ה"י 2.9.11

מ י ל ר

New member
../images/Emo41.gif ה"י 2.9.11 ../images/Emo41.gif

וה-MTS חזר 0: שתפו מה עשיתם היום D:

מ י ל ר

New member
תמונה נחמדה

לא משנה הנסיבות והכלים שהשתמשתי, משנה שזה קרה

killer97

New member
גם לי יש תמונה נחמדה

בל מדגדג את הבלייז וויזרד שלי בדרך ל NLC

btekx

New member
עוד קלפים לאוסף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש לי קלף של פינקי בין
סתם סתם!! יש לי של רוכב דרקון ובוס שני באותו PQ הזה PQ הרוכב הדרקון, נכנסתי ללמפה של PQ, ומיד הוזמנתי לפארטי, הPQ היה מהיר, ולא הספקתי לראות מפלצות שונות מעופף כולל גריפין מעופף... הספקתי להרוג פינקיס/מקפיא של PQ ודרקון כחול מעופף... והגעתי לבוס רכיבה... זה היה מפחיד לי לתקוף אפילו אם יש 2 או יותר תוקף, הבוס לא יוכל לתקוף בחזרה... זה עדיין מפחיד... כשבוס נהרג, קלף נפל לידי ומיד חטפתי אותו וצלחתי! קיבלתי קופסא פרס - כובע פיראט רמה 100
כנ"ל גם לבוס האחרון, חטפתי גם את הקלף מבלי לחשוב... ויש לי 2 קלפים חדשים!!!! (נשאר לי לאסוף קלף של הורנטאיל וגריפין, כך אסיים את הקובצה של לפירי...) הידעתם שהבוס האחרון זה בעצם אותו הבוס שנמצא על הדרקון בבוס הרכיבה דרקון...??? בפנוי הזמן חיסלתי
ו
בשביל אותיות מהמצפן את
לא רוצה להרוג, הוא כך חמווווווד!!!!!!!!!!!!!!! מה אתם קוראים כעת בלילה? אין לכם בית ספר מחר???? לך למיטה!! לילה טוב!!!

killer97

New member
זה בטוח להשתמש בMTS../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מ י ל ר

New member
כן בטוח להשתמש ב-mts?

או כן בטוח להשתמש ב-mts למרות שהיה פריצה והאקרים פרסמו 19 אלף חשבונות של אנשים במסמך טקסט ופרסמו באינטרנט. מה הכן שלך?

מ י ל ר

New member
למה שמישהו בכלליות ישאל אם בטוח להשתמש ב-MTS

במצב רגיל זה אפילו לא היה אמור להיות שאלה..

מצבניק

New member
אבל הוא ענה "בעקרון כן"

הוא גם דייק ושאל מאיזו בחינה! זה אפילו לא טעות

העיניין הוא

שאם מישהו שאין לו מושג עונה בנושא כזה הוא יכול לסכן חשבונות של שחקנים אחרים שקוראים כאן. ברור שמותר לכולם לכתוב כאן כל מה שהם רוצים כל עוד הם לא עוברים על כללי הפורום אבל רצוי לא לענות בנושאים רגישים שיכולים לסכן או לגרום נזק לשחקנים אחרים אם אין לך (למי שעונה) מושג בהם. זו דעתי.

מ י ל ר

New member
ניר

זה שאתה לא משחק כבר זה לא אומר שאין פה אנשים אחרים שהחשבון שלהם לא חשוב להם.

Guid

New member
חלאס.

מיכאל לא ידע והגיב בלי לדעת בכלל מה קרה עם הMTS לאחרונה. לא בסדר, צודקים. אבל הסברתם לו, ואני בטוח שהוא הבין ושזה לא ייקרה שוב. חלאס לטחון מים.

למעלה