאלונים ארוכים? 40. או אולי מעדיף סקרים? 41. ממציא לפעמים? 42. באיזו תדירות? 43. ארכיון - זה כיף לענות שוב ושוב על אותם השאלונים? 44. איך הגעת לפורום? 45. מאיזו תקופה בערך אתה פה? 46. מהו הפורום האהוב עלייך? 47. אם חברים שלך מהכיתה/שכבה וכו' היו נכנסים לכאן, זה היה מפריע לך לכתוב? 48. "החברים הכי טובים" זו אמת? 49. זה נכון לגביך? 50. כמה חברים הכי טובים יש לך? 51. מתי לאחרונה הרגשת שנוטשים אותך לטובת אחרים? 52. מרגיש את זה לעיתים קרובות? 53. עוד מעט אני גומרת את השאלון, תסלח לי נכון?>< 54. מהו החלק הכי כייפי של השבוע? 55. בדרך כלל אתם מתכננים אותו או ספונטנים לגבי מה שיהיה? 56. משעמם לכם? 57.מפריע לכם אם אני כותבת בגוף רבים/נקבה/זכר? 58. קוראים תשובות של אחרים? 59. אנשים קוראים תשובות שלכם? 60. חושבים שיקראו את זה? בבקשה
תהני

McBlack

New member
עניתי על חצי הבוקר אבל קפץ הפקק בגלל הדוד אז

נאלצתי לסגור
1. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתמתחת במיטה תוך עשיית קולות של חתול מיוחם 2. באיזה מצב רוח אתה קם? תלוי כמה ישנתי, עם מי התעוררתי ובשביל איזו מטרה 3. מה הזמן ביום החביב עליך? אין משהו ספציפי, תלוי ביום 4. אתה אוכל ארוחת בוקר? רק אם אני מתעוררת עם איתמר, זה הרגל קבוע אצלו 5. אם כן מה אכלת היום בבוקר? לא התעוררתי איתו היום
6. כמה שעות אתה ישן בדרך כלל? 4-10 7. מה יותר קשה- לצאת מהפוך בבוקר או לצאת ממקלחת חמה? מהפוך 8. באיזה שעה אתה קם בדרך כלל? תלוי מתי המורה קבע שיעור 9. קרה לך שכיבית את השעון המעורר וחזרת לישון? כן 10. השתמשת פעם בשירות יקיצה טלפוני? לא 11. מתקלח בבוקר? כן 12. מה יעזור לך להתחיל את הבוקר טוב? להתעורר לידו, או להתעורר ליום שבו צפוי לקרות משהו שחיכיתי לו 13. בהנחה שלומדים, כמה זמן לפני השיעור אתה מתעורר? תלוי באוטובוס. 14. מה מעיר אותך בקלות? דד-ליינים. שצריך להגיע לאנשהו בזמן מסויים. תורים, שיעורי נהיגה וכיו"ב 15. מה ייגרם לאיש שיעיר אותך כשאתה מעוניין להמשיך לישון? היחידים שעושים את זה בלי סיבה טובה מספיק הם האחיינים שלי, ואז אני רודפת אחריהם בטענה שאטרוף אותם
16. בשביל מה תהיה מוכן לקום באמצע הלילה? בשביל ללכת להשתין או בשביל סקס 17. אם אני אבוא ואעיר אותך באמצע הלילה אתה תדע את החומר?! כבר שכחתי, חודשים שלא למדתי 18. השלם: בוקר זה... נחמד, החל מ-10

לילי123456

New member
לא קראתי את שאר השאלות...מקווה לא לחזור

אז...איך זה להיות חברת השבוע?
איזה שיר את שומעת עכשיו? נגמלת מהשיר של רן ועיליי? איזה שיר את מוכנה לשמוע ברצף כל היום? מה הכי בא לך לעשות עכשיו? איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? באיזה צבע... העיניים שלך? השיער שלך? היית מחליפה את הצבע שלהם? מה הצבע שאת הכי אוהבת? איזה צבע בבגד בחיים לא תלבשי? אוכל.. האוכל שאת הכי אוהבת- האוכל שאת שונאת- אוהבת שוקולד? איזה הכי? חלב או מריר? חלב או ריבת חלב? גלידה או ארטיק? פירות או ירקות? מלוח או מתוק? מקדולנס או בורגראנץ'? פיצה או ספגטי? זיתים ירוקים או שחורים? רוטב עגבניות או שמנת? איפה הייתה החופשה שהכי נהנת בה? עם מי זה היה? כמה זמן? מה הכי הרבה זמן שהיית מחוץ לבית? איפה מעדיפה לגור- בארץ או בחו"ל? איזה כיתה הכי אהבת? איזה הכי שניאת? למה את הכי מתגעגעת בבי"ס? איזה מקצוע הכי אהבת? איזה הכי לא אהבת? לאיזה תקופה בחיים שלך היית רוצה לחזור? מה את הכי רוצה שיקרה בעתיד? מה הדבר הכי רומנטי שעשית לאיתמר? מה הכי רומנטי שהוא עשה לך? מה הכי רומנטי שעשיתם ביחד? מה המתנה הכי יפה שקיבלת אי פעם? ממי זה היה? מה המתנה הכי יפה שנתת? למי? זהו לבנתיים

McBlack

New member
וועו ווע איתך ../images/Emo3.gif

אז...איך זה להיות חברת השבוע? קצת פחות נפלא
איזה שיר את שומעת עכשיו? משינה - משהו קטן וטוב נגמלת מהשיר של רן ועיליי? נראה לי שכן, אחרי ששמעתי אותו בלופ אינסופי 4 ימים
איזה שיר את מוכנה לשמוע ברצף כל היום? יש לי רשימה שלמה
את רן ועיליי, נגיד
מה הכי בא לך לעשות עכשיו? את איתמר, ואז להתכרבל איתו ולישון [= איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? איתו בחדר, במיטה המעפנה שלו שם. עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? איתמר
באיזה צבע... העיניים שלך? חומות עם בסיס אדום
השיער שלך? כנ"ל היית מחליפה את הצבע שלהם? את העיניים לכחולות/ירוקות, כמו של אבא שלי/אחותי. אנחנו ממש דומות, ההבדל העיקרי בינינו הוא בצבע מה הצבע שאת הכי אוהבת? שחור, סגול, בורדו, גווני כחול... איזה צבע בבגד בחיים לא תלבשי? צהוב. לא רק שזה עושה אותי חיוורת, זה פשוט לא מתאים לי. אני מסתדרת עם צבעים כהים. כבר אמרתי שאין סיכוי שאתחתן עם שמלה לבנה
אוכל.. האוכל שאת הכי אוהבת- שאלו
האוכל שאת שונאת- חציל, כבד, מיונז, כרוב ניצנים, הצהוב של הביצה. אוהבת שוקולד? יותר מדי
איזה הכי? תלוי במצברוח. ועדיף עם אגוזים. חלב או מריר? מה שיש
חלב או ריבת חלב? ריבת חלב [= גלידה או ארטיק? ארטיק פירות או ירקות? פירות מלוח או מתוק? מה שיתחשק באותו רגע מקדולנס או בורגראנץ'? אף אחד מהם
פיצה או ספגטי? מצברוח
זיתים ירוקים או שחורים? שחורים [= רוטב עגבניות או שמנת? תלוי כמה שמנה אני מרגישה באותו רגע
איפה הייתה החופשה שהכי נהנית בה? חופשה, חופשה? ים, שמש, מנוחה? אף פעם לא עשיתי כזאת
אולי כשהייתי קטנה יותר, עם המשפחה. עם מי זה היה? X: כמה זמן? ... מה הכי הרבה זמן שהיית מחוץ לבית? ה-3.5 שבועות ההם בארה"ב איפה מעדיפה לגור- בארץ או בחו"ל? נשבר לי מחו"ל, אני אוהבת יותר לחזור, אבל נראה לי שמתישהו אגור אי שם לכמה זמן... איזה כיתה הכי אהבת? י' והממש סוף של י"ב איזה הכי שנאת? אני חושבת שאת י"א ותחילת י"ב למה את הכי מתגעגעת בבי"ס? להפסקות ולעבודת גמר
איזה מקצוע הכי אהבת? מתמטיקה וביולוגיה (עבודת הגמר) איזה הכי לא אהבת? חנ"ג, מורה טיפשה לאיזה תקופה בחיים שלך היית רוצה לחזור? לכל מה שהיה בין אקסמן #4 לבין האחרון (מצחיק לקרוא לו אקסמן#6) מה את הכי רוצה שיקרה בעתיד? שיהיה טוב. ממש טוב. לכל מי שמגיע לו שיהיה לו טוב. ולמי שלא מגיע לו שיסבול והמון
שכל אחד יקבל את מה שמגיע לו, קיצר. מה הדבר הכי רומנטי שעשית לאיתמר? מה אני יודעת. מה הכי רומנטי שהוא עשה לך? שאלו
מה הכי רומנטי שעשיתם ביחד? בטח הרבה יגידו שהטיול לגלבוע היה רומנטי, אז נראה לי שזה. כנ"ל ליער בית קשת. הוא לקח אותי למקומות מדהימים כאלה
מבודדים, שצופים על עמקים/הרים... קנינו גלידה ושתייה ועשינו פיקניק
רעיון שלו, האמת... מה המתנה הכי יפה שקיבלת אי פעם? שאלו.. ממי זה היה? מההורים שלי מה המתנה הכי יפה שנתת? אני ממש גרועה במתנות. אני פשוט לא מוצאת דברים טובים מספיק לקנות לאנשים. לאיתמר ולאקס הכנתי כמה דברים נחמדים
אבל ניחא למי? לאיתמר ולאקס הודגש באמצעות מדגישומטיק

מאיה'לה אופה קטנה, יש לה קמח מיים...

שאלוווווות
4. מה כיף יותר - שעון חורף או שעון קיץ? 5.עונה מועדפת? 6. למה? 7. העונה שעכשיו, טובה לך? 8.באיזו עונה היומולדת שלך? 9.עוד כמה זמן היומולדת שלך? 10.מחכה לו? 11. אוהבת לקבל מתנות? 12. ולתת מתנות? 13. מה כיף יותר לקנות - בשמים איפור או דיסקים (מוזיקה)? 18. מה הם התחביבים שלך? 20. יש לך כשרון? 21. מהם הכשרונות שהיית רוצה שיהיו לך? 24. רגשות אצלך בולטים או שאתה שומר בבטן? 25. מהו הרגש השנוא עלייך ביותר? 28. קרה פעם ששמרת על קשר על חברים/משפחה שגרו בקצה השני של העולם? 29. מהו הזמן הארוך ביותר שבילת מחוץ לישראל? 30. אוהבת חו"ל? 31. איפה ממש בא לך לבקר עכשיו? 32. מקום שלא היית בו ורוצה להיות? 33. מקום שכן היית בו ורוצה להיות שוב? 34. ישראל או חו"ל? 35. עברית או לועזית?

מאורי6

New member
אז את כן ערה!

זה לא היה תעתוע כשהתחברת לשתי שניות שלמות למסן\= למה הלכת לי?!?!?!!!!?!!?!?! משעמם! ואני עייפה אבל לא נרדמת... ובר שיגעה אותי אתמול והיא אפילו לא מודעת לכמה
סתם ברוש, אוהבת אותך.. אבל זה לא בסדר....חחחח בטח עכשיו אתן תוהות מה עובר עליי לעזאזל.... הייתי שמחה לענות לכן.. כשאמצא את שפיותי נחגוג כולנו ביחד... שפיות נעדרת נראתה לאחרונה יוצאת ממאור לפני כשבועיים, כל היודע דבר על מקום הימצאה מתבקש להודיע על כך. פרס כספי יוענק למוצא הישר, בתנאי שמאור באמת תתחיל לעבוד

את מצחיקה ../images/Emo9.gif

היה לי תור לרופא הבוקר בגלל זה השכמתי קום (6
)... אגב, מצאתי פה את השפיות שלך, עם חוט מסביב לצוואר שלה

למעלה