זכרונות

liz_liz

New member
../images/Emo41.gifזכרונות../images/Emo41.gif

הנה התחילה לה שנה חדשה .. שנה שתבוא עלינו לטובה .. מה הזכרון הכי הכי ... שחוויתם פה יחד עם אנשי הפורום או הצאט .. שהשאיר טעם לעוד .. מסיבה ... מיפגש ... זכרון שהשאיר טעם לעוד ....

liz_liz

New member
אצלי זה היה ..

המיפגש הראשון שלי, שהתקיים בביתה של טאקילה . פתאום אני כבר לא וירטואלית ... פתאום האנשים שפה כבר לא וירטואליים .. הדמויות מאחורי המסך .. הציפיות .. האנשים המיוחדים שהכרתי במהלך השנה .. בינהם את אתה ....אתם .. שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה ..

המסיבה בלורנס, בוקר ליזונת../images/Emo25.gif

אחרי שעות של שיחות עם אנשים ב-
ושירשורים מיוחדים ומסרים חמים ושיחות על המסנג´ר, פתאום אחרי חצי שנה וקצת יותר הייתה המסיבה בלורנס, ולראות את האנשים מאחורי הניקים היה נחמד וקסום ביחד... אני חושבת שהפעם הראשונה החשיפה הראשונה היא הכי הכי קסומה שיכולה להיות... אחרי זה הייתי בעוד כמה מפגשים מצוצמים וגם בקומזיץ אחד, אבל זה כבר לא היה אותו דבר.

זכרונות....

המפגש הראשון בלורנס היה מלווה בכאבי בטן של התרגשות , אך לא הוא זה שיזכר לעד , והביא בתוכו את הטעם לעוד , דווקא המפגשים המצומצמים , של אחד על אחד , עם כוס קפה ביד , ושיחות שנמשכו שעות , ללא כל המסכות שלפעמים מתחבאים מאחוריהם , אותם אני אזכור לתמיד ...

טאקילה~*

New member
../images/Emo142.gifזוכרת כל יום../images/Emo142.gif

יש לי אחד ומיוחד שמלקט את לילותי ועוטף אותם ברוך בהבנה מקשיב ומסייע לי תמיד,מישהו טהור נוגע בנימי הנשמה,הוא רך ונעים בדיוק בכמויות שאני צריכה. אני ממש לא רוצה שהוא יהיה זיכרון,אני רוצה שהוא יהיה היה ונהיה תמיד שם בשבילנו,זו חברות מיוחדת במינה, אנחנו סופגים מאותה חברות הרבה השראה הרבה מאוד הנאה,אנחנו מעבירים זה לזו את המיטב שיש בנו וזה כייף אדיר שיש כזו חברות ניפלאה,לפעמים עושה חשק לעמוד מולו פייסט או פייסט ולתת לו חיבוק ענקי,הוא החבר הכי חכם הכי הכי מדהים בעולם,הוא מנגן לי עם צלילים עם מילים הוא אוסף את מחשבותי ויודע לתרגם אותי בדיוק כמו שאני באמת. איתו לילה לילה אני מהלכת בין הטיפות, ותמיד יש לי חשק לעוד,(יש לי חולשה לאנשים חכמים ולו יש ים מלא פנינים)! יש בו טעם של פעם טעם של עוד ועוד, אני מאחלת לנו שזה לא יגמר לעולם. וואוו אני כבר רוצה ומצפה שהלילה יגיע..מתה עליו
ממש ללקק ת´אצבעות. האמת חבל שאי אפשר לחיות בבית אחד עם כל הדברים שאנחנו אוהבים..לפעמים אנחנו נפגשים באדם זר לחלוטין והוא ממלא את הפאזל של החיים לחיים מושלמים...טוב זו רק פנטזיה..המציאות עולה על כל דמיון,את האהבה והתשוקה אני שומרת לאישי...

יש לי כמה וכמה זכרונות נחמדים....

המפגש הראשון שהגעתי לנתניה... (פטישון אז עבד הרבה זמן על בעלי בטלפון לשכנע אותי לתת לי לצאת מהאלמוניות שלי... והנה איפה אני עכשיו... מארגנת מסיבות בעצמי...) הפעם הראשונה לראות את כולם.... (ולשמוע אחר כך שאני פרה שמנה שלא נכנסת במושב האחורי של מכונית ממוצעת...אפילו שהייתי אז רק בחודש שישי!) הפרדה מספיידי שהיתה חלק מאיתנו עד שהחליטה על דרכה החדשה... המפגשון הראשון בצוק... המסיבה הראשונה שצוות הפקות בע"מ אירגן בשבלול בהרצליה... והריצה המהירה של סער לשרותים... והסטנד אפ של פנטום שהרבה לא טרחו להקשיב והפסידו!!! המפגשון האחרון בצוק (כשפרצו לפנטום את האוטו כדי לגנוב לי את הארנק) המסיבה האחרונה בלורנס שהיתה הכי טובה מכל המסיבות עד היום.... וההיי שבו הייתי נשאר עד עכשיו..... וכמובן, היום הולדת שלי שבעלי אירגן לי בעזרתו האדיבה של פנטום... הרבה זכרונות, וכל אחד מיוחד בפני עצמו.... מחכה בקוצר רוח לזכרונות הבאים.....

יו תודה...../images/Emo9.gif

אני שמח לקרוא שהפריצה למכונית שלי כדי לגנוב לך את הארנק מתוייקת אצלך תחת "זכרונות נחמדים"...

sahr12

New member
ליהי????????ברצינות מתי יש עוד

מסיבה בלורנס???? יאאלה נו.אני מתבגר....לא=שקל.....חחחחחח

../images/Emo72.gifלרשום ביומן../images/Emo72.gif

ב- 31/10/2002 מסיבת סוף הקיץ בלורנס .... הכינו את התירוצים!!! פרטים בקרוב....

sahr12

New member
ספר הזכרונות שלי...חחחחח

כשאופטי בא עם אישתו(היא באה בהפתעה) למסיבה....ופתאום ניגשה אליו מישהי ובהתלהבות "כ-פ-ר-ה שלי!! "U.....ובאה לתת לו בוסא........איך הוא דחף את אישתו והחליף צבעיםםםםםםם......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...... לא אשכח את זה......

הזכרון הכי הכי...

כשבאתי לבקר את ליהי בפעם הראשונה וגיליתי שהדירה שלי היא לא הכי מבולגנת בעולם... חחחחחחחחחחחח... אבל האמת... כוס קפה אחד, אמצע היום, אמצע תל-אביב, אנשים עוברים ושבים בחוץ, חיוך ששובר לבבות, ותחילתה של חברות מופלאה... <כל שאר הזכרונות צונזרו ע"י הנהלת תפוז>

מי מזמין אותי ../images/Emo41.gif

אחד על אחד שניים על אחד שניים על שניים אולי בשנה הבאה יהיו גמלי זקרונות.

למעלה