ה מ פ ג ש

Sודית

New member
../images/Emo41.gif ה מ פ ג ש ../images/Emo41.gif

שירשור חדש.... דיייי...לא יכולה כל הזמן לדפדף... עד למטה....תמשיכו פה.... סודית....התקלקל העכבר....

Sודית

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אופו אתם???../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כבר שם??? סודית מקפיצה אותיות.

דניאלה1311

Active member
מנהל
טוב אז בתור חיפאית הצעתי את המרכז פשוט ג´סטה! כמובן שנוח לי יותר בחיפה ויש המון בתי קפה מקסימים אבל כל ההצעות מחוץ לתל-אביב כלומר קיסריה, גבעת השלושה וכד´ אז ככה חברות חברים יקרים לא לכל אחד יש רכב, לא כל אחד ואחת רוצים לנהוג או רוצים לסחוב את בן בת הזוג - חלילה - אז הרכבת טובה לשני הכיוונים וקניון עזריאלי הוא תחנת רכבת ואתן לא רוצות שארוץ על עקבי הסטילטו שלי לאורך רחובות תל-אביב והתסרוקת שלי תנצח כמו זלזל וגופי יזיע, נו באמת, אז עם מכנסים קצרים וסנדלים וילקוט גב בעזריאלי או משהו דומה או בחיפה, ותפסיקו להתלבט זה אפילו לא פגישה עיוורת - זה קפה פומבי - חוקי - לא נתנשק אפילו. אין זמן לקשקושים צריך לקבוע, כמו חתונה יום ושעה ואת רשימת המוזמנים. מסר אלי ומיד!!!!!!

../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif אנחנו .....

חחחחחחחחחחחחחחיייייייייפפפפפפפפפפאאאאאאאאאאאאאאאייייייייייייםםםםםםם ואנחנו הרוב.... ומי שלא חיפאי - או היה או יהיה - או שהוא לא.....

Sודית

New member
הייתי...פ ע ם.....

לשנה בערך....עדיין יש לי טעם טוב... זכרונות נהדרים... כן...הייתי תקופה בחיל הים... סודית מתגעגעת.

../images/Emo79.gif...שאני יגיד...

אמרתי לך ???
מי שטועם את טעמה של חיפה - תמיד ירצה לחיות בה, חיפה - חי - פה

kozett

New member
../images/Emo91.gif

פעם.. פעם הייתי בתימן... ושם יצאתי לי ... והוא יהיה לי... לבן.. האם מכירים את השיר...אם כן שירו איתי...

magy

New member
פ´ם הייתי , פ´ם הייתי בתימן

שם ראיתי , שם ראיתי כושי קטן והוא יהיה לרותי, חתן.........

4 פפוש

New member
ואם כבר ברבורה לבנה

אז לידיעתך חיפאי הוא ורק חיפאי אם למד ביסודי בביה"ס לשדה ואני מוכן להתפשר איתך בתנאי שתגידי איפוא הוא ומה משמש כיום נראה אותך ??????????? ואם יש עוד חיפאיות/ים גם הם מוזמנים

../images/Emo6.gifחחח הצחקתני....

בי"ס לשדה... שבתאי לוי, כמעט פינת שדרות הציונות.. איך לא אהבנו את החברה שם...פיכססססס...היו קרובים לבי"ס או"ם.. היום משמש הארכיון החיפאי כמוזיאון... וגם שם כף רגלי לא...

דניאלה1311

Active member
מנהל
שאני אציץ??? לא היה כלום שאני אשפשף? אין לי אבנית באמבטיה שאני אזיע? - מה פתאום רק גברים מסיעים

../images/Emo6.gifחחחח..מציצנית...התכוונתי לסודית.

וחוצמיזה... גם לי אין אבנית ... ואני משפשפת כל הזמן... וגם מזיעה... חחחחחחחחח. התכוונתי לסודית - מציצנית...

Sודית

New member
אז איפה המפגש????

בתל-אביב, בחיפה או באילת???? רוצה לדעת אם זה בסביבה של עבד??? אולי בגלל זה התקשר??? יש לי ת´מספר שלו על המסך.... אולי עוד אחזור אליו....כשארגע.... סודית רוצה לדעת.

magy

New member
גם אני אשמח לדעת איפה המפגש

אני מציעה שנבדוק כמה צפונים וכמה מרכזניקים ודרומים בפורום המיעוט יגיע אל הרב.......... בפעם הבאה נתחלף........ מה אתם אומרים? פייר אינפ??????????

Sודית

New member
יאלללה....תסגרו עניין....

הנה אני מודיעה לכם... יום חמישי בחול המועד - חיפה עכשיו רק תגידו איפה???? קדימה חיפאים - הבו הצעות. אולי גרנד קניון???? שמעתי שיש שם, בחול המועד, פסטיבל... היין והאלכוהול - מתאים לכם??? בטוח יהיה שמח גם מסביב.... אז קדימה בואו להרים שם כּוֹסית. סודית מתחילה בהצבעה....אני בעד.

magy

New member
אני בעד......................

תתחילו להשתרשר..............חברים.......... זה בעוד שבוע........... אויייייייייייייי.......לא......... יש לי מפגש במרכז........פורום מנהלים.........ב- 19 לחודש........ לא טוב............... רק לא ביום הזה.................

Sודית

New member
מגייייי....מה קורה לך????

חול המועד זה בדיוק שבוע אחרי.... בדיוק חמישי אחרי ה-19.... ב-19 גם לי אין אפשרות.... אני מדברת על ה-26 לחודש...חמישי גם. סודית תקנה לך לוח שנה אמיתי.

למעלה