* התכוונתי-
מ מציאות נ פ ר ד ת New member 18/12/05 #44 שג'ון סינה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אבל גם אדי גררו זה קצת קשה לבחור.. אבל אם היו אומרים לי: אנחנו יכולים לסדר לך פגישה עם אחד הכוכבים של WWE עם מי את מעדיפה עם ג'ון או אדי? אז אני הייתי עונה אדי כדי לראות אותו לפני שהוא נפטר.. אני עדיין לא מאמינה לזה
שג'ון סינה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אבל גם אדי גררו זה קצת קשה לבחור.. אבל אם היו אומרים לי: אנחנו יכולים לסדר לך פגישה עם אחד הכוכבים של WWE עם מי את מעדיפה עם ג'ון או אדי? אז אני הייתי עונה אדי כדי לראות אותו לפני שהוא נפטר.. אני עדיין לא מאמינה לזה
S sims 4 life New member 19/12/05 #51 כה גמאני..../images/Emo3.gif:'../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif ויש משהו עם VIVA LA RAZA יש בפנים משהו גס..(זה גסססס!!! חחח זה מגור ואוח)
כה גמאני..../images/Emo3.gif:'../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif ויש משהו עם VIVA LA RAZA יש בפנים משהו גס..(זה גסססס!!! חחח זה מגור ואוח)
מ מציאות נ פ ר ד ת New member 20/12/05 #68 יחי הלטינים... i lie i cheat i steal..... he lie he cheat and he stole my heart אדי אני עדיין לא מאמינה שהוא נפטר
יחי הלטינים... i lie i cheat i steal..... he lie he cheat and he stole my heart אדי אני עדיין לא מאמינה שהוא נפטר
ח חתולית סמוראית New member 18/12/05 #24 נייד כמובן! זוגי או אי זוגי? (כן אני יודעת זה מפגר אבל תתגברו )
S sabres492 New member 18/12/05 #25 אי זוגי השיר שלנו או טלנובלה בעמ? [ז"ל..] [פססט פססט- תבחרו טלנובלה בע"מ..!]
S sims 4 life New member 18/12/05 #29 לא זה ולא זה!../images/Emo3.gifשניהם איכס!חחח ג'ון סינה או אדי גררו (ז"ל)?
S S i M a N New member 18/12/05 #35 יונית לוי ../images/Emo3.gif ../images/Emo108.gif נרניה או קינג קונג?