ועכשיו לסקר...

Padme Amidala

New member
../images/Emo41.gif ועכשיו לסקר...

הסקר שלנו היה השבוע על קוואי גון וגם על אנאקין. השאלה היא מה היה עולה בגורלו של אנאקין אם הוא לא היה פוגש את קוואי גון. אני בחרתי באפשרות השניה. לאנאקין יש את הכוח, והוא הנבחר- זה הגורל שלו, וכמו שאומרים, גורל אי אפשר לשנות... יכול להיות שאם לא קוואי גון אנאקין היה בכל זאת משתחרר באיזשהו שלב והיה יוצא מטאטואין. ואולי הוא היה גם מצליח ללמוד את תורת הג'דיי בגיל מבוגר, כי אם לוק הצליח, אז למה הוא לא? מחכה לשמוע את דעותיכם...

fresh mishmesh

New member
אני בחרתי באפשרות הראשונה...

הניסוח שלה קצת משעשע... בכל אופן, אני לא ממש חושבת שהוא "אפס" בלי קוואי גון, אבל אני בהחלט חושבת שהוא היה נשאר בטאטואין... משתי סיבות: 1. אני לא מאמינה בגורל 2. גם אם הוא היה מצליח לצאת מטאטואין בגיל מבוגר יותר, אני לא חושבת שמישהו היה מלמד אותו להיות ג'דיי... ההשוואה שעשית לכך שלוק למד בגיל מבוגר לא נכונה בעיני, בגלל שאני חושבת שיודה לימד את לוק בעיקר כי הוא ידע שהוא הולך למות, שלוק התקווה האחרונה של המורדים כי רק הוא יכול להתמודד באמת עם ויידר וגם כי הוא רצה להמשיך את מסורת הג'דיי... הלימוד של לוק היה מין חוסר ברירה שכזה... לא, לא חוסר ברירה בדיוק, אלא יותר "עקב הנסיבות"

טיפוסית

New member
אם קוואי גון לא היה

איך הוא בכלל היה מצליח לצאת מטאטואין? ונגיד והוא היה יוצא- הוא בטח היה יותר מבוגר ואף אחד לא היה שם עליו ועוזר לו להפוך לג'דיי אולי אם היה מישהו אחר שהיה פוגש את אנאקין באותו שלב או בשלב יותר מוקדם. אבל בלי קוואי גון לא היה ממש סיכוי להתקדם בחיים והוא היה נשאר עבד.

Sith Master

New member
אין שאלה כזו../images/Emo19.gif

לדעתי אם קוואי גון לא היה מגיע אנאקין היה כלום. זה הכי קרוב לנכון. אבל בתכלס זה לא אפשרי השאלה הזו. אם זה לא אמור לקרות הוא היה נשאר עבד. אם זה כן אמור לקרות אנחנו לא צריכים לחשוב מה היה קורה אם אלא להבין שזה כנראה מכוון שקוואי גון נחת שם. לכן אם זה היה אמור לקרות- ה"כח" הוביל את קוואי גון לשם. לכן השאלה בלתי אפשרית.

VAMPhantom

New member
אגב, הייתי משנה את "לא יודע" ל...

"לא ידוע"
אני יודע שיתכן שזה קטנוני מדי, אך תודו שזה נשמע יותר מכובד לומר: לא ידוע... זה יותר מכוון בכלליות, אם מישהו אומר: לא יודע, זה נשמע פרטי אישי מידע שלו, צודק?

למעלה