ה מ פ ג ש

דניאלה1311

Active member
מנהל
גראנד קניון - עשר! אבל לא התאריך אני אשמח, יותר מאשמח אם זה יהיה בגראנד קניון, מוכנה לאסוף מהרכבת את התל-אביבים ולקחת אותם ספציאל לשם בלי כסף, איך אני? אבל לא יום חמישי , יום שני או שלישי בחול המועד יותר עדיף. כל העובדים חצי יום יוכלו להגיע עד 1 או 2 לא? יאללה תגידו כן או לא ומי בא.

שילה1

New member
ממליצה על קפה גרנד או אקליפטוס....

בגרנד קניון. איזה כף..ממש קל"ב!!!

magy

New member
את מתה על הים , הא פורפור?????

הכי טוב אצלי בבית.......נשב על הרצפה....כי לא יהיו מספיק כסאות...... נזיע......נצחק........נצטופף.......... אוירה חמה..........

magy

New member
הים לא רחוק ממני......אבל מגעיל

הים גם לא רחוק מהגראנד קניון.......ושווה יותר מהים של הקריות..... צריך להחליט על תאריך.....שיתאים לכולם............. לי יתאים כל מה שתגידו חוץ מה- 19 וצריך להחליט על מקום..........שיהיה מקובל על כולם...... ושגם יהיה נחמד ואינטימי......... צריך לבדוק כמה אנשים מגיעים......אולי צריך להודיע מראש למקום שיוחלט עליו.....אם נהיה יותר מעשרים - שלושים איש... ולא לשכוח את מה שהכי חשוב...........כל אחד.........אבל כל אחד..... מביא איתו מהבית........ המון המון מצב רוח טוב הולך???????????????????????????
PPPPPP

Sודית

New member
מזל .....

שאני לא צריכה להתחתן איתכם... זה בטח לא היה קורה אף פעם....
כל אחד היה רוצה להתחתן ביום אחר... אני יכולה רביעי או חמישי... מי רוצה להתחתן איתי???? סודית מחפשת טבעת מתאימה.

magy

New member
יש את הטבעת........

צריך לשכנע את החתן............ נו, בשביל סודית................ תעשו קווץ´..............ונגמור עניין...........

nutmeg

New member
יא אללה שלכם!

קיבלתי סחרחורת. התחלתי לחשוב שעזריאלי זה בחיפה! נו? מה נהיה? ושאלה למגי - מפגש פורום מנהלים לא יהיה מלא ילדודעס? ככה היה לי רושם. מה-זה-לא-בא-לי ילדודעס

magy

New member
יש מלאן ילדודס....

אבל פעם בחיים לראות מה זה המפגש הזה........ומי המנהלים........ פעם אחת..........מסקרן אותי ...........

דניאלה1311

Active member
מנהל
אין לי בעיה להתחתן איתך אבל.... את מבשלת ועושה כלים וגם מקפלת כביסה ומסדרת את הארונות, כל השאר? עלי אם את אומרת הן! אז נתחתן מצידי כל יום בשעה אחרת. כווווווווולם מוזמנים. ילדים לא יהיו זה ברור לך , לא?

Sודית

New member
אבל לי יש.....

אני מחפשת בדיוק את אותו הדבר.... כולם מוזמנים לחתונה.... גם אם לא יהיה חתן...מקסימום... לא נצטרך להתגרש...גם לא להתרגש. סודית מבלבלת ת´מוח.....נווווווווווווו ת ח ל י ט ו קדימה.....ככה מתנהגים בגילכם???????.

magy

New member
אני היחידה שלא עושה בעיות

נכון? מוכנה תמיד...... איזה כיף להיות מובטל ביידיש אומרים..........אוף מאיינע שונעם........ (על השונאים שלי......)

דניאלה1311

Active member
מנהל
החלטנו - מתחתנים עם או בלי יום שני או שלישי 23 או 24 לחודש, תרימו אצבע לעזאזל שאוכל לספור, נראה מי בא ומי לא אחרת אשב לבד בקפה ואדבר אל עצמי, זה יפה ככה? כלה בלי חתן? חופה בלי רב? אופניים בלי גלגל? כמה זמן צריך להחליט על דבר כל כך פשוט, מילא על המלחמה בעיראק אבל על פגישה לקפה????

דניאלה1311

Active member
מנהל
בטח שיגיע לחיפה כי אפילו את לא עונה טוב טומי ואני סכמנו ה-23 בספטמבר עכשיו השעה בבקשה?????? גרנאד קניון מוסכם??? צריך טכסי??? נו?????

Sודית

New member
טוב....אני ירדתי מהסיפור.....

לא מתאים לי יום שלישי לחתונה.... סודית נשארת כך.

למעלה