ה"י - 9.3

One Minute

New member
../images/Emo41.gif ה"י - 9.3 ../images/Emo41.gif

שרשרו לפה את ההתקדמות היומית שלכם

TheMessyOne

New member
Lvl up :D

126 , סקיל חדש .. גם כן שעון קיץ הלכה שעה של דאבל אקספי ^^ .

deisy

New member
מישהוא היה ב Cemetery Full of Ghosts

בזיפנגו? המקום כבר קיים? שווה ביקור? (כן, אני מחפשת מקומות נוספים עם מפלצות שרגישות לheal הבובות בבית הרוחות נחמדות אמנם אבל מעניין עוד... ובזומביים, העטלפים מעצבנים אותי... )...

../images/Emo87.gif זה נחמד המפה הזו.

הבעיה שהספאון ממש מעט ולא מומלץ להתאמן שם. וסתם להדגשת ההבדלים- אלה לא עטלפים. אלה FLYEYE- עיניים מעופפות. העטלפים האמיתיים נמצאים בקרנינג.

deisy

New member
צודק, העטלפים נמצאים בקרנינג ../images/Emo3.gif

אלה סתם יצורים מעצבנים
תודה, אני אלך לבדוק מה יש שם בכל מקרה... הדרופים שלהם נחמדים, ואני עוד לא מכירה...

הם נודניקים../images/Emo87.gif

והממץ... יש שם בעיקרון זומביים בכמויות מעטות ביותר ורוחות רפאים קטנות מעופפות ומעצבנות

deisy

New member
גם במכרה הם לא ממש בכמויות

ואת הרוחות הקטנות עדין לא הכרתי...הם נראים נחמדים בהיידן סטריט
ומעניינים אותי הדרופים שלהם... אני מחפשת שמלה לרמה 58 ואני לא מוצאת!!!

אז שיהיה בהצלחה../images/Emo45.gif../images/Emo87.gif

כי הם נודניקים ואיןם ליח סבלנות אליהם

miss_t

New member
אמנם מעצבנות אבל EXP יפה

220 אם אני לא טועה, רגישות לHEAL וגם אפשר לעשות בכיף מוב. כמובן שגם מפיליפ סטיליס החסרון היחיד- ספאון חלש יחסית לפי דעתי( ביקור אחרון היה רמה 65~) אולי עכשיו קל יותר להרוג אותם והספאון יותר טוב...

הן גם רגישות לקרח../images/Emo87.gif

אבל לא שוות את כל הטרחה שאני מבזבז עליהן.

deisy

New member
עדיין לא היסטרי כמו ב DM

אבל סביר יחסית.. וכן, EXP טוב, או לפחות לא רע באופן יחסי ליצורים החד עיניים שנמצאים במכרה.. וה heal לא משפיע עליהם... נראה מתי נתיאש ונחזור לוודוס, כי להם באמת יש EXP מעולה! מה זאת אומרת לעשות מוב? ומי זה פיליפ סטיליס?

deisy

New member
דווקא סביר, לא היסטרי כמו ב DM

אבל סביר יחסית.. וכן, EXP טוב, או לפחות לא רע באופן יחסי ליצורים החד עיניים שנמצאים במכרה.. וה heal לא משפיע עליהם... נראה מתי נתיאש ונחזור לוודוס, כי להם באמת יש EXP מעולה! מה זאת אומרת לעשות מוב? ומי זה פיליפ סטיליס?

miss_t

New member
../images/Emo140.gif

מוב MOB, מפלצות שנותנים להם מכה אחת והם רודפים אחרייך די מהר(כדוגמאת חזירי אש בפריון). לאחר הרדיפה אחרייך הם יגיעו כולם לנקודה בה אתה נמצא ואז תוכל להרוג את כולם בזריזות ויעילות (במידה ויש לך סקיל שפוגע בכמה יצורים בבת אחת). אני שמעתי את המילה מוב בהקשר של זומביים. אתה פשוט פוגע בהם פעם 1 עם HEAL והולך לקצה השני ואז הם כולם ביחד ואפשר להרוג אותם ביחד, בלי שיתפזרו או יהיו רחוקים מידי מטווח הפגיעה. - הכוונה הייתה מפילים סטליס- כוכבי זריקה לשימוש גנבים ששווים כסף טוב
בהצלחה

deisy

New member
או קי...

אז כנראה שאני עושה מוב כל הזמן
זה פשוט הכי נוח ... עכשיו אני יודעת גם איך קוראים לזה
וכן, ראיתי שיש להם דרופים לא רעים.. תודה!

למעלה