וואו

Lady McBeth

New member
../images/Emo41.gifוואו../images/Emo41.gif

אסף אבידן. אתמול. מיטש. ראשל"צ. היה מ-ד-ה-י-ם. פרפורמר ענק. ישבתי כל כך קרוב אליו שהוא יכול היה לעשות לי ילד גם אם הוא לא היה שם לב. וניסיתי להפעיל את כל קשריי הענפים (עאלק) כדי להשיג כרטיסים לברי היום בבארבי, אבל אין
מישהו אולי יודע איפה ההופעה הבאה של הכפרעליו במרכז? יאללה, חבר'ה, באיזו הופעה ישראלית הייתם לאחרונה? יש המלצות? יש פה מישהי עם תקופה של בית זונות אקדמי לשבועיים הקרובים

Happiest Girl

New member
../images/Emo6.gif

ההופעה הישראלית האחרונה שראיתי היתה פסטיגל 1988. מי זה הכפרה, ברי או אסף אבידן? לפי המייספייס של אסף אבידן, ב-17 ביולי הוא בבארבי. והערת ביניים: הקשבתי קצת לשירים שלו במייספייס שלו והוא אמנם נראה לא רע לדעתי אבל הוא א-ביסלע חופר והקול שלו מביא קצת קריז אחרי כמה דקות. ז"א, מיוחד ושונה אבל היתה כבר ג'ניס ג'ופלין אחת יותר מדי. עד שהיא מתה, למה לשחזר?

Lady McBeth

New member
את צריכה להיות בהופעה כדי להבין ../images/Emo13.gif

גם ברי וגם אסף שניהם כפרעליהם, אבל בהודעה התכוונתי לברי. לצערי לא מצאתי שום רשימת הופעות של המלך
. כמו שאני מכירה את המזל הנאחס שלי, בטח ברי יחליט לעשות הופעת פרידה יום לפני שיש לי את המבחן הכי גדול בחיים.

Chen Shesek

New member
לגבי ברי המלך כפרעליו:

ב-28.8 הוא בקיסריה עם פוליקר, אני אבקש מאמא ואבא ליום הולדת כי פשוט אין מצב שאני לא שם
על עוד הופעות אני לא יודעת, להיום נגמרו הכרטיסים
ולא ראיתי את ברי המון זמן החכמה הרבה שקיבלתי גרמה לי להוסיף תגובה מהירה- אני תיכף אוסיף תגובה עם 2 קישורים

Chen Shesek

New member
הנה

אה, ולגבי קיסריה שכחתי להוסיף... המחיר... מעט בעייתי. 1. בקיסריה יהיו אירועי הבית הכחול השנה של פלאפון 2. ואם את רוצה עוד עדכונים לגבי הופעות של ברי- האתר הרשמי שלו ורציתי להוסיף גם לגבי אסף אבידן. אני חושבת שהוא בחור נחמד ושיש לו כישרון, אהבתי אותו מאוד.

למעלה