חברים!

Boran

New member
../images/Emo41.gifחברים!../images/Emo41.gif

דף הקשר המעוצב של הפורום עלה לאויר! קישור בתחתית ההודעה, וגם בטאגליינס ובקישורי הפורום. אני אדאג לעדכן את הדף מדי פעם- להוסיף חברים חדשים ולהוריד חברים שעזבו. תבלו דף הקשר של הפורום

maya567

New member
אנחנו יכולים לעבור כבר לפלורידה

או לפחות לפתוח את אגודת הגריאטריה של הפורום
ומעניין למה צפן לא ברשימה... סנוב קטן.

euro2004

New member
זה מדהים!

ממש יפה... אפשר לצרף את אחי? ד"א אחי נולד בדיוק שנה אחריי מגניב?

Boran

New member
קצת קרדיטים:

adi007 מגיע לה קרדיט
וגם ל-De Fire ו- Siriusnip מנהלי פורום "עשרים וארבע"

sfu

New member
למה אני לא מופיע בדף קשר?

מה זה צריך להיות boran הייתי בטוח אני החבר האהוב עליך בפורום!

Boran

New member
מן הסתם

יש למטה שירשור הרשמה לדף הקשר מי שלא נרשם לא נמצא אני לא יכול לנחש את השם שלך, תאריך הלידה שלך ושאר הפרטים עליך

../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifמנצל"ש-הישרדות 5../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

אוקיי.. אז ככה..שמעתי הרבה על העונה החמשית של הישרדות ,היא צולמה בתאילנד,ומהתגובות שלכם אני חשבתי לעצמי " בטח עונה עלובה תפויה ומאוד משעממםת". ואני מוכן להודות שאני ודעות קדומות היינו מסתדרים טוב מאוד עד לרגע שבו ראיתי את עונה חמש
. ואני רוצה לומר כמה דברים: קודם כל פרק הפתחיה של הישרדות הותיר בי רושם אדיר אדיר אדיר.. שזאת הוכלת להיות עונה מדהימה,הקטע שבו המבוגרים בחורים אנשים זה היה הפמתח לשאר העונות -> עונה 6 אמזון- שדייב וג'נה הצעירים בחרו קבוצות חדשות. במהלך העונה היו התחריות (פרסים וחסינות) הכי מדהימים ועוצרי נשימה , מותחים ומורכבים .גם פה התחילו להעיתק משחקים לדוגמא :משחק הקוביות ,שצריכים להרכיב קובייה וגם המשחק היה באול סטארס, ועוד ועוד ועודד... התחריות היו המותחות ביותר זאת הפעם הראשונה שבו קמתי על רגליי במהלך הצפייה ועודדתי את הקבוצה המועדפת עליי(צ'ואי גן) בקולות ובקפיצות ובכירסומי ציפורניים. יש כאלה שטענו שאחרי האיחוד היה צפוי ומשעמעם(לדוגמא :אבי(השורד שמגיע לו ) אז ככה:
צ'ואי גן-
היתה קבוצה מאוד מגובשת תמיד שרה צחקה נהנתה ועשתה כיף חיים באי לעמות סוקי ג'אי - אשר כל הזמן רבו בינהם דיברו אחד על השני מאחורי הגב ,הם היו מפולגים מההתחלה. אז מה עם צ'ואי גן העיפו אחד אחד אחרי המיזוג את חברי סוקי ג'אי זה המשחק הישרדות להיות שורד הם היו קבוצה אחת מאוחדת הם הציוו להם מטרה: להיפטר מחברי סוק ג'אי אחד אחד ולהשיאר חמישה מאוחדים . מה רע ?? זה המשחק .. הם היו שבט כל כך טוב השוו תמיד קרעו תתחת והם קיבלו מה שמגיע להם. מגיע לבראין לקבל מיליון דולר... כן הוא היה בסדר עם כולם עזר כליי לעומתו היה אחד שנגרר אחרי כולם אומרים למי להצביע והוא מצביע איי נוח... האיחוד של כולם היה מרגש יפה מצחיק משובב אני אפילו רעדתי שג'ף התחיל לקרוא את הקולות ולא ראו בכלל שהם עברו לאולפן נדהמתי אמרתי לו: ג'ף המ אתה עושה מה אתה משוגע??? תפסיק לא רוצה לשמוע לכו לשם חיחיחיחי לא האמנתי אמרתי מעניין איזו תגובה תהיה לבראין שהוא יזכה והוא יקום שם לבדו ויגיד יש יש . העונה הזאת היתה מדהימה הטרייבל קנסל נראה שפוט עוצר נשימה כל כך יפה מקום נהדר הטרייבל קנסל האחרון שבוא המושבעים אמור אחד אחד מה הם חושבים היה הדבר הכי יפה לראות איך שהלן הוצאיה את כל העצבים שלה הזכריה לי את סו ! בקיצור אנשים אני חושב מהיום קצת אחרת אני לא מאמין יותר לדעות קדומות אני חושב ש: הישרדות עונה 5 תאילנד- היא בהחלט עונה מדהימה עוצרת נשימה ומרתקת אמרתי את דבריי אני מאושר .. אתם ממש אבל ממש לא חייבים להסכים איתי . פשוט אמרתי מה אני מרגיש תודה למי שקרא עד הסוף ..

¥ Adi ¥

New member
גם אני אהבתי את העונה הזאת

אבל חוץ מתאילנד, שום דבר בעונה הזאת לא היה עוצר נשימה ומרתק היו עונות יותר טובות ממנה לדעתי..

ran110

New member
הבעיה בהישרדות 5 היא שהשיבטיות שם

הייתה מאוד חזקה, ובגלל זה לדעתי ב6 ו7 הוסיפו כל מיני טוויסטים שגרמו לכך שלא יקרה מצב ששבט אחד יעיף את השני. ב5 לדעתי זה גם נבע כי השבטים נשארו יחסית מאוחר(רק ב8 הם התאחדו) ,בעוד שלדעתי בהשרדות 6 בגלל שהחליפו שבטים השבטיות הייתה מאוד חלשה וזה גם לדעתי פגע במשחק

Boran

New member
לעשות "פאגונג" לשבט

שורש פ.ג.נ.ג. פיגנג, פוגנג, להיות מפוגנג. משמעות: כאשר שבט אחד "מפגנג" שבט אחר, הוא עושה לו כמו ששבט טאגי עשה לשבט פאגונג אחרי האיחוד בהישרדות 1- שבט אחד שמשיג עליונות מספרית בפרק הראשון אחרי האיחוד, מעיף את חברי השבט השני באופן סיסטמטי אחד אחד עד שכולם נעלמים. דוגמאות נוספות: קוצ'ה, סוק ג'אי
.

LOVEtheMcMAHONS

New member
לגבי קוצ'ה

זה פחות מדויק כי ג'רי ואמבר קבלו את המגף החוצה לפני ליז ורודג'ר ככה שזה לא היה פגונג מושלם למרות שתמיד היתרון המספרי היה אצל אוגקור.

Boran

New member
אמת. אבל עדיין

זה רק נתן לליזי ורוג'ר עוד כמה ימים, כי גורלם כבר נחרץ כתור קוצ'ות, וגם אליזבת ניסתה לשבור את הבלוק השבטי הזה אבל לא הצליחה.

סליחה פה את טועה!!

בקשר לחזה שהם המזגו מאוחר יותר זה דוקא יכל לתת יתרון לסוק ג'אי .. הרי שהיה 4 מסוק ג'אי ו5 מצ'ואי גן אז עדיין לא התמזגו ואם סוק ג'אי היו מצליחים לקחת חסינות אז הם היו משווים 4 אנשים מסוק ג'אי ו4 אנשים מצ'ואי גאן מסכנה : צ'ואי גן היה שבט יותר טוב פינטו!

oriyan15

New member
אממ הייתי שמחה אילו תוסיף אותי לדף

כחברה בפורום נראה לי שאני בהחלט אשמח להכיר פה את כולם ..אז אני אוריאן זהו שמי ואני בת 15 וחצי אני גרה באזור מודיעין, באיזה ישוב באזור, ואני הכי אוהבת את הישרדות כל העונות ועדן לנצח וכמובן פרדייס הוטל הבלתי נשכחת... אני פה בערך מתחילת יס ריל העונה השנייה... מקווה שתוסיף ביי

למעלה