הרבה../images/Emo3.gif
את אוהבת חתולים? כן יש לך את הדבר הזה שתולים על הפלאפון ושבשביל לתלות אותו צריך לפתוח את המכסה של הבטריה ואז לקפל ולהכניס ואז לסגור? לא
אם כן, מה יש לך שם? אין לי
איזה ז'אנר של מוזיקה את אוהבת במיוחד? אלטרנטיב על גווניו... איזה צבע עיניים יש לך? חום איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? ירוק איזה צבע עיניים יש לחבר? חום את אוהבת אותי? מנהסתם יש לך כרטיס אשראי (שימו לב, המיחזור בשיאו!)? כן אם כן, איזה צבע הוא? כחול מה את הכי אוהבת בתוך הבורקס שלך? תפו"א איזו תוספת את הכי אוהבת בפיצה? עגבניות ופיטריות אוהבת אוכל סיני? לא ממש אכלת פעם ואפל בלגי? לא... קרפ? רק אתמול קרפ מרשמלו במקס ברנר
בייקון? כן שרימפס?
(לא אוהבת) חילזון? אפילו לי יש גבול
אייסיקיו או מסנג'ר (לא כמאכל)? מסנג'ר מתי עשית אפצ'י בפעם האחרונה? לפני כשעה
מה היה המקום הכי מגניב שבו עשית את זה? ממ.... תאמת.. לא גיוונתי יותר מדי עם מקומות מה הגובה שלך? מטר 60 יש לך תמונה שלך עם מדים? כן ואני לא מעלה
איך צה"ל מתייחס אלייך? יפה הוא נחמד? נניח הוא חוזר הביתה בזמן? לא! הוא לא בוגד בך? לצערי לא
והרמטכ"ל - הספקת לשגל אותו? מממ לא.. אוי, יש לך חבר. תזכירי לי איך קוראים לו? אופיר יפה יפה, זה שם מגניב. שלחת לו פעם חבילה? לא אם כן: מה שמת בה? אם לא: למה, יא נבלה? כי אני נבלה יש לך רישיון? מסתבר וואי חסר לך שאת לא מוצאת מחשב בשביל לענות על כל השאלות. מצאת? מממ יש מצב
איפה הוא? מתחת למחצלת הוא נחמד אלייך? לא משו אני יכולה לפרק לו את האימאימא אם רק תבקשי. רוצה? כן!##$ את אוהבת חצילים? איכס איך את בלבשל? לא משו נכון איתי ממש חמוד? הכי הכי שבעולם יצא לך לראות אותו עם התספורת (אפילו בתמונה)? לא
את אוהבת לקרוא? ממ לא יותר מידי אכלת פעם סושי? כן ולא אוהבת מה יש לי עם אוכל פתאום בשירשור הזה? שאלה טובה באמת אני נהיית חלודה. איזו מגמה היית בבצפר? ביולוגיה/מחשבים אהבת את הבצפר? מממ לא ממש את מתגעגעת? לא ממש בכיינית. היית אומרת על עצמך שאת בכיינית? בהחלט את עקשנית? סוגשל תמני 3-5 תכונות בעצמך שאת אוהבת: יש לי קליטה מהירה... אני עקשנית... ורגישה תמני 3-5 תכונות בעצמך שהיית רוצה לשנות: יש יותר מדי אם היית נמלה, מה היה קורה? היה רע אם היית אשטון קוצ'ר, מה היית עושה עם דמי מור? לא הרבה ראית 'בתול בן 40'? נחמד הא. ראית 'המשרד'? אוהבת 'המשרד'? סטיב קארל גאון. ראית 'הדייט שתקע אותי'? יש לך טלפון קווי בחדר? יש לך מחשב (מת, כנראה) בחדר? אילו ערוצים את הכי אוהבת לראות? באיזה צבע החדר שלך? כמה זוגות נעליים יש לך? יש לך וובקאם?