ה"י 20.6

Hasselblad

New member
חחחחח

אני חושבת שלעלות מרמה 120 לרמה 121 הייתה הרמה הכי מהירה אצלי... כל ההתעסקות עם הסקילים הקווסטים והלנסות מלא מפות חדשות פשוט כל כך כיף שהרמה הזאת טסה! מזל טוב מותק

deisy

New member
יחי ההבדל הקטן ../images/Emo8.gif

רק הוספת בליזרד והופ... האחוזים טסים!!
הרמות של עד 130 די טסות.. תהני!!

Don Nirtin

New member
רמה 99 עם 60%../images/Emo87.gif

אני מתלבט אם לקנות דאבל מחר. או ללכת למקום אחר מחר. אולי אלך לפיירברנדים מחר. מה שכן- אני לא עולה לרמה 100 מחר. אני רוצה לארגן מסיבה שבה החבר'ה יהיו ואז גל/איריס יעלו אותי ל100. זה יהיה כשאני אהיה ב99% בול. יש לי רק דבר אחד לומר- תודה רבה לכולכם ואני מצטער אם ניסיתם לדבר איתי וגיליתם שלא עניתי. זה כי חסמתי את הגילד והבאדי והסתפקתי בוויספרים פה ושם לרועי. גל- צדקת. זה הרבה יותר סיפוק לעשות את זה לבד ולא בליצ'ים כמו איציק F3.

icy woman

New member
מזל טוב מותק

ואני לא חושבת שכדאי לך לחכות לי למסיבת ה100 שלך
לא נראה לי שאשחק ביומיים הקרובים וביום שלישי אני נוסעת לשבועיים... אבל אהיה קרובה אליך ברוחי

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif

אני מוותר לך על ה100 שלי אבל לא על 120 שלי. ראי הוזהרת.

Don Nirtin

New member
אז סבבה קבענו ../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

אגב- מאיפה מתאמנים ב100+? קורניאנים ארורים?

spongbob

New member
../images/Emo110.gifעלאק...

בוא נראה אותך רמות 110 יא @#$%@#$%@ תזחל אליי בשביל ליץ'
[לא שאתה עושה את זה כבר עכשיו...] ומה אתם מרכלים עליי מאחוריי הגב? נחשושים >.>

icy woman

New member
לצערי

איציק צודק ניר. עשר הרמות האחרונות לפני 120 פשוט מתישות. אני זוכרת שחרשתי את הקורניאן השחורים בתסכול מיואש. לא עשיתי ליץ' בכלל, אבל זה היה ממש מייאש.... יחד עם זאת- עוברים את זה ויש הרגשה טובה עם זה שעשית את זה לבד

Don Nirtin

New member
מן הסתם הלפני 120 זה מתיש../images/Emo87.gif

אבל גם הלפני 100 זה מתיש
.

deisy

New member
מזל טוב ניר!!

נו השלוש ספרות כבר ממש קרוב! וכן איציק, כאילו שאתה לא יודע שאני די לא אוהבת ליצים.... לדעתי שכשעושים הרבה ליצים חסר את אלמנט הסיפוק האישי שבלהגיע לבד לאנשהוא... נכון שעשיתי ליצ לשתיים שלוש רמות, אבל כשזה אינטנסיבי זה משעמם, ומאבד משהוא מאלמנט המשחק לדעתי.. אבל זו רק דעתי! יש כאלה שחולים על ליצים ויעלו את כל הרמות בליצים - כל אחד ומה שהוא אוהב! אבל זה לא חדש לך שאני חושבת ככה
תמיד אמרתי את זה! וניר, איציק צודק, וגם אמרתי לך את זה לא פעם אחת.. הרמות הקשות הן 5 הרמות האחרונות של לפני עבודה רביעית!!! תתכונן נפשית

Don Nirtin

New member
גלית...../images/Emo87.gif

תתחילי לקרוא במסן כל ערב "אמג!!!! זה קשה!!!!!!" ולתמוך בי. תהיי מוכנה
.

Don Nirtin

New member
אני לא אוהב את הנימה של ההודעה הזו.../images/Emo87.gif

ומה עם מזל טוב מה?

Hasselblad

New member
מזל טוב ניר!!!!!

וניר קבינימט תפסיק כבר להשוות את עצמך לאחרים במשחק!!! תעשה מה שטוב לך! מה שעולה לך את חווית המשחק יותר טוב!
מחכה כבר ל - 100 שלך!

Don Nirtin

New member
אני לא משווה../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

רק אומר.... שזה משהו אחרררררר

למעלה