ה"י 8.7.11

מ י ל ר

New member
../images/Emo41.gif ה"י 8.7.11 ../images/Emo41.gif

הגעתי עם הדואל בלייד לרמה 70 ואין לי כוח לעלות אותו לעבודה שלישית, וגם אין לי מושג מה שאלות שאני צריך קיצר אני תקוע 0: וגם מאוחר אז אני זז לישון, איזה כיף יהיה לי מחר עם הדמות :| אזז, לילה טוב, ואז בוקר טוב! שיהיה אחלה התקדמות יומית.

מ י ל ר

New member
איך הספקתי? תראי עד איזה שעה אני ער!

החלטתי לעשות עבודה שלישית אבל אני אעשה מחר, אני מקווה שזה יהיה קל בלי שאלות וזה, שאני לא אסתבך. המשחק עככגשיו סגור, אבל ההיא מאל-נט ביקשה ממני ללכת להוא שנותן את עבודה ראשונה בקרנינג. נעשה את זה מחר D: ואז נשאר לי 10 רמות, אם תבואי איתי אז נלך לג'יסארס, אם זה לבד אני אלך לאלדשטיין. היום בלילה בשעה החזקה של האמריקאים, ממש לא יכלתי להתאמן, חלק מהם ממש באו "עלי" בשביל לעשות לי KS, כמה אני יכול להלחם על המקום שלי? זה משעמם מאוד.

חח כן אני עוד עירה מאתמול ב8 בבוקר

ועכשיו סיימתי משמרת בעבודה, בצהריים אתחבר בתקווה למצוא מפה

הלכתי אתמול רק עם קבוצת חברים מצומצמת

הלכתי לישון ב 3 בבוקר בגלל זה כי ממש לא רציתי לבאס אותם - הפעם היה ממש ראן של חברים ל FUN. היינו רק 3 לוחמים גם ככה ולרוב המשתתפים זה היה פעם ראשונה שם. היינו 8 אנשים סה"כ. אחת מהם איבדה את כל הציוד שלה לחבר שנפרדה ממנו. אחד מהחבר'ה נוהג לצלם סרטוני וידאו של מייפל ובסוף הראן הוא סיפר שצילם הכל. אז בקורב אעלה קישור לסרטון וידאו.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifרק אני התעכבתי על המשפט ה-4? ../images/Emo12.gif

ספרי לנו על זה, מה זה היה כמו הסכם גירושין? מי לקח את הPET?

אתה לא תאמין כמה דרמות של בנים ובנות

יש בסקניה הקיץ. 2 חברים ניפרדו והחבר לקח לבחורה את כל הציוד מהדמות שלה.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifחברים בחיים האמיתיים?

הוא גם נפרד ממנה וגם נכנס לה לחשבון ורוקן אותו? LOL

Hasselblad

New member
לוטן זה קורה הרבה

גם אני מכירה כאלו שהפסידו הרבה במייפל בעקבות פרידה במציאות. רוב הזוגות האלה חולקים את החשבונות וכל אחד יודע את הפרטים של השני...

miss_t

New member
יש לי חתולה ../images/Emo9.gif

אגב, לוטן מרביצה לחתולה שלה חשבתי שזה חשוב לדווח לרשויות.

miss_t

New member
כן? אז למה היא מבקשת שלא תכי אותה?

החתולה שלי אף פעם לא אמרה לי את זה!!

miss_t

New member
נחיה ונראה../images/Emo3.gif

בינתיים היא לא יודעת לדבר.

miss_t

New member
פתחתי DB, נכון לעכשיו רמה 10

אשמח אם תוסיפו אותי גם ל- Buddy, אני נמצאת ב-aliance עם תושבי BERA אשר בMUPPET GoodGinger אגב, זו הדמות הראשונה של בן שאני פותחת

למעלה