וודקה

MARMELAD

New member
../images/Emo41.gif וודקה

הנה קישורים לכמה אתרים בקשר לוודקה. האתר של אבסולוט. מדהים. לא להיבהל שנפתח חלון ענקי שתופס את כל המסך, אפשר לסגור אותו בלי שום בעיה. האתר של פינלנדיה. אתר די אינפורמטיבי ולא מעניין ויזואלית אבל יש בו הרבה דברים. ואפילו יש בדיקת גיל בכניסה. דרך אגב יש שם כמה שומרי מסך וטאפטים חמודים. האתר הרוסי המשעשע. שבו יש מתכונים להכנת וודקה וג´ין ושאר ירקות. כמו שנאמר, ללמוד מהטובים ביותר.

marsala

New member
אין מלים בפי

טוב אני באמצע כוס קוניאק ... אז אני לא בדיוק יכול לדבר...

Gefen

New member
הייי מרמלדון!!

הגם אתה בחובבי היין והאלכוהול??
או שסתם אתה רודף אחרי מרסלה? חהחהחה....
שמחה לראותך פה מתוק..ועוד עם קישורים ועניינים..סחתיין.. אגב...מה עם התמונה? יש חדש?
ומרמלד..אולי גם לך יש טיפים בשבילי לקוקטלים טעימים? להתראות בינתיים בברכת לחיים
גפן

MARMELAD

New member
היי גפנונית...

אני משתלט לאט לאט על כל הפורומים של תפוז
......... וטיפים לקוקטיילים טעימים לא חסר. רק תגידי איזה משקאות יש לך ואיזה ציוד (שייקר למשל) ונחשוב על משהו בשבילך. דרך אגב, הייתה לי פעם תוכנה גאונית(!) שאם הייתם רושמים בה איזה משקאות יש לכם היא היית מפליצה רשימה שלמה של קוקטיילים שאפשר לעשות מהם. אני אחפש אותה.

אתה יכול ..

להפליץ את האתר או את שם התוכנה.. אם אתה זוכר.. כי לי היה פעם גם.. אבל אויי.. נעלם :( תודה..

MARMELAD

New member
אוי הזוועה |דרמה-קווין|

מצאתי מליון אתרים וכששלחתי את ההודעה הדף נתקע.. הכל אבוד! האמנם? גשו ל-TUCOWS חפשו תוכנות תחת החיפוש COCKTAIL MAKING ו- VOILA לחיים.

Gefen

New member
למרמלד..מוייש..אייסמן

וכל מי שבא לו לעזור לי ללמוד להכין קוקטיילים.. אז יש לי עכשיו ככה: ג´ין וורמוט וודקה קאלוהה אייריש קרים רום לבן מרטיני רוסו (אגב מוייש מצאתי..מרטיני רוסו בקנזס!!) זהו..לא מספיק? כל עיצה תתקבל בברכה גפן

valerianka

New member
לינק לאתר

אתר נחמד שיש בו את האופצייה שאתה מדבר אליה (למרות שרשימת הקוקטיילים שלו מוזרה במקצת..)

למעלה