זה אמיתי?!?

טל קר

New member
לא ולא ועוד פעם לא.

אין שום דמיון בין הסיטואציה שאת מזכירה לדייט רייפ. דייט רייפ זה *אונס* . מישהו שיצאת איתו או נפגשת איתו אנס אותך בניגוד לרצונך. אנס. כמו בהשתלט על גופך. כמו בכפה את עצמו עליך. לעומת זאת את מדברת על סיטואציה שבה מישהי ומישהו שוכבים, *מרצונם*, ובדיעבד הבחור או הבחורה רוצים לצאת מהקשר והם תכננו את זה מראש לפני הסקס. למה ברירת המחדל צריכה להיות שהיחסים הם עבור מחויבות, ומה זה משנה, אם בלאו הכי אחרי דקה מותר לשנות ת´דעה? אני חשה שאונס עובר זילות כשאת משווה אותו למקרה שאת מתארת.

voguemaster

New member
אחח שניה..

לא מאשימים את הקורבן במקרי הונאה. לא כך הם פני הדברים. אני חושב שטל נגעה בנקודה שאם לא הכי חשובה, אז לפחות אחת מהחשובות ביותר שיש. הנקודה שמפילה אותך היא העובדה שלבנאדם יש זכות לשנות את דעתו אחרי האקט ואין שום כח בעולם שיכול למנוע ממנו את זה, אפילו אם הוא סופר מניאק ושקרן ונצלן. ברגע שתתחילי לקבוע שאנשים חייבים לעשות כך וכך וחייבים להחזיק בדעות כאלו ואחרות (והרי את מכריחה אותו להישאר עם הבחורה, או לחלופין לא לשכב איתה בכלל), איבדת את המושג של חופש וחירות. נורא פשוט למעשה. אם זכותי לשנות את דעתי לגבי להישאר עם מישהי אחרי סקס, בין אם בגלל שזאת הייתה הכוונה שלי מלכתחילה או בגלל שפתאום מתחשק לי, אסור שיהיה שום כח בעולם שיוכל להגיד לי ההיפך, ואני גם לא אהיה מוכן לקבל כח כזה. בקיצור את לא יכולה להגיד לאנשים אל תשכבו אלא אם כן אתם מבטיחים דברים כאלו ואחרים, ואת גם לא יכולה להכריח אנשים להתחייב על משהו שהם אמרו טרום הסקס, לכן כל הרעיון הוא באמת פיקציה שלמה... SORRY, pero ce´st la vie... נ.ב. וואו, שלוש שפות במשפט אחד

ליאן.

New member
אהמ..

לצערי שיגרתי מדי.. וצפוי למדיי. עוד אחת שנפגשה עם קופרניקוס ודומיו. לדעתי התנזרות איננה הפיתרון שכן בחור שאיננו רציני, גם לאחר לילה / שבוע / חודש / חודשיים התנזרות יעלם לאחר הלילה הראשון. אבל העלמות זה לא התיאור המדויק, כי גברים מתקשרים. תמיד. השאלה היא מתי.. הם תמיד יתקשרו כשאת כבר שכחת מיהם.. ויזכרו בך בדיוק כשהם נורא חרמנים.. איך לפני חודשיים היה להם לילה מאוד מרגש עם מישהי שבטח נורא תשמח לפגוש בהם שוב לעוד איזה לילה מרטיט.. ואם כך, עדיף כבר שבאמת יעלמו.. פוף!

נתן.ל

New member
גם אם זה אמיתי וגם אם לא ....

אז מה
כאילו שזה ישנה למישהו ... אולי היא יכולה לנסות לעמוד מול משרדי הממשלה 45 ימים בקור הירושלמי...אז אולי היא לפחות תקבל חשיפה תקשורתית ... בכלל...אני הגעתי לאיזו הבנה בכל הנושא שכאן וגם במה שהעלה קופרניקוס: הגברים הם לא חארות, זה הנשים שגורמות להם להרגיש ככה

נתן.ל

New member
אני גבר ../images/Emo70.gif ואני חרה ../images/Emo70.gif

"
עכשיו אפשר לקבל מציצה
" אבי קושניר \ להציל את איש המערות

ליאן.

New member
נו, אז החלטת סופית אם אתה...

חרא או לא ? להאשים את הנשים בכל זו לא חוכמה, אולי תאשים את הייצר שגורם לך להתנהג כמו קופיף במקום ?

פ ז פ ז

New member
זאת באמת לא חוכמה../images/Emo2.gif

לא חוכמה להאשים את הנשים בהתנהגות של גברים וגם לא להפך. אין בזה שום הגיון. כל אחד אמור להיות אחראי למעשיו ולהתנהגותו. יש גברים חארות בדיוק כמו שיש נשים חארות. יש גברים מקסימים ויש נשים מקסימות. אי אפשר להכליל ולהשליך מהתנהגות של מישהו אחד על הכלל. ואי אפשר להאשים מישהו בהתנהגות של מישהו אחר, בהנחה שאנחנו מדברים על בן אדם בוגר שאחראי לעצמו ולמעשיו. (כולם פה כאלה, לא?...
)

אלדד26

New member
אהממ

לא, זה לא הנשים גורמות להם להרגיש חרא. "גברים" כמו קופרניקוס הם באמת חארות.

למעלה