זאפה-3.10.07

../images/Emo2.gifאם את נופלת זו אחלה דרך לפתוח את ההופעה

חבל על אריק אם הוא לא נכנס לאלבום
must
המילים
רק לידיעה שזו לא פעם ראשונה ששר את המשפט "החברים המסוממים שלך" ולידיעה כי לא כל דבר נועד להצחיק.

כולם הרי יודעים

שהופעות של אריק מעולות. וגם אני. ומי שלא- מפסיד.כל הופעה מבהירה לי זאת מחדש למקרה ושכחתי (ואני לא) ההופעה החלה עם השיר אם את נופלת...אני כל פעם נפעמת מחדש מהמילים(תא בודד במוח וכו') השילוב בין השירים השונים היה ממש יפה(כמו לדוגמא המון מחשבות ואם את נופלת) הקהל היה מוזר לטעמי- או שהיתה טיילת מטורפתתתתתת של אנשים במהלך ההופעה שלי אישית הפריעה בעיניים(איך אפשר בכלל להתנתק לרגע מההופעה ולקום מהכיסא שלא לצורך לרקוד זה הלאה ממני, פשוט לא מבינה) או שגם לעיתים נראה בעיני כלא מפרגן ואפילו אריק כבר נתן איזו הערה שלא נעים שימחאו כפיים לקובי פרחי ואדם שאחראי על התאורה ששמו פרח לי כרגע(התאורה באמת היתה מהממת וגם הסאונד|מתחנפת|) היו גם מס' בנות שקצת עצבנו ובסוף אפילו העירו להן שישתקו (כולל אריק שתקע להן הערה של בלי הערות מתחכמות) יחד עם זאת חייבת לפרגן שהקהל כן הראה אהבה לאריק וכן שר איתו וגם לבד וזה דווקא נשמע מאד יפה.... היתה גם צלמת שצילמה. אני מקווה מאד שיופיע באתר של שיתוף תמונות שום דבר לא יכול להרוס הופעה של אריק ברמן. גם לא קהל יבש. לא משנה כמה ינסו. אני חייבת לתת
לפרי השוליה של אריק ברמן שעשה משכמו ומעלה בכדי שההופעה תתקים כסדרה. אריק גם אמר שהבת זוג היא ציירת בהקשר של השיר אהבה באור וצל (ואני חשבתי שבכתבה אריק אמר שמאיה דוגמנית אבל זה כבר טפל, מבחינתי היא יכולה לעבוד בניקוי רחובות, העיקר שתהיה מרוצה וכמובן גם אריק). הפעם בשיר של אהבה באור וצל הוא עשה את זה בלחישה וזה היה מאד יפה. כל פעם אני כותבת את זה מחדש וכל פעם אני מתכוונת לזה מחדש-
למה אין את אם היה לזה סיכוי
זה שיר מדהים
את לא שאני אור הוא שר כשהוא יושב על הבמה ליד בחור שהניח את רגליו היחפות על הבמה ורק לפני רגע אריק נתן לו איזו בדיחה על חשבונו של אותו בחור על גודל האצבעות שלו אבל גם התנצל...באותו זמן אבנר קלמר מנגן על אקורדיון. מוכשר כבר אמרתי
מוכשר שלא מתגלח אבל מוכשר:- כמובן שלפני שער שש הוריד את החולצה ונותר רק עם גופית סבא... אני אהבתי את הביצועים את כולם היפה שיש במה לכול הנגנים- אם למאיה בסולו שלה עם אודי ו/או בשיר הבחורה עם החתולים כאשר היא מוסיפה המון בליווי שלה. במהלך השיר ג'וני לא הפסקתי להשוות בראשי את הביצוע למה שהיה אתמול עם מירי...זה שונה כשהוא מבצע את השיר לבד. על הביצוע של ערב חג- פשוט לא לנשום . הכל רק כדי לא להחסיר ולו פעימה מהשיר..שלא אפסיד אף תו...אריק בבקשה אל תפסיק לשיר את השיר הזה בהופעות, גם אם מדובר בסתם יום חול. בשבילי כול הופעה שלך זה כמו יום חג.צריך פשוט לחוקק חוק בנושא לטעמי. ומנגד הקצב של הגשמה עצמית כאשר אריק סיפר על הסבא והזמין (סוף סוף) את דנה היא ביקשה גם לשחק איתו קלפים
. זה היה מרגש מבחינתי לראות שזו מעין סגיראת מעגל כי בפעם הראשונה שהופיע בזאפה זה היה שחימם הופעה של דנה ברגר. הם שרו ביחד את "מותר" וזהו. רציתי עוד. שלא יגמר. זה היה לי קצר מדי. כמובן שסיימו עם יום חדש נפלא לסיכום חייבת
לורד
למירב- נעמה לי חברותכן עד מאד

../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif

נרים כוס לחיים לכבוד אלון הידוע בכינוי אלון בעט בעט ולסימה אשתו עם הג'חנון

למעלה