ה"י 28.7!

../images/Emo41.gifה"י 28.7!

קיבלתי במתנה מהקאש שופ קוף + ממלא HP אוטומטי! נראה שימושי ואני אבדוק את הפקודות שלו.. חוץ מזה רמה 87.. מתעצל כבר לעשות את הגובלין PQ..

קניתי את זה...../images/Emo26.gif

עברתי רגע של שיגעון והחלטתי שאני חייבת את זה...ראיתי את הנעל הזו כבר כמה פעמים והכרחתי את עצמי לוותר עליה. ועכשיו שהספיד והג'אמפ שלי ירדו משמעותית, ההייסט יכול לעזור לי. ולא אכפת לי שזה רק 2 שורות, העיקר שאלו שורות ממש חיוניות. :) אני מאושרת מהקניה הזו. ואחרי שאני אמכור את הנעליים 6%, יהיה לי שוב כסף לCZAK או לאוברול נחמדים.

יש כמה סקילים שיכולים לצאת בפוטנציאל של בגדים

סקילים של עבודות שונות. על כובעים יש סיכוי שתצא הדלת של הבישופים, על כפפות-שארפ אייז של קשתים, על מכנסיים וטופים הייפר באדי של לוחמים ועל נעליים הייסט של גנבים. :)

אבישי ר

New member
תתחדשי!!

אני במקומך לא הייתי ממש לחוץ על זה כי בכל זאת יש לך טלפרוט והיית יכולה לקחת נעליים גם עם M.ATT אבל בסדר הלוואי עלי כאלה תתחדשי!!!
ובטוח שהייסט עובד? הבנתי שה decent skills לא עובדים

למה לא עובד? עבד לי בהחלט

בדקתי אחרי שקניתי ועבד לגמרי. :) לא משנה לי שאין עליהם MATK, יש לי מספיק על חפצים אחרים...אני שמחה שיש לי 9% אינט והייסט וזהו. כל עוד אני מאושרת מזה-זו קניה מוצלחת. ותודה!

ויופי לי, מכרתי את הנעליים הישנות ב500מיל :)

ככה שהמצב הכלכלי משתפר שוב...
כרגע 1.3B...מקווה לעשות עוד מכירות. O:

TheParrot

New member
יפפההההה

כשאת מגיעה ל 1.5b בחייייאתתת לוטן תצלמי ותעלי לפורום בחייאת D:

מ י ל ר

New member
OMG נייס 0:

בעבר ראיתי את הנעל הזאת, אני דיי בטוח שזאת אותו הנעל D: תתחדשי!! למה הספיד שלך ירד? איזה חפץ החלפת שזה ירד? וכמה עלה?

נפרדתי מ1.8 ביל...../images/Emo3.gif

הייתה נעל זהה עם בדיוק אותם סטאטים, רק בשחור...שהתאפקתי לא לקנות, גם...
והספיד ירד בגלל הVSS שנמכרו, ירד משמעותית. עם הVSS היה לי מהירות כמעט כמו של הייסט. ואחרי שאני אחליף את הסמיילי מאסק שלי לפייס אקססורי לרמה 130 ירד לי עוד מהספיד...

JackyE

New member
אכן מונוטוני

אבל תנסה לעשות גליצ'ים זה EXP נחמד במיוחד לרמה שלך!

Hasselblad

New member
../images/Emo18.gif כאן נמחקו הודעות

אני מזכירה לחברי הפורום שאין להסביר ולדון בדרכים של איך לנצל גליצים על גבי הפורום. נא לעבור למסרים.

orel אוראל

New member
103 ו ele staff חדששש ....... =]]]]

קניתי אותו נקי 121 מגיס ( 3 מעל הנורמה ) ב 150M .. סיקרלתי 7 60% 5 עבדו

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif עוד הוט טיים! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

והפעם - BIGGEST HOT TIME EVER. לפי מה שהם אומרים. זה ב29 ביולי- מחר כלומר ב4:30 שעון מייפל - כנראה שזה על שבת ככה שאני שוב אפספס. המייפל ואלוהים שונאים אותי.

למעלה