חברת השבוע!

McBlack

New member
../images/Emo41.gifחברת השבוע!../images/Emo41.gif

תזכורת לסניליות והסבר לחדשות: כל שבוע תיבחר אחת החברות בפורום להיות חברת השבוע. מה זה אומר? כל יום ראשון אעלה את השירשור ואתן מוזמנות לשרשר אליו שאלות/שאלונים לאותה חברת השבוע והיא תהיה חייבת לענות על השאלות כי אם לא, היא תצא הומו. ולא, עדיין לא מצאתי משהו חכם יותר לומר. והפעם! חברת השבוע שלנו היא ליז! - devilz, המנהלת-חיילת היקרה שלנו. וידאתי, והיא תוכל להגיב, אז אל תשכחו את עניין הרשעות
שאלות יצירתיות תתקבלנה בברכה (ולא, אני לא מוכנה שתהיו בורות ותנסו להביר אותי גם כן ע"י כך שתגידו לי לא לכתוב תתקבלנה יותר לעולם, גם אם מדובר בפועל נסתרות (וכאן נגמר הפלאשבק המטורף לכיתה י')).

McBlack

New member
../images/Emo122.gif ואיך שכחתי... תודה לטל על שסבלה את

השאלות (שלי במיוחד, אני חייבת לציין
). את לא הומו

McBlack

New member
ועוד משהו ../images/Emo163.gif

קיבלתי הצעה מטל דה-מנג'ר (שם בדוי) שבסוף השבוע תבחר חברת השבוע את החברה של השבוע הבא
אני אומרת שנלך עליה, מה דעתכן?

Jeanne D Arc

New member
אין לה מחשב עכשיו לא?

לעשות פירסימג באף או בלשון? להיות רציני או מצחיק? לשתות חלב רגיל או חלב רזה? למות בשריפה או לטבוע? פרחים או ממתקים? אפור או שחור? תמונות צבעוניות או שחור לבן? תשוקה או אהבה? שקיעות או זריחות? להשאר ער עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? הירח או השמש? סתיו או חורף? ימין או שמאל? שיהיו לך 10 מכרים או 2 חברים טובים? שמש או גשם? גלידת וניל או שוקולד? בנים או בנות? וודקה או בירה? זהו לבינתיים

devilz

New member
להלהלילי

לעשות פירסימג באף או בלשון? בלשון עם עדיפות לאנדרגראונד... להיות רציני או מצחיק? מצחיק זה הכי אחותי
לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רגיל זה הכי יאמי למות בשריפה או לטבוע? טביעה נשמע פחות כואב פרחים או ממתקים? ממתקים יותר יעיל... אפור או שחור? שחור וקשוח
תמונות צבעוניות או שחור לבן? צבעוני יותר פרחוני
תשוקה או אהבה? אהבה שקיעות או זריחות? שקיעות הכי רומנטישיש להשאר ער עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? ער עד מאוחר... הירח או השמש? שמש
סתיו או חורף? סתיו
ימין או שמאל? שמאל שיהיו לך 10 מכרים או 2 חברים טובים? 2 טובים.. מה מכרים שווים
שמש או גשם? שמש1$3?^$%^%$ גלידת וניל או שוקולד? שוקולד יאמי
בנים או בנות? בנים וודקה או בירה? בירה

מאורי6

New member
שאלות=] אל תהיי הומו!

מה הכינוי הכי מוזר שאי פעם "הדביקו" לך? תספרי ותפרטי לנו על מקרה מפדח שקרה ואת מנסה להתנהג כאילו הוא לא קרה מעולם
[עמוק בפנים את הרי יודעת שהוא קרה] הספר האחרון שקראת: מתי זה היה
? ספר הילדים שאת הכי אוהבת עד היום: אם היו נותנים לחברה הכי טובה לתאר אותך במשפט אחד, מה היה המשפט? איזה דגם הפלאפון שלך? איזה היית רוצה? הפריט [כן, משהו דומם
] הכי חשוב לך בעולם? מתי בפעם האחרונה נסעת ברכבת? נכון קפאת מקור? מעדיפה אוטובוס או רכבת? זהו בינתיים

MrsNoOne

New member
אהה.. עשית לי פלאשבק לראיון האישי...

איך חברים שלך היו מתארים אותך??? אההההה!!!!

devilz

New member
ואם ממש בא לי?

מה הכינוי הכי מוזר שאי פעם "הדביקו" לך? ג'ינג'ית... כינוי נפוץ סהכ אבל מוזר כי מעולם לא הייתי ג'ינג'ית... תספרי ותפרטי לנו על מקרה מפדח שקרה ואת מנסה להתנהג כאילו הוא לא קרה מעולם [עמוק בפנים את הרי יודעת שהוא קרה] נפלתי מספה באמצע מועדון? הספר האחרון שקראת:קפקא על החוף... מתי זה היה? חודש ככה... ספר הילדים שאת הכי אוהבת עד היום: תירס חם.. אם היו נותנים לחברה הכי טובה לתאר אותך במשפט אחד, מה היה המשפט? פסיכית... איזה דגם הפלאפון שלך? איזה היית רוצה? Z610I וורוד הייתי רוצ Z610I כחול
הפריט [כן, משהו דומם] הכי חשוב לך בעולם? פלאפון
מתי בפעם האחרונה נסעת ברכבת? נכון קפאת מקור? היום בבוקר
דווקא לא ממש
מעדיפה אוטובוס או רכבת? אוטובוס אבל לרוב נוסעת ברכבת... זהו בינתיים

OgaliO

New member
טוב ננסה ../images/Emo3.gif

הדבר שאת לא יוצאת בלעדיו מהבית:
ה-משפט שלך:
הדבר הכי חמוד \ קיצ'י \ אוהב שהחבר אמר לך אי פעם:
הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לך:
איזה טסט עברת
זוכרת את הצו ראשון שלך
[נו שלי עוד מעט יגיע
] ספרי ספרי..
באיזה עוד פורומוים \ קומונות את נמצאת
המתנה שהכי היית רוצה לקבל, וממי
זהו

devilz

New member
כותרתכותרת

הדבר שאת לא יוצאת בלעדיו מהבית:פלאפון
ה-משפט שלך:קפוץ לי הדבר הכי חמוד \ קיצ'י \ אוהב שהחבר אמר לך אי פעם: יש הרבה... הוא כולו גוש קיטש מהלך... הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לך: מוחזר
איזה טסט עברת? 2... זוכרת את הצו ראשון שלך [נו שלי עוד מעט יגיע] ספרי ספרי.. היה כיף
נסעתי עם 2 חברות כמעט פירקנו תלישכה... באיזה עוד פורומוים \ קומונות את נמצאת בין תיכון לצבא... (למרות שאני כבר בצבא..) אומנות בחרוזים.. ואני מנהלת קומונה בשם אלוהים הורג גור חתולים... (למקרה שאתם תוהים.. לא מדברים שם על הרג חתולים...) המתנה שהכי היית רוצה לקבל, וממי? מממ נשיקה מהשמן

McBlack

New member
תעני!!!!!!!!!!!!!!!111

את אוהבת חתולים? יש לך את הדבר הזה שתולים על הפלאפון ושבשביל לתלות אותו צריך לפתוח את המכסה של הבטריה ואז לקפל ולהכניס ואז לסגור? אם כן, מה יש לך שם? איזה ז'אנר של מוזיקה את אוהבת במיוחד? איזה צבע עיניים יש לך? איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? איזה צבע עיניים יש לחבר? את אוהבת אותי? יש לך כרטיס אשראי (שימו לב, המיחזור בשיאו!)? אם כן, איזה צבע הוא? מה את הכי אוהבת בתוך הבורקס שלך? איזו תוספת את הכי אוהבת בפיצה? אוהבת אוכל סיני? אכלת פעם ואפל בלגי? קרפ? בייקון? שרימפס? חילזון? אייסיקיו או מסנג'ר (לא כמאכל)? מתי עשית אפצ'י בפעם האחרונה? מה היה המקום הכי מגניב שבו עשית את זה? מה הגובה שלך? יש לך תמונה שלך עם מדים? איך צה"ל מתייחס אלייך? הוא נחמד? הוא חוזר הביתה בזמן? הוא לא בוגד בך? והרמטכ"ל - הספקת לשגל אותו? אוי, יש לך חבר. תזכירי לי איך קוראים לו? יפה יפה, זה שם מגניב. שלחת לו פעם חבילה? אם כן: מה שמת בה? אם לא: למה, יא נבלה? יש לך רישיון? וואי חסר לך שאת לא מוצאת מחשב בשביל לענות על כל השאלות. מצאת? איפה הוא? הוא נחמד אלייך? אני יכולה לפרק לו את האימאימא אם רק תבקשי. רוצה? את אוהבת חצילים? איך את בלבשל? נכון איתי ממש חמוד? יצא לך לראות אותו עם התספורת (אפילו בתמונה)? את אוהבת לקרוא? אכלת פעם סושי? מה יש לי עם אוכל פתאום בשירשור הזה? אני נהיית חלודה. איזו מגמה היית בבצפר? אהבת את הבצפר? את מתגעגעת? בכיינית. היית אומרת על עצמך שאת בכיינית? את עקשנית? תמני 3-5 תכונות בעצמך שאת אוהבת: תמני 3-5 תכונות בעצמך שהיית רוצה לשנות: אם היית נמלה, מה היה קורה? אם היית אשטון קוצ'ר, מה היית עושה עם דמי מור? ראית 'בתול בן 40'? נחמד הא. ראית 'המשרד'? אוהבת 'המשרד'? סטיב קארל גאון. ראית 'הדייט שתקע אותי'? יש לך טלפון קווי בחדר? יש לך מחשב (מת, כנראה) בחדר? אילו ערוצים את הכי אוהבת לראות? באיזה צבע החדר שלך? כמה זוגות נעליים יש לך? יש לך וובקאם? זהו לעכשיו. אוי לך ולנשמתך האובדת אם את לא עונה.

devilz

New member
הרבה../images/Emo3.gif

את אוהבת חתולים? כן יש לך את הדבר הזה שתולים על הפלאפון ושבשביל לתלות אותו צריך לפתוח את המכסה של הבטריה ואז לקפל ולהכניס ואז לסגור? לא
אם כן, מה יש לך שם? אין לי
איזה ז'אנר של מוזיקה את אוהבת במיוחד? אלטרנטיב על גווניו... איזה צבע עיניים יש לך? חום איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? ירוק איזה צבע עיניים יש לחבר? חום את אוהבת אותי? מנהסתם יש לך כרטיס אשראי (שימו לב, המיחזור בשיאו!)? כן אם כן, איזה צבע הוא? כחול מה את הכי אוהבת בתוך הבורקס שלך? תפו"א איזו תוספת את הכי אוהבת בפיצה? עגבניות ופיטריות אוהבת אוכל סיני? לא ממש אכלת פעם ואפל בלגי? לא... קרפ? רק אתמול קרפ מרשמלו במקס ברנר
בייקון? כן שרימפס?
(לא אוהבת) חילזון? אפילו לי יש גבול
אייסיקיו או מסנג'ר (לא כמאכל)? מסנג'ר מתי עשית אפצ'י בפעם האחרונה? לפני כשעה
מה היה המקום הכי מגניב שבו עשית את זה? ממ.... תאמת.. לא גיוונתי יותר מדי עם מקומות מה הגובה שלך? מטר 60 יש לך תמונה שלך עם מדים? כן ואני לא מעלה
איך צה"ל מתייחס אלייך? יפה הוא נחמד? נניח הוא חוזר הביתה בזמן? לא! הוא לא בוגד בך? לצערי לא
והרמטכ"ל - הספקת לשגל אותו? מממ לא.. אוי, יש לך חבר. תזכירי לי איך קוראים לו? אופיר יפה יפה, זה שם מגניב. שלחת לו פעם חבילה? לא אם כן: מה שמת בה? אם לא: למה, יא נבלה? כי אני נבלה יש לך רישיון? מסתבר וואי חסר לך שאת לא מוצאת מחשב בשביל לענות על כל השאלות. מצאת? מממ יש מצב
איפה הוא? מתחת למחצלת הוא נחמד אלייך? לא משו אני יכולה לפרק לו את האימאימא אם רק תבקשי. רוצה? כן!##$ את אוהבת חצילים? איכס איך את בלבשל? לא משו נכון איתי ממש חמוד? הכי הכי שבעולם יצא לך לראות אותו עם התספורת (אפילו בתמונה)? לא
את אוהבת לקרוא? ממ לא יותר מידי אכלת פעם סושי? כן ולא אוהבת מה יש לי עם אוכל פתאום בשירשור הזה? שאלה טובה באמת אני נהיית חלודה. איזו מגמה היית בבצפר? ביולוגיה/מחשבים אהבת את הבצפר? מממ לא ממש את מתגעגעת? לא ממש בכיינית. היית אומרת על עצמך שאת בכיינית? בהחלט את עקשנית? סוגשל תמני 3-5 תכונות בעצמך שאת אוהבת: יש לי קליטה מהירה... אני עקשנית... ורגישה תמני 3-5 תכונות בעצמך שהיית רוצה לשנות: יש יותר מדי אם היית נמלה, מה היה קורה? היה רע אם היית אשטון קוצ'ר, מה היית עושה עם דמי מור? לא הרבה ראית 'בתול בן 40'? נחמד הא. ראית 'המשרד'? אוהבת 'המשרד'? סטיב קארל גאון. ראית 'הדייט שתקע אותי'? יש לך טלפון קווי בחדר? יש לך מחשב (מת, כנראה) בחדר? אילו ערוצים את הכי אוהבת לראות? באיזה צבע החדר שלך? כמה זוגות נעליים יש לך? יש לך וובקאם?

McBlack

New member
הלו מותק, שכחת את החלק של:

ראית 'בתול בן 40'? נחמד הא. ראית 'המשרד'? אוהבת 'המשרד'? סטיב קארל גאון. ראית 'הדייט שתקע אותי'? יש לך טלפון קווי בחדר? יש לך מחשב (מת, כנראה) בחדר? אילו ערוצים את הכי אוהבת לראות? באיזה צבע החדר שלך? כמה זוגות נעליים יש לך? יש לך וובקאם?

אעעע ליז!

את הומו? מה הדבר הכי מטורף שעשית? והכי נועז? (לא, זה לא אותו דבר!) אילו צבעים עברו על השיער שלך? (ג'ינג'י, בלונדיני, וכו'..) מעדיפה קוקו או פזור? מה את הכי אוהבת לשתות? מדים זה נוח? יש לך עוד רעיונות לשאלות? נראה לך שבאמת יהיה לך זמן לענות על כל השאלות של כולן? (אני מקווה שכן
)

BaaaaaRi

New member
היי:]

גמלי יש שאלות.. סיגריות או נרגילה?!:] ים או בריכה? גובבניקית או לוחמת.! גו'בניק או לוחם? בלונדיני או ברונטי? כהה או בהיר? מה הדבר הכי מפגר שאמרת אי פעם? את עדיין רואה סרטים מצויירים? יש לך ולחבר שלך כינויי חיבה? מדים של: צה"ל, מג"ב, חייל הים, חייל האוויר, משטרה ? איך זה להיות חברה השבוע:] חח?

למעלה