ה"י 5.5.11

צ ל י ל 8

New member
רמה 115 עם ה-DW

עוד 5 רמות אומללות
לפחות עכשיו אני הורגת את DGP במכה אחת והמפות ריקות מאדם בגלל שכולם מחפשים אחרי חפצי מייפל ולשמחתי הרבה אלה לא מפילים שום דבר

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|GOGO!

את עולה עם המיול שלך רמות יותר טוב ממה שאני עם המיין! LOL מה שמזכיר לי שאני צריכה לצוד עוד קצת חפצי מייפל..
התלהבתי מהכאוס ואני ממש רוצה עוד מגן ולנסות להוסיף עליו כאוס בבוא היום...0.0

P o o f i

New member
גם לי בא להתחדש

היה לי Esther Shield (מגן לרמה 33) עם 3 שורות שאחת מהן נותנת לי 2% INT ונכון לעכשיו הוא הרבה יותר טוב מהמגן שקניתי, אבל מצד שני זה מגן לרמה 120 ויש סיכוי לגבי פוטנציאל הרבה יותר טוב.
לא יכולתי להרשות לעצמי מגן כזה של 3 שורות כי מישהו מהגילדה שלי היה היחיד שמכר כאלה בסקניה באותו הזמן וכי הם ממש נדירים (ודורשים חפץ שרק הפינק בין מפיל). קניתי אותו בפחות מעלות יצור...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|תתחדשי..D:

זה אחלה מגן ואולי יום אחד יפלו לידייך קוביות..D:

P o o f i

New member
יש לי קוביות

בחרתי להשתמש רק בקוביה אחת (סתם בשביל המזל) עליו, אבל קיבלתי פוטנציאל גרוע. אני שומרת את הקוביות שלי לשרשרת Horntail עם 3 שורות שאני מתכננת לרכוש.

P o o f i

New member
עלה לי 300M, אבל זה ממש זול.

החפץ הזה דורש Time Rock או משהו כזה שהפינק בין מפיל, ואצלנו בסקניה זה עולה בערך 250M. גם קריסטלים וכל הדברים האלה לא זולים.

מ י ל ר

New member
אני מצאתי את האבן של פינק בין ב-230 מיל :)

ואת הקריסטלים הכנתי לבד :) רק שעשיתי טעות גדולה, שפעם הבאה אני ממש לא יעשה אותה. שמתי אבן של 3 אינט ולא של ה-5 אינט. פעם הבאה שאני מייצר חפץ זה יהיה רק עם האבל של ה-5 אינט. (כמו ששמתי בנשק ריוורס אבן של 5 אינט)

מ י ל ר

New member
איזה יופי, תתחדשי!

יש גם אחד כזה שמחכה לקוביות! עכשיו הוא סתם בתיק. כרגע יש לי מגן מייפל עם 9 אינט (3סלוטים פנויים) , 3 שורות פונטציאל, ששורה אחת היא 2% לכול הסטטים. המגן הוא מגן מייפל והוא אפיק.

P o o f i

New member
הסיבה שלא קניתי מגן מייפל היא שזה שהוא לרמה

60 אאל"ט ויש סיכוי לקבל פוטנציאל הרבה יותר גבוה על חפצים לרמות 70.. שלא לדבר עם 120.

למעלה