ה"י 3.9.11

JackyE

New member
פק"ל שישי דאבל זאקום ראן

הוא היה ממש קמצן הפעם אני חייב לציין. אחרי זה הלכתי עם חבר ועשינו את המשימות של ניאו-סיטי, היה נחמד אבל חופר. החלטתי לפתח TB ואחרי זה לעשות UA של בוקאניר, בעיקר כי שניהם נראים לי נורא כייפים ושניהם משתמשים בנאקלס אז אני פשוט אעביר ציוד כשאסיים עם הTB אני דיי בטוח שהם משתמשים בעיקר בSTR וקצת DEX אבל אני לא יודע אם זה צריך להיות יחס שווה או DEX רק בשביל הנשקים
יש למישהו מושג או שאפשר להפנות אותי לקרוא את זה במקום כלשהו?

אבישי ר

New member
אין לי כותרת ../images/Emo2.gif

דבר ראשון לא הייתי ממליץ בכלל UE של בוקאניר כי הםמפסידים ככה מלא HP שזה משהו שדי חשוב להם... העניין של ה DEX STR זה הכל תלוי בתקציב שלך.. ל TB לא הייתי ממליץ לעשות סיבוך יותר מידי פשוט לעלות ב auto assign אבל עם הבוקאניר הייתי ממליץ רק 50 דקס אבל זה הכל תלוי בתקציב שיהיה לך...

JackyE

New member
אתה קורב לודאי מאוד צודק אבל

אני חושב שאני הולך על זה בכל זאת בגלל שבתור UA BUCC יהיה לי כבר מההתחלה את הכרישים המעופפים האלה
אז אני לא אהייה קלוס-ריינג' כמו BUCC רגילים, ואז זה בעצם פחות קריטי שיש לי פחות HP מהם לגבי TB קראתי שמספיק נקודה אחת של DEX על כל לבל שאתה עולה לגבי BUCC עוד לא ביררתי כי גם ככה יקח זמן על שאעלה את הTB ל120

אבישי ר

New member
סיגנוסים זה העבודה הכי קלה לעלות איתה רמות

בגלל זה גם זה לא חשוב כמה דקס יהיה עליו... אתה אחרי 120 תפרוש גם ככה ואל תדאג כל עוד אתה יודע להתאמן זה יקח מקסימום חודש
בסופו של דבר ההחלטה אם לפתוח UA BUCC שלך, לי היה אחד וזה פשוט הייתה טעות... עבודה של 3 שבועות הלכה לי לפח הכרישים האלה ישמשו אותך אולי עד עבודה רביעית אם כבר אתה רוצה לפתוח UA אז הייתי ממליץ על פלאדין, אין להם כאב ראש של הדקס הם מעלים רק סטר, הם מאוד חזקים, הם בקושי משתמשים בשיקויים (גם HP וגם MP) וגם הסקיל שלהם שהם מקבלים שווה את כל המאמץ, ה Soul Driver יכול לשמש אותך גם בבוסים (במיוחד זאקום) וגם באימונים בהצלחה שיהיה

JackyE

New member
זה בטוח יקח יל יותר מחודש

כי אני לא מתכוון לפנות את כל הזמן שלי להלעתו את ה-TB, יש לי את הDRK שלי (כמעט רמה 137) שאני משחק איתו בקביעות ואחרי עבודה רביעית עם הBUCC יהיו לי את הדרקונים האלה שזה גם לא קלוס ריינג', אז זה יהיה בסדר לא? ולגבי הפאלאדין, הבנתי שזאת באמת העבודה הכי עדיפה בתור UA אבל בא לי קצת גיוון מלוחמים
בכל מקרה אני אמשיך לשקול את זה, תודה על הטיפים!

כבר יומיים שאני הולכת לנסות לעשות סולו ל HT

ומתנתק לי בזמן הריגת הראש.
דווקא עכשיו עם מעל 56 אלף אטק רנג' אני יכולה בקלי קלות להרוג אותו.....

אבישי ר

New member
ווואווו כמה % סטר יש לך?

זה נראה כאילו את יכולה לעשות סולו HT בחצי שעה ובמיוחד עם סקיל מהיר כזה

אבישי ר

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מ י ל ר

New member
בעעע איזה באסה :(

לא נורא, קפצתי כבר 3 פעמים ולא מצאתי בוס קרפדה :(

מ י ל ר

New member
לצערי הרב

הטיפ היחידי שאני יכול להביא לך זה הרבה סלבנות :( (דבר שאיבדתי כמה פעמים) ואת הרצון לעשות את זה D: חשבתי שאני לא הצליח לעבור בכלל את החלק הראשון (יותר נכון את השני) בסופו של דבר קפצתי את זה 5 פעמים בצ'נאלים שונים בזמנים שונים, כאילו הבוס נעלם. אני בכלל לא בטוח שאני יכול להרוג אותו לבד, לא שאני אמות, אלה שיגמר לי השיקויים או משהו חח.. שעשיתי סולו זאקום במשך שעתיים ביזבזתי מעל 500 שיקויים חח

MomerS

New member
מצאתי מישהוא שמוכר 12 אטק

וורק גלווס ב 300 מיל
אבל לא היה לי מספיק אז אחרי תחנונים ארוכים הוא הסכים לשמור לי את זה
אז... אלה 12 אטק וורק גלווס עם 2 האמר (מקס) כמה זה שווה??? (אני שמח כי 10 אטק שווה 350 מיל
)

למעלה