../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifמנצל"ש-הישרדות 5../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif
אוקיי.. אז ככה..שמעתי הרבה על העונה החמשית של הישרדות ,היא צולמה בתאילנד,ומהתגובות שלכם אני חשבתי לעצמי " בטח עונה עלובה תפויה ומאוד משעממםת". ואני מוכן להודות שאני ודעות קדומות היינו מסתדרים טוב מאוד עד לרגע שבו ראיתי את עונה חמש
. ואני רוצה לומר כמה דברים: קודם כל פרק הפתחיה של הישרדות הותיר בי רושם אדיר אדיר אדיר.. שזאת הוכלת להיות עונה מדהימה,הקטע שבו המבוגרים בחורים אנשים זה היה הפמתח לשאר העונות -> עונה 6 אמזון- שדייב וג'נה הצעירים בחרו קבוצות חדשות. במהלך העונה היו התחריות (פרסים וחסינות) הכי מדהימים ועוצרי נשימה , מותחים ומורכבים .גם פה התחילו להעיתק משחקים לדוגמא :משחק הקוביות ,שצריכים להרכיב קובייה וגם המשחק היה באול סטארס, ועוד ועוד ועודד... התחריות היו המותחות ביותר זאת הפעם הראשונה שבו קמתי על רגליי במהלך הצפייה ועודדתי את הקבוצה המועדפת עליי(צ'ואי גן) בקולות ובקפיצות ובכירסומי ציפורניים. יש כאלה שטענו שאחרי האיחוד היה צפוי ומשעמעם(לדוגמא :אבי(השורד שמגיע לו ) אז ככה:
צ'ואי גן-
היתה קבוצה מאוד מגובשת תמיד שרה צחקה נהנתה ועשתה כיף חיים באי לעמות
סוקי ג'אי - אשר כל הזמן רבו בינהם דיברו אחד על השני מאחורי הגב ,הם היו מפולגים מההתחלה. אז מה עם צ'ואי גן העיפו אחד אחד אחרי המיזוג את חברי סוקי ג'אי זה המשחק הישרדות להיות שורד הם היו קבוצה אחת מאוחדת הם הציוו להם מטרה: להיפטר מחברי סוק ג'אי אחד אחד ולהשיאר חמישה מאוחדים . מה רע ?? זה המשחק .. הם היו שבט כל כך טוב השוו תמיד קרעו תתחת והם קיבלו מה שמגיע להם. מגיע לבראין לקבל מיליון דולר... כן הוא היה בסדר עם כולם עזר כליי לעומתו היה אחד שנגרר אחרי כולם אומרים למי להצביע והוא מצביע איי נוח... האיחוד של כולם היה מרגש יפה מצחיק משובב אני אפילו רעדתי שג'ף התחיל לקרוא את הקולות ולא ראו בכלל שהם עברו לאולפן נדהמתי אמרתי לו: ג'ף המ אתה עושה מה אתה משוגע??? תפסיק לא רוצה לשמוע לכו לשם חיחיחיחי לא האמנתי אמרתי מעניין איזו תגובה תהיה לבראין שהוא יזכה והוא יקום שם לבדו ויגיד יש יש . העונה הזאת היתה מדהימה הטרייבל קנסל נראה שפוט עוצר נשימה כל כך יפה מקום נהדר הטרייבל קנסל האחרון שבוא המושבעים אמור אחד אחד מה הם חושבים היה הדבר הכי יפה לראות איך שהלן הוצאיה את כל העצבים שלה הזכריה לי את סו ! בקיצור אנשים אני חושב מהיום קצת אחרת אני לא מאמין יותר לדעות קדומות אני חושב ש:
הישרדות עונה 5 תאילנד- היא בהחלט עונה מדהימה עוצרת נשימה ומרתקת אמרתי את דבריי אני מאושר .. אתם ממש אבל ממש לא חייבים להסכים איתי . פשוט אמרתי מה אני מרגיש תודה למי שקרא עד הסוף ..