ה"י 3.9.11

../images/Emo41.gifעל מה כדאי לי לעשות מרצ'ינג?../images/Emo41.gif

אני מחפשת דרכים לעשות כסף, ותהיתי על מה כדאי לעשות מרצ'ינג. כרגע יש לי 1.2 ביל, וחשבתי שאולי כדאי לי לקנות GFA 60% ב12 מיל ולמכור ב15 מיל. כבר יש לי 5 סקרולים כאלו, שווה לי להמשיך איתם או לעשות משהו אחר?

miss_t

New member
נשמע טוב

מה לגבי הכנת עגילים ומכירתם? אני כמעט בטוחה שקונים ב1 מיל עגילים הנקיות

נקסון עשו משהו עם אחוזי הפוטנציאל בפיוז

וזה קקי לגמרי. אני כמעט רמה 7 והכי מדהים שאני מקבלת [אם, אני מקבלת פוטנציאל, אני צריכה לעשות פיוז ללפחות 40 חפצים] זה 2% סטאט או דיפנס או משהו מעפן אחר. אני עדיין מנסה להעלות את העבודה ל10 אבל רק אז אני ממש אתמקד בזה. לצערי חיפשתי עגילים נקיים ולא מצאתי.
ככה שבינתיים אני עושה מרצ'ינג על GFA ויש מזה רווח נחמד, עד שאני ארוויח מספיק בשביל לעשות מרצ'ינג על דברים גדולים יותר.

miss_t

New member
אחלה!

אגב, הכוונה הייתה לייצר עגילים ולמכור אותם

../images/Emo12.gif נקסון לא עשו כלום

אולי לטובה. כי אחרי הסרבר צ'ק קיבלתי 3 עגילים אפיק..... יש לי ימים גרועים וימים מעולים..... פעם מישהו זרק עגיל בעיר היצירה. הרמתי אותו וכשעשיתי לו פיוזינג קיבלתי אפיק 6% LUK ..... פשוט נמאס לנקסון לראות נעליים .....

miss_t

New member
כן, זה עניין של מזל וסבלנות

יש ימים שהרוב יוצא ממש גרוע ואז יש יום אחד שיוצאים דברים נפלאים!

מ י ל ר

New member
כאילו

יש לך פה בפורום רשימה כול כך ארוכה של אנשים שיכולים לעשות LHC שאתה שואל..

miss_t

New member
אני מכונה לבוא ולהיות תומכת לחימה../images/Emo70.gif

מ י ל ר

New member
למה שלא תיהי תומכת לחימה שלי?

חפשתי את פיאנוס מתי שתמצאי, תתקשר אלי, ואז נלך לעשות פיאנוס. הוא דיי קל את האמת..

MomerS

New member
../images/Emo124.gifהכרזה! איוונט חזרה לבית הספר../images/Emo124.gif

(אני לא בטוח במידע הזה ב 100% כי אני כולה בכיתה ח' אבל בכל זאת חשוב לכתות את זה) אוקיי אז לכבוד החזרה לבית הספר נקסון רוצים לשעבד אתכם למשחק... פעם אחרונה ודי! אז הם עשו איוונט שמקבלים בו Maple Point!!!!! אבל אתם תהיו חייבים לשחק במייפל הנה פירוט: אז האיוונט הזה יהיה 14 יום שמחולק לשתי שבועות ספטמבר 5 – 11 וגם ספטמבר 12 – 18 אז אני מתייחס עכשיו לשבוע הראשון: אם אתם תתחברו בשבוע הזה כליום במשך שעה שלמה אתם תקבלו 5k maple points עכשיו אתם התחברתם שבוע אז יופי!!!
עכשיו אם תתחברו כל יום במשך שעה גם בשבוע השני אתם תקבלו עוד 5k מייפל פוינטס בסך הכול 10k וגם אתם תשתתפו בהגרלה לזכיה של 100k Maple Points!!!!! אז למה אתם מחכים (אולי לתחילת האיוונט
תדפיסו את זה ותשימו הודעות בפלאפון!!!
ובהצלחה
קישור לאתר של נקסון: http://maplestory.nexon.net/News/Events.aspx?boardNo=201&contentNo=00CrW&pageIndex=1

אבישי ר

New member
הם באו לי בזמן כל כך טוב!!@#$@#%@$%^

בדיוק עכשיו תיכננתי לנסות קצת את ברה... איזה יופי אם יהיה לי שם חנות
וכן כל המידע שרשמת נכון 100%

בשם התחתונים של מרלין!!

( ציטוט BOSS מהארי פוטר ) כל-כךךךך יתאים לי 10K מייפל פוינטס. שעה? קטן עליי. כל מה שאני צריך לעשות זה להתחבר שעה אחת בין ה5-11 בספט? גאוני. אבל יש לי מלון שבוע הבא אזז.. 5K כל כך יספיק לחנות.

Guid

New member
לא בדיוק,

אתה צריך להתחבר שעה אחת בכל יום, בין ה5 ל11 בספטמבר...
עדיין לא הכי קריטי.

Guid

New member
במוצ"ש זה בסדר להתחבר, האמת.

מבחינתנו היום של נקסון מתחיל ונגמר ב10 בבוקר, אז זה הרבה יותר נוח. תקנו אותי אם אני טועה.

אני לא בבית מחמישי עד מוצ"ש :p

לא נורא, כמה שוות כפפות 6 אטק בטרייד? עד שתגמר סכנת ההאקרים.. ><

MomerS

New member
500nx בלחץץץץץ

אבל לפי דעתי אי אפשר בכלל לקבוע מחיר כזה...

למעלה