ה"י 27/6

Guid

New member
מזל טוב אבישי!

ותסלחו לי אתה ושרון שאני עדיין לא מוסיף אותכם לבאדי ליסט, אני פשוט לא ממש משחק לאחרונה בגלל בעיות אינטרנט...

מצבניק

New member
סחטיין על שניכם!

אני עליתי רמה אחת בלבד, אך זכיתי לשהות במחיצת חברים שהרבה זמן רציתי לשחק איתם. שרון ניר ויוני אירחו לי חברה והיה ממש כיף.

IceFever

New member
אין לי מושג לאיפה לשרשר את זה...

המייל שנתתי למייפל כבר לא קיים אז שלחתי להם ticket בנושא. למישהו זה קרה? ואם כן מה הפתרון שהם נתנו לכם? החליפו לכם את המייל? בכל מקרה, כמה זמן בערך לוקח עד שעונים על ticket?
מראש

אבישי ר

New member
כן נכון לעכשיו זה במשתמש העיקרי שלי

המייל שלי במשתמש העיקרי לא קיים כבר כי הוא של נענע את האמת שלא ממש עשיתי משהו בעניין אבל נקסון עונים בערך אחרי שבוע שבועיים

miss_t

New member
שינוי מייל

לי קרה אותו דבר בכלל נענענ והשרתים שלהם. שלחתי לנקסון טיקט המסביר המצב - אמרתי ששרתי נענע השתנו ואני לא מצליחה לקבל מהם אימיילים. (נקלעתי למצב זה בגלל שניסיתי לשנות סיסמא! שימו לב לא לנסות לשנות סיסמא בתקופה הזו כי לא תקבלו את המייל לנענע!!) נקסון השיבו אחרי שבוע וביקשו ממני למלא את הפרטים כדוגמאת שמות דמויות שלי שרתים תאריך כניסה אחרון וכו' וכו' (חפשו את ההודעה שלי בפורום לגבי הבעיה הזו שהייתה בסיבות מרץ) לטופס שנקסון משיבים למייל וגם לטיקט יש למלא ולשלוח- חשוב להקפיד על פרטים, לאחר עוד שבוע הם שולחים מייל לאימייל אחר שנתתם ובו טופס שמבקש את הזדהודכם – עם תעודת זהות או רישיון נהיגה, את הטופס הזה מפקססים להם לחו"ל ושוב תשובה אחרי שבוע או שבועיים. הם טיפלו בי ברצינות ונתנו תשובה לבעייה שהייתה לי תוך הבנה ששרתי נענע השתנו (אגב, כשפניתי לנענע הם אמרו שאין אפשרות לקבל אימיילים יותר לכתבות הישנה)

Hasselblad

New member
ליאת

אני רוצה להכניס את זה להודעות נבחרות, את רוצה להוסיף או לפרט יותר לפני שאני עושה את זה?

miss_t

New member
אם כך, אכתוב בערב תגובה מסודרת

כי זו יצאה מסורבלת וככה מהמותן

Hasselblad

New member
../images/Emo23.gif

ידעתי שאת משקיענית
אשמח אם תוכלי לשלוח לי לינק להודעה שתעלי למסרים בכדי שיהיה לי קל להעלות אותה להודעות הנבחרות.

IceFever

New member
הם שלחו לי תשובה שונה

ממה שליאת כותבת, יכול להיות שבגלל השינויים שהם עשו באתר יש דרך יותר נוחה לשנות את המייל. דרך אגב אני חושב שלליאת לא הייתה גם את הסיסמא למשתמש בעוד שלי יש. אם יש צורך אני יכול לפרסם פה את התכתובת שלי איתם.

miss_t

New member
כן, אם תציין מה קרה איתך

זה יוסיף ויתרום לאנשים אחרים כשירצו לשנות מייל.

miss_t

New member
שינוי אימייל - איך שזה היה איתי

שינוי אימייל דרך נקסון הערה: לפי מיטב ידיעתי - נקסון לא משנים סתם כך אימייל וצריכה להיות סיבה שתהיה מספיק הגיונית בשבילם בשביל שהם ימשיכו איתכם בתהליך. אני אתאר את מה שקרה אצלי, ויש לשים לב שהקישורים או הקבצים שאצרף לא בהכרח מתאימים לאחרים מבחינת נקסון. הבעיה שלי הייתה שרציתי לשנות סיסמא וכך איבדתי את הסיסמא הישנה שלי. לנקסון הזנתי כרטיס Ticket דרך משתמש אחר וביקשתי לשנות אימייל בהסבר ששרתי נענע השתנו ואינני מקבלת יותר אימיילים מנקסון. ציינתי את המייל החדש שלי וביקשתי לשלוח לי תגובה לשם. כתשובה לנושא זה אימייל עם קישור לאתר הבא: http://www.nexon.net/support/supportform.aspx?view=email (אגב, קישור זה לא פעיל, כך שיתכן מאוד שהקישור יהיה שונה או שהשיטה להחלפת מייל שונתה). בקישור היה עליי להזין מידע כמו: שמות הדמויות שלי, עבודות, שרתים, שם המשתמש, תשובה לשאלת אימות, תאריך כניסה אחרון, תאריך לידה וכד'... לאחר כשבוע קיבלתי מייל עם בקשה למלא קובץ PDF שמצורף לכאן. בקובץ זה מבקשים לאמת את הזהות שלי ע"י תעודת זהות/רישיון נהיגה ולפקסס לחו"ל. אני אישית השתמשתי באתר אינטרנט כדי לשלוח להם את הפרטים שלי (לאחר שסרקתי לקובץ PDF במחשב) : http://faxzero.com/ *הערה נוספת- אני מאימנה שזה שונה אז כן חשוב לדעת מה הם עושים כיום לבקשת שינוי מייל

Gen3siS

New member
אז התחלנו את הבוקר...

עם קצת FM, ואז הלכתי לרקס החמוד....הרגתי אותו לבד 0-0 וקיבלתי איזה 35% אחוז [בתמונה התחלתי כאילו מ0 כשהתחלתי את הPQ] ומצאתי את אלו :

כשיפלו לך הירוקות,] תשתמש בהן

מתאימות יותר לקוסמים.
את זה אפשר למכור ב10מיליון.

למעלה