חבר´ה חבר´ה

דRדכוסי

New member
../images/Emo41.gifחבר´ה חבר´ה ../images/Emo41.gif

להזכירכם קבענו סימנים לכתיבת הודעה בפורום:
= אם ההודעה שלכם מכילה חידה הוסיפו את ה
לנושא ההודעה.
= אם אתם חושבים שהתשובה נכונה שימו את ה
ככותרת.
= אם אתם אלו שכתבתם את החידה/ אתם מכירים ת´חידה ומישהו ענה תשובה נכונה שימו את ה
בכותרת ההודעה.
= אם אתם אלו שכתבתם את החידה/ אתם מכירים ת´חידה ומישהו ענה תשובה שגוייה שימו את ה
בכותרת ההודעה.
= אם אתם אלו שכתבתם את החידה/ אתם מכירים ת´חידה ואתם רוצים לתת רמז שימו את השימן של ה
בכותרת ההודעה.
= אם יש לכם הערה בקשר לחידה שימו את ה
בכותרת ההודעה.
ניתן להוסיף גם מלל לכותרת, כדוגמאת:
חידה בנושא מתמטיקה.
לא בטוח אבל אני חושב שזו התשובה.
יפה, כל הכבוד.
תמשיכו לנסות.
אולי זה יעזור לכם....
החדיה קצת קשה אבל ניראה אותכם. ניתן להוסיף גם דרגות קושי בנושא ההודעה:
= חידה קלה.
= חידה קשה.
תודה מיוחדת לאיריסא שחשבה על הרעיון.
הקפידו על הכללים הנ"ל.
בבקשה אל תכתבו את התשובה בכותרת, על מנת שעוד אנשים יוכלו לנסות.
בבקשה אל תתחילו את התשובה בכותרת ותמשיכו בתוכן ההודעה כדי שעוד אנשים יוכלו לנסות.
בבקשה הקפידו על הכללים הנ"ל למען הסדר הטוב של הפורום ולמען שהפורום יראה טוב יותר.

דRדכוסי

New member
../images/Emo26.gif

מנהלול בבקשה תעלה את מה שכתבתי ל"מאמרי הפורום" אני חושב שאם הכללים יהיו כתובים במאמרי הפורום עם פירוט כמו שפירטטי וכל זה אז נוכל להפנות את כל החדשים וכל אלה שלא מקפידים על הכללים למאמר הזה ובכך הפורום יראה טוב יותר (נפנה את האנשים החדשים/ אלה שלא מקפידים למאמר והם ילמדו לאט לאט את הכללים מטרתם וכו´) סבבה?

דRדכוסי

New member
בבקשה אבל...

הייתי מציע לך לא לעשות קישור להודעתי אלא תעשה "העתק" למה שאני כתבתי בפורום ותעשה "הדבק" איפה שכתוב המאמר עצמו וזה במקום לעשות קישור להודעה מהפורום (ככה נהוג לעשות ברוב הפורומים) ואם אתה עושה את זה אז תתקן את שגיאת ההקלדה היחידה שלי (הטעות: בדוגמאות, בדוגמא של ה
כתבתי חדיה במקום חידה בבקשה שים את המאמר כמאמר נורמאלי ולא כקישור

freak2100

New member
אז במקום

להעתיק את זה:
, תכתוב |‏!| במקום
תכתוב |‏?| וכן הלאה....

דRדכוסי

New member
אם אני לא טועה

ראיתי פורומים שבמאמארים שלהם יש סימנים אם אתה רואה כזה דבר בפורום אחר תשאל את המנהל איך הוא עשה זאת

דRדכוסי

New member
קפיץ קפוץ

איש החידות מה דעתך?שווה לקחת ל"קישורי הפורום"? אם כן תתקן שגיאת הקלדה אחת שלי (טעות ההקלדה נימצאת בהודעה ניפרדת בשרשור הזה)

למעלה