חבר´ה....כנסו!

../images/Emo41.gif חבר´ה....כנסו! ../images/Emo41.gif

כמו שאתם יודעים או לא יודעים עדיין לא הצלחתי לחלום חלום צלול!
אבל לפני שאני הולכת לישון אני תמיד חושבת מה הדבר הראשון שאני יעשה כשאני יחלום חלום צלול!!!!
אז עכשיו אני פותחת בשירשור שמיועד גם לאלה שלא חלמו עדיין חלום צלול! מה הדבר הראשון שעשיתם בחלום הצלול הראשון שלכם? או...מה הדבר הראשון שתעשו כשתחלמו חלום צלול ראשון? הדבר הראשון שאני יעשה זה ליצור לי אופנוע כביש 500 סמ"ק...בצבע בורדו .. ולסוע איתו ברחבי העיר ולהשוויץ בפני כולם!!!! וואו..זה יהיה מדהים!
טוב זהו...מה אתכם?

LUCID DREAM

New member
בפעם הראשונה לא ידעתי מזה חצלול../images/Emo70.gif

החלום בצלול שחלמתי בפעם הראשונה, היה בגיל מאוד צעיר (אני לא זוכרת בת כמה הייתי...) ולא היה לי מושג מה זה חלום צלול - אפילו לא ידעתי שקיים כזה דבר
- אני בכלל לא בטוחה מתי הומצא לזה שם (אתם מוזמנים לענות לי על זה...) ככה שעל השאלה הראשונה אין לי איך לענות לך...
אבל בקשר לשאלה השנייה, אני לא משנה את רב החלומות הצלולים שלי - רב הזמן הם מעניינים - אם אני משנה אותם - אני משנה חלוות משעממים, או סיוטים. (רב הסיוטים שלי הם חלומות צלולים...
) מקווה שעזרתי

אני חושבת שאם חלמתי פעם חלום

צלול אז אני במילא לא זוכרת אותו..יש לי זיכרון גרוע!
גם אני לא ידעתי שהמציאו לזה שם ...ולא ידעתי שניתן ליצור חלום צלול! אבל תמיד חשבתי איזה מגניב זה יהיה לשלוט בחלום ולעשות מה שרק בא לי.. ואי ממש שמחה שהגעתי לפורום הזה!!

וזה עוד כלום..

ככול שתילמדי על חלומות צלולים את תגיעי בסופו של דבר שהחלום הוא בעצם לא ממש, או כל כך חלום כמו שהוא ניראה לך.. כשתגיעי למצב שבו תוכלי ליזכור ולשלוט ב"חלום" תיראי שבעצם הוא יוכל לשמש לך ככלי עזר גדול מאוד לחיים. אם את רוצה עוד פרטים תישאלי ואני יענה..

דלעת

New member
גם שלי ../images/Emo70.gif

גם הסיוטים שלי הם בד"כ צלולים
החלום הצלול, שאני הכי זוכרת מגיל קטן, הוא שהייתי חולמת שאני על שפת תהום ומעיפה עפיפון (או משהו כזה) ואז הייתי רואה את עצמי יושבת על עלה ומחזיקה בקצהו (כמו בקטקטים, אם מישהו זוכר) ונופלת ככה למטה, לתהום... כאילו קצת ימינה, קצת שמאלה... והייתי מרגישה את הנפילה(וכל תזוזה בה.. ממש!!)ואז הייתי מתעוררת על הריצפה... שזהו אקט של נפילה מהירה, ול איטית ועדינה כמו שהרגשתי בחלום.. מוזר קצת, לא
יום טוב, אנשים

LucidGuess

New member
אופנועים?? איזה קטעים! ../images/Emo13.gif

אם כבר הזכרת אופנועים... היום בבוקר היה לי חלום מה זה חמוד, לא צלול ומאד מציאותי, נסעתי במגרש כדורגל גדול של איזו חצר של בית ספר על איזה קטנוע קטן כזה או מן קורקינט כזה עם מנוע, לידי, קצת מאחורי רץ גור קטן וחמוד של אריות, סובבתי עם הידיים עד הסוף על הידיות כדי להגביר למהירות מאקסימלית לראות איך הוא יגיב, והגעתי למשהו כמו 40 קמ"ש, עשיתי סיבובים במגרש וכל הזמן הגור רץ מאחורי כמו איזה כלבלב
כזה חמוד! דיברת על אופנועים אז ניזכרתי... ( לא רק עכשיו, בבוקר גם זכרתי את החלום אבל עכשיו הזכרת לי פעם שניה
) יאלה ביי, Lucid

KEiN

New member
שאלה מצויינת...

לאחר מחשבה קלה הגעתי למסקנה, שבחצלול הראשון שלי אני... אין לי מושג... אוליי... אוליי אני.... אוףףף......... בעסה... ביי....

מה אני יעשה בחלום צלול..

בחלומות הצלולים הראשונים שלי, עוד ליפני שידעתי מה זה או שיש דבר כזה תמיד ההיתי חולם על כך שאני עף. בהתחלה זה היה קל אבל החלום לא היה כל כך צלול ולא היתה לי יכולת שליטה בחלום. עכשיו אני מתאמן לעוף בחלום כיש לי חלום צלול ויכולת גדולה לישלוט בו. כפי שאתה בוודאי מנחש זה הרבה יותר קשה לעשות מה שאתה רוצה בחלום כשהוא בעצם כמו ה"חיים". ניתאמן.. ונצליח..

דנה^^

New member
התשובה שלי

בחלום הצלול הראשון שלי לא יצא לי ממש לעשות משהו כי הוא היה ממש קצרצר.. את השני (אם אני לא טועה..) ניצלתי כדי לעוווווווף :)

Real Dream

New member
וואו... לחזור עכשיו לחלום הראשון...

החלום הצלול הראשון שלי היה בכיתה ב´. היה סיוט עם נחש, ומה שעשיתי היה להפוך את הנחש לדג... אבל בחלום הצלול הבא שלי אני מתכוונת לקרוא לתת-מודע שלי שיופיע לפני בדמות גשמית, ואז לשאול אותו שאלות. בשביל החלום שאחריו יש לי רשימה ארוכה....

Brurya

New member
איזה שאלה מצויינת!! ../images/Emo151.gif

טוב.. את יכולה לעשות הכל בחצלול שלך, וזאת בעקרון אחת הסיבות ללמה כדאי לחלום חצלולים... אני יכולה להכין לך רשימה שלמה של דברים שכדאי לעשות / שעשיתי / שאני אעשה.. אז הנה: לעוף להפוך את עצמך לחיה (למרות שזה ממש חולני.. ניסיתי) להפוך משהו למשהו אחר במחשבה להרים דברים באוויר לגרום לדברים להופיע פתאום להרוג אנשים, לא נחמד אבל בעצם מה זה משנה לעשות דברים שובבים עם מישהו שתמיד רצית לעשות איתו דברים שובבים לעשות דברים שבדרך כלל היית מתביישת בהם להכניס ידיים לקירות ודברים מוצקים למות להיוולד ועוד מיליון דברים... ובחצלול הראשון שלי בתור מישהי שיודעת מה זה חצלולים (כי היו לי המון כשהייתי קטנה..) היה לי קצת לא טוב. בגלל שעמדתי וברגע שקלטתי שאני חולמת התעוררתי... :( אז לא הספקתי לעשות כלום אבל מאז עשיתי המון דברים ואני אמשיך.. ואני רוצה להמשיך להתאמן בלהפוך את עצמי לחיה מסויימת שהיא לא דג (להיות דג זה חולני! בררר...) ולנסות את זה. Have a Nice BLA Brurya

IVP

New member
בחצלול הראשון שלי...

שהוא גם היחיד שהיה לי עד עכשיו, אני לא הצלחתי לעשות הרבה דברים, כי אבדתי צלילות אחרי זמן קצר. בחלום עצמו הצלחתי להגביר קצת את הצלילות, שטפתי פנים עם המים, והרגשתי אותם באמת. בחצלול הבא אני מתכוון לעוף, אם ישער לי הזמן אחרי שימעס לי לעוף עד סוף החלום, אז אולי אנסה לעסוק בכשפים (יצירת חפצים, שינוי חפצים וכו´). טוב, זהו בעצם.

shabaz

New member
Hmmmmmmm

i chased a wolf... it was a nightmare and then i got lucid. that was nice...

mcguyver

New member
בתור אחד שמתעניין במוסיקה וגם עושה

...וגם עושה קצת מוסיקה הדבר הכי נדיר זה שבחלום יהיה (אפילו סתם ברקע) שירים של עצמך (גם אם אף פעם לא כתבת) אם הבנתם

Variety

New member
הפעם הראשונה שלי

התעוררתי ברגע שהבנתי שזה חלום. זה היה אחריי פרק בסדרה Sliders, עם כאלה שתוקפים אנשים בחלומות. נראה לי משם זה נתן לי השראה לחפש באינטרנט על חלומות, ובאינטרנט הכרתי את הנושא של חלומות צלולים - במקרה :)

Variety

New member
מה שאני ארצה לעשות בחלומות

חוץ מללמוד על עצמי. אחד החלומות שארצה לחלום זה תעופה, בגובה נמוך, מעל מדבר, עם דיונות חול, ומדיי פעם נוות מדבר ירוקים עם חיות, וקצת אנשים... אחרי טיסה ממושכת מעל המדבר, להתחיל להרגיש רוח קרירה, ויותר ויותר צמחיה, כאשר מולי יהיה הר, גבוהה ותלול. לעוף למעלה, ולגלות שבצדו האחר של ההר, עמק ירוק. ברגע זה אני אעמוד על צוק, גלמעלה שלההר, תוק גבוהה מאוד, שמשקיף על כל העמק הירוק, עם מפלים, מים קרירים וצלולים. לתת קפיצה חופשית מהצוק, ובגובה יחסית נמוך מהאדמה להתחיל לרחף בעמק הזה, בין האגמים, והמפלים. לשתות מהמים האלה, להרגיש איך הקרירות שלהם זורמת לי בגוף, בכל עורק ווריד, מנקה אותם. לנסות לאכול משהו טעים שם. ולצאת לטיול ברגל באזור הזה. כל זה כאשר מוסיקת רקע מלווה אותי, שמשתנה לפי הרגשות שלי. אני יודע שזה אפשרי לשנות ככה את המוסיקה כי עשיתי את זה באחד השלים בווילד. אם תנסו (אני יודע שזה קורה רק כשמנסים), לדמיין מנגינה, ולאט לאט לפתח אותה. אפשר ממש לנגן סינפוניה שלמה עם כל מיני כלים. אצלי זה יוצא ממש ממש יפה, זה כל-כך מסובך שאני אפילו לא יכול לרשום את זה בבוקר, אני לא זוכר את זה באותה איכות שחשבתי את הסינפוניה.

אלונגו

New member
אני רוצה לעוף!

את החלום הראשון שלי אני ללא ספק אקדיש לתעופה (או לפחות לנסיון לעוף): "לא נותרו עוד לא מחשבות בראשי ולא רגשות בלבי. הייתי נטול משקל בתוך גופי, צף על גל רוגע של לא כלום, מנותק ואדיש לחלוטין לעולם הסובב אותי. ואז עשיתי את זה בפעם הראשונה - בלי אזהרה, בלי ידיעה קלה שבקלות שזה עומד לקרות. לאט לאט חשתי שגופי מתרומם מהרצפה. התנועה הייתה כל כך טבעית, כל כך רכה ומעודנת, שרק אחרי שפקחתי את העיניים הבנתי שידי ורגלי לא נוגעות אלא באוויר" (פול אוסטר - מר ורטיגו).

למעלה