../images/Emo142.gifזוכרת כל יום../images/Emo142.gif
יש לי אחד ומיוחד שמלקט את לילותי ועוטף אותם ברוך בהבנה מקשיב ומסייע לי תמיד,מישהו טהור נוגע בנימי הנשמה,הוא רך ונעים בדיוק בכמויות שאני צריכה. אני ממש לא רוצה שהוא יהיה זיכרון,אני רוצה שהוא יהיה היה ונהיה תמיד שם בשבילנו,זו חברות מיוחדת במינה, אנחנו סופגים מאותה חברות הרבה השראה הרבה מאוד הנאה,אנחנו מעבירים זה לזו את המיטב שיש בנו וזה כייף אדיר שיש כזו חברות ניפלאה,לפעמים עושה חשק לעמוד מולו פייסט או פייסט ולתת לו חיבוק ענקי,הוא החבר הכי חכם הכי הכי מדהים בעולם,הוא מנגן לי עם צלילים עם מילים הוא אוסף את מחשבותי ויודע לתרגם אותי בדיוק כמו שאני באמת. איתו לילה לילה אני מהלכת בין הטיפות, ותמיד יש לי חשק לעוד,(יש לי חולשה לאנשים חכמים ולו יש ים מלא פנינים)! יש בו טעם של פעם טעם של עוד ועוד, אני מאחלת לנו שזה לא יגמר לעולם. וואוו אני כבר רוצה ומצפה שהלילה יגיע..מתה עליו
ממש ללקק ת´אצבעות. האמת חבל שאי אפשר לחיות בבית אחד עם כל הדברים שאנחנו אוהבים..לפעמים אנחנו נפגשים באדם זר לחלוטין והוא ממלא את הפאזל של החיים לחיים מושלמים...טוב זו רק פנטזיה..המציאות עולה על כל דמיון,את האהבה והתשוקה אני שומרת לאישי...