ה"י 2.7.11

../images/Emo45.gifעובד, תודה.

עכשיו רק צריך לדאוג שהוא לא יחלה פתאום, כי הNPC שמרפא אותו נמצא בעיר שעוד לא קיימת.

xFade

New member
../images/Emo79.gifהNX הגיע,סוף סוף ../images/Emo99.gif

ועליתי למה 71.עצלנית.
אני חולה אז כנראה אעלה ל80 מחר או משהו...בתקווה שתהיה לי מפה.

היייי אני רציתי לקרוא לחתולי שלי נייאן../images/Emo7.gif

בינתיים אני לא חושבת שיהיה לי חתולי
משהו נדפק עם האתר של הדואר ואי אפשר לעקוב, ומאתמול בכ"מ כתוב שזה שוגר לארה"ב. ~_~ תתחדשי, הדמות נראית מהממת.

וגם..

כדאי לי לשנות לעיניים האלו? משום מה יש לי כרטיס VIP לשינוי צורה של עיניים, ואני תוהה אם כדאי לי לשנות לעיניים האלו, או להשאר עם מה שיש לי.

Don Nirtin

New member
עוד פעם הוט טיים../images/Emo267.gif

זה אומר שבדקה מסויימת כל המשחק נעצר ונתקע ואז מקבלים SP RESET ומתנה רנדומלית של קאשופ/ מעטפה עם פיים להנאת הכלל.......
. חץ מזה הם מציינים שם דאבל אקספי בשעתיים האלה לפני. הדקה הזו שבו מקבלים את כלה דברים האלה תתרחש באמצע השעתיים האלה.

מ י ל ר

New member
מגניב, באיזה שעה זה יהיה?

אני מקווה שנקבל scroll for Armor INT 60% בא לי לסקרל את הנעליים D:

MomerS

New member
ישש איזה כיף

אני מקווה לזקות בכרטיס VIP לכל דבר לא אכפת לי למה העיקר שיהיה VIP ומה זאת המדליה הזאת?

MomerS

New member
נקסון @#$%@ @$^#$^@$^!%@#!@%^$^!!!!!!!!!!!!!!

בזכות הטלפורט אני יכול להגיע כמעט לאיזור של הזאקום אז אני קניתי טונות שיקויים (500 כאלה של ה 1000 HP) ועד שהגעתי התאפסו לי האחוזים
עכשיו אני במסימת הקפיצה וגמרתי את השלב הראשון אבל אז הטלפורט לא עובד לחצתי פעם אחת ואז המשחק לא מגיב אבל הוא לא מתנתק אני מקווה שהמשחק ימשיך לפעול ואני אגמור גם את השלב השני עכשיו אני בודק אם הכול בסדר אם לא אני לא יכול לעשות כלום אבל אני אכעס

MomerS

New member
ררר נקסון מניאקים

אני מתחיל מחדש את הגאמפ קווסט
אני לא מאמין איזה חארות נקסון

MomerS

New member
יששששששש אני לא מאמין שעשיתי את זה כל כך מהר!

גמרתי את זה!!!!
והפעם מהר מאוד בפעם הקודמת ייבשתי את ליאת (אם אני טועה בשם אני מאוד מצטער) שעתיים סוף סוף ועכשיו אני עושה את המשימה עם השיניים שקיבלתי ממישהיא (אוי מה קורה לי עם השמות) ואני מוכן לזאקום

למעלה