ה"י 27.8.11

../images/Emo41.gifה"י 27.8.11../images/Emo41.gif

ד"א, יש 2X היום בלילה, 2:00-4:00 אאל"ט, אם מישהו מעוניין לנצל אותו.

מ י ל ר

New member
כרגיל.. אנשים מציינים את זה שהשיער שלי זז

אבל הפעם הם לא ביקשו לגעת בו, שזה כבר התקדמות..

אז...מה שווה לשים בMTS../images/Emo35.gif

חוץ מכפפות 10 אתק. גם כאלה אני אשים, אבל לא בקרוב. יש איזה דרופ שאנשים כן קונים בMTS? ואם כן-כמה ובכמה? אני רוצה לנסות להרוויח קצת NX דרך הMTS וכרגע 10 אתקס לא באים בחשבון אצלי, אז תהיתי אם יש איזה משהו [לא סקרולים] שאנשים קונים קבוע בMTS.
לעונים

מ י ל ר

New member
אין משהו שנמכר קבוע חח

ואם יש אז מלא אנשים עושים אותו בואי נגיד שמסתם דרופים רגילים יקח לך דיי הרבה זמן להגיע ל-1K אנקס אני הצלחתי להגיע ל-3K בשביל SOK, אבל הייתי שם גם מגילות שהייתי מוצא..

לבל 45 מיום שישי

דעיכה תורגש במייפול :( בית הספר חוזר ביום רביעי.. כל יום עכשיו אני אשן מוקדם יותר והזמן יצטמצם.. אני שוקללללל פרישה ממייפל בכל זמן שבו אני לומד בשביל ללמוד טוב ולקבל בגרות וללמוד למקצוע טוב וכו. אני מקווה שמייפל יהיה קיים שאני אפרוש לפנסיה

אתה חוזר לבי"ס ב31.8? למה../images/Emo12.gif

איזה כיתה אתה? אני לא חושבת שאתה צריך להיות בלחץ רציני לגבי בי"ס. כן, בי"ס זה פי אלף יותר חשוב ממייפל, אבל אם תארגן את הזמן טוב יהיה לך גם קצת זמן לשחק. חוץ מזה הכי חשוב לימודים.

אין לי מושג, כולם אומרים לי יום רביעי

אבל בפועל זה 1.9.. אני עולה לי' עכשיו.. ואני ממש מודאג לגבי העתיד ולימודים כי אני במתמטיקה בנפילה פשוט.. 75 מאז ז' וזה מאז שהייתי משחק מייפל גם.. זה פשוט תחביב שדורש יותר מידי..

1.9 זה יום חמישי

וכמה יחל אתה? בכ"א לא משנה באמת כמה יחל אתה, תהיה מעולה איפה שאתה. אתה לא רוצה מחצית שלישית בסוף שנה, באמת שלא...
75 זו התחלה ממש בסדר לתיכון, באמת. תשתדל רק לעלות מכאן ולא לרדת. אם לא תקשיב שניה אחת במתמטיקה אתה תפסיד חומר של שנה שלמה, ותצטרך להשלים את זה בחופש הגדול... ובגרויות זה רק מאפריל, לפחות ככה זה אצלנו בכיתות י'. תנצל כל רגע בלי בגרויות ואל תהיה בלחץ, זה לא באמת נוראי כמו שזה נשמע, זה מבחן כמו כל מבחן אחר. אולי יעשו לכם, כמו אצלנו-נתנו לנו כל השנה במקום מבחנים רגילים-מתכונות ולקראת הבגרויות-בגרויות משנים קודמות. ככה שאתה תהיה מוכן טוב למבנה של בגרות ואיך להתמודד עם זה, כל עוד תקשיב...כולם עוברים את זה ואני בטוחה שגם אתה תוכל.
אם אתה באמת רוצה להצליח-תקצץ בזמן המשחק שלך, הדמויות שלך לא יברחו לשום מקום. כמו שאמרתי, לא יהיו לך בגרויות ישר בתחילת שנה ככה שתוכל לשחק יותר מבתקופת בגרויות. תארגן את הזמן שלך ותמצא גם זמן לשחק.
חפירה ביוש.

בינתיים אין יחלים.. אפילו לא התחיל השנה..

אבל אני ממש שואף ל4-5 לפחות. כנ"ל באנגלית.. המון תודה על העידוד, אבל אני לא יודע אם בפועל באמת יצא לי זמן לשחק..

הממ...

לא אמרו לכם כמה יחל תהיו בסוף ט'? או פשוט, באיזו הקבצה היית בכיתה ט'?
ובהצלחה.

TheParrot

New member
כע גמאני יום החזרה שלי זה ברביעי.

ובקשר לאנגלית - תשדל להיות 5יח"ל כי זה באמת שטויות. ובכיתה י' תשקיע, זה לא צחוק, כי סתכל את לוטן.....כל החופש שלה הלך על מתמטיקה חחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה שנכון נכון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

אבישי ר

New member
אני לא רואה מה הבעיה...

כל עוד אתה יודע לארגן את הזמן אין שום בעיות בכל מקרה בהצלחה לכולנו השנה

עד אוקטובר אני לא אגיב כאן יותר מדי

ואם אני כן, אז שמישהו יביא לי כאפה כי אני אמורה להתכונן לפסיכומטרי P: וכמו שאני אומרת... מעכשיו אין חיים, יש פסיכומטרי

למעלה