ה"י 5.5.11

../images/Emo41.gifה"י 5.5.11../images/Emo41.gif

מחר כבר אני אכתוב מה היה היום...אני כבר ממש עצבנית ואין לי כוח לכתוב...
אני רק אומר לאסף ואדם שהיו איטי בפארטי-סורי, אבל קיבלתי פעמיים DC והייתי צריכה לעשות ריסטארט למחשב 6 פעמים וכבר לא הייתי מסוגלת להכנס למשחק מעצבים...
וליאת-תודה רבה על העזרה וסליחה ששיגעתי אותך. ♥ לילה טוב.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|אע!גם אני התחדשתי!

היה לי יום אדיר! ~זהירות חפירה~ בהתחלה הייתי מיואשת מזה שלא נופלים לי חפצי מייפל אז הלכתי לאורביס לחפש BOW. ואז מיכאל קפץ לבקר ועזר לי, ואז הגיע ספיר=0 ואז פתאום נפלה הקשת! [חכו זה עוד יותר מגניב!] ואז מיכאל היה צריך ללכת אז אני וספיר הלכנו לPOOPAS לחפש חרב! אז אני הרגתי מפלצות והיא באה עם דמות אחרת שלה. ובדיוק אחרי כמה דקות שוב[!!!] נופל לה בדיוק הנשק שחיפשנו... ואז החלטנו שוב ללכת לחפש נשקי מייפל בHECTORS. ובחיי הם פשוט שונאים אותי.. שמתי 1.5X DROP ונפל לי הכל חוץ מנשקי מייפל. אפילו שתי גלימות עם פוטנציאל! ואז אסף שאל בגילדה למי בא לעשות APQ אז שיגרתי את עצמי לשם ועשינו APQ כייפי..D: ואז לחלקינו היה כרטיס לעוד APQ ואני התנדבתי להנהיג, ואז למרבה בושתי התנתקתי בסטייג' הראשון..[אני באמת ממש ממש מצטערת..=[[[[[[[] מתוסכלת החלטתי לחזור לאל נאת' לצוד עוד חפצי מייפל. ובדרך פגשתי איזה בחור נחמד וישבתי וצ'וטטתי איתו.. והוא הציע לי ללכת לROIDS במגטיה. אז הוא החליט להצתרף אז נסענו למגטיה ובדרך דיברנו על כמה שבא לי לסקרל את הגלימה שלי. את הגלימה קיבלתי לפני המון זמן במתנה והיא הייתה אז 1ATT. מאז סיקרלתי אותה ב5 סקרולים של LUK שהצליחו! ואז כשהגענו הוא נתן לי במתנה פוטנציאל סקרול. והסקרול עבד[!!!!] ואז הוא הציע שנעשה לגלימה כאוס ועזר לי למצא מספיק נשקי מייפל [הוא מצא את הרוב אני מצאתי רק 1...] בשביל לקנות 2 כאוס ולסקרל את הגלימה. והפלא ופלא עבדו שניהם. ועכשיו יש לי סופר גלימה ממש ממש שווה!!! תמונות>>>> בחיי שאני מאושרת מהגלימה הזאת. לא יכולתי לקוות למשהו טוב יותר, מעבר לזה שהוא אמר שהגלימה סופר יקרה במצבה הנוחכי אז בכלל..D:

מ י ל ר

New member
הוו איזה יום עמוס!

ותתחדשי על הגלימה! והיא עוד 3 שורות.. אין ספק שהיא שווה משהו
ואגב סתם טיפ, אחרי APQ הראשון, בדרך כלל צריך להתנתק ולחזור מחדש (ממש לסגור את כול המשחק) יש שם דפקה... בגלל זה רשמתי שמי שצריך להתנתק שיתנתק עכשיו אבל לא נורא, את האמת לא היה לי כזה כוח לפיקיו השני ככה שזה שהתנתקת בא לי בטוב!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|ממש עמוס..=0

כן אני מאוהבת...D: יום יבוא ויהיו לי קוביות ואני אעשה לגלימה פוטנציאל טוב..:) ואולי נקסון יהיו חמודים[הם היו כבר פעם אחת... או יותר..0.ם] ויתנו לי פטיש שמפנה סלוט ואז אוכל לסקרל את הגלימה אפילו עוד קצת..D: המ לא ידעתי שזה באג...הייתי בטוחה שזה סתם לאנשים עם מחשבים בעייתיים שעושים לאגים. אבל מסתבר שזה בעייה ידועה..:S

Guid

New member
מזל טוב!

פיי איזו גלימה!! ועוד הכנת אותה לבד! גלימה כזו עולה באמת הרבה, ואם היה לה גם פוטנציאל טוב יותר, היא הייתה יכולה לעלות ממש הרבה! כל הכבוד לבחורצ'יק ההוא, יפה שהוא עזר לך עם זה...
תתחדשי אנה! כאלה שיפורים לא באים ברגל...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|תודה../images/Emo9.gif

אני אוהבת להכין דברים לבד. לא יוצא לי הרבה אבל כשיוצא זה כיף כשזה עובד..
כמו שאמרתי יום יבוא ואוכל לשחק עם הקוביות להשגת פוטנציאל טוב יותר..:) תודה..D:

צ ל י ל 8

New member
וואוו.. הגלימה הזו אכן שווה ../images/Emo70.gif תתחדשי

אני מפחדת נורא לשים כאוס על גלימה ורודה שיש לי עם 2 אטק. עם מזל כמו שלי היא תהפוך להיות 0

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

נמ זה בהחלט מפחיד...:S אבל משום מה לא חשבתי על זה. הייתי בטוחה שזה רק יעלה... את הסטאטים ושזה מוריד לעיתים נדירות..LOL

miss_t

New member
לא ממש

תזכירי לי? זו זו שקנית עם הללואה כספית מהברונית גינגר?

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|לא..:)

הבאת לי אותה במתנה אחרי שפתח קופסת גאצ'פון באיוונט הראשון שבו הן הופיעו..:)

אז אתמול היה יום חרא. ../images/Emo69.gif

הייתי על 91% ברמה 69 כשמישהו רב איתי וממש פגע בי וממש לא רציתי לעלות את הרמה הזאת כבר, אבל עליתי בסוף, והלכתי לאל-נאת' ואז נזכרתי שמאל'-נאת' צריך ללכת עד לאליניה בשביל להרוג את התאום הרשע של גרנדל. ואז קיבלתי DC ונאלצתי לעשות ריסטארט למחשב -_- אז חזרתי למשחק, אבל נקסון ה@#$%@$% החליטו לשנות את המפות מאז שעזבתי ולא היה לי מושג איפה הכל וממש ממש התעצבנתי גם בגלל כל היום הזה וגם בגלל שממש רציתי לסיים את זה כבר...ושיגעתי את ליאת ואסף [תודה על זה שסבלתם אותי
] ובסוף גיליתי שזה במפה האחרונה אחרונה בסליפי, הרגתי את התאום של גרנדל, ובדיוק אז קיבלתי עוד DC אבל ממש נוראי והייתי צריכה לעשות 6 ריסטארטס וכבר הייתי ממש עצבנית ולא היה לי כוח לחזור למשחק...ככה שעוד לא סיימתי את העניינים של עבודה שלישית...
מקווה לסיים היום. ובלי DCים.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|../images/Emo24.gif

לא כיף לאגים=[ אני בטוחה שהיום תסיימי את כל הקווסטים ותקבלי את העבודה המיוחלת..D:

זהו שלא היו לי לאגים בכללבכלל...../images/Emo4.gif

כבר כמה ימים אין
...יש קטע כזה שלפעמים המשחק פשוט מתחרפן ואם אני לוחצת על משהו עם העכבר-המשחק מתנתק והאינטרנט לא פועל. X:

למעלה