חברה משחק

mariana

New member
../images/Emo41.gifחברה משחק../images/Emo41.gif

תשתפו פעולה המשחק מה זה נכון
קודם כל תבחרו את המספר האהוב עליכם ואת היום האהוב עליכם בשבוע בחרתם? לשאלה הבאה לא להציץ
אני אתן לך 5 סוגי חיות אתם פשוט צריכים לדרג אותם לפי סדר שאתם רוצים, או לפי יופי או גודלם מה שבא לכם. *סוס * חזיר *נמר *פרה * כבשה תדרגו אותם בנייר ותשמרו את התשובות שאלה הבאה
אני אתן לכם מילים אתם שפוט ליד כל מילה רומים מה שבא לכם לדוגמא: טלפון- כיף לדבר בו דברים כאלה אז תתחילו להשלים בהמשך תרשמו את דעתכם כשאתם שומעים את המילה מה זה עושה לכם? *כלב- *חתול- *עכברוש- *קפה- *ים- שאלה הבאה
אני אגיד לכם חמישה צבעים ליד כל צבע תרשמו את שם האדם שזה מתאים לו , אתם יכולים לרשום ליד אחד הצבעים גם את שמכם *צהוב- *לבן- *אדום- *כתום- *ירוק- חברה תעשו את הכל ואני אביא לכם תשובות היום או מחר יאלה לזרום

מאו יין

New member
נוווווווווווווווווווו

ולמה ישבתי, העתקתי ,כתבתי, נו מה ההמשך?????

mariana

New member
יקירתי

את תצטרכי לחכות שאחרים ימלאו את זה תחביאי את הדף שהעתקת בו מילאת את הכל? אז אני אגיד תשובות מחר תצליחי להיתאפק?

מאו יין

New member
מיקי מרינוש...

אני חייב ללכת אוהבת אתכם (מיקי אמשיך מחר כי ממש אין לי זמן...) מרין עוד מעט קבלי טלפון בראש!! סתאאאם תקבלי טל´ ממני... מאו מאו.

sidi

New member
רשמתי

אבל יש לי שאלה... לגבי הצבע, 1. רשמתי את עצמי ליד שני צבעים האם. 2. לצבע אחד פשוט לא מצאתי אף אדם שזה מתאים לו. האם זה מותר?

mariana

New member
תשובה

אתה יכול לרשום את עצמך רק ליד אחד הצבעים ליד שאר הצבעים אתה יכול לרשום את החברים אות משפחה מה שאתה רוצה. תשמור את התשובות התוצאות יגיעו בהמשך

sidi

New member
מרין!

אבל למה אי אפשר ליד שני צבעים? ולצבע אחד, אני פשוט לא מוצא אף אחד מתאים.

mariana

New member
סידי

זה פשוט החוקים של המשחק, יש מטרה שאתה לא רושם את עצמך ליד שני צבעים אז פשוט תרשום אותי ליד אחד הצבעים
והתשובות יהיו כשעוד חבר´ה יענו פה אני רואה שכולם עסוקים

sidi

New member
אז תשלחי לי את

התשובות במסר אישי. ככה גם אני אקבל מסרים לשם שינוי.

NasTy GirL

New member
הנה התשובות שלי:../images/Emo108.gif

13 [הגיל שלי, החל מהיום!], ויום רביעי.
לפי יופי: -נמר -סוס -כבשה -חזיר -פרה
כלב-חיה מתוקה חתול-חיה עוד יותר מתוקה, החיה שאני הכי אוהבת עכברוש-גבינה, שפם-איכסה קפה-עולים ממנו אדים, סוכריית קפה ים-כחול
צהוב-אנשים חלשים שמנסים להתבלט לבן-אנשים שקטים אדום-אנשים שחושבים שהם מלכים ומאוהבים בעצמם כתום-אנשים מכורים לתפוז..
לא, סתם-אין לי רעיונות...אנשים עסייסיים כמו תפוז? ירוק-אנשים רגועים שמחוברים לעצמם.

NasTy GirL

New member
OOPPPSSS....../images/Emo108.gif

אני לא בטוחה שהייתי צריכה לרשום את זה כאן...

mariana

New member
לא אכפת לי שאת רושמת את זה כאן

אבל ליד הצבעים התכוונתי שמות של בני אדם שמתאימים להם הצבעים האלו. לא לפרש לי איזה אנשים. נגיד לבן-אמא שלי אדום- אני הבנת את הכוונה?

NasTy GirL

New member
אה, אוקיי...../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

לבן-אבא שלי ירוק-אח שלי... צהוב-אמא שלי כתום-מישהי שאני לא סובלת... אדום-אני?

הינה התשובות שלי.....

יום- שישי מספר- 25 חיות לפי מה שאני הכי אוהבת סוס נמר פרה כבשה חזיר כלב-משאיר שערות בבית חתול- שורט עכברוש- דוחה קפה- לא טעים, מר. ים- מקום רומני. צבעים... צהוב- דניס (חברה שלי) לבן- אני אדום- אידו (ידיד שלי... חולה על הצבע הזה) כתום- סימה (בת דודה שלי) ירוק- בטי (חברה שלי) נו תשלחי כבר את התשובות!!

למעלה