ה"י 2.7.11

../images/Emo41.gifה"י 2.7.11../images/Emo41.gif

ידיד עשה לי גיפט אתמול בלילה לגאצ'ה ורק עכשיו ראיתי...בדיקת מחיר על זה?
מה אתם עושים את ה5K שלכם?
אני צריכה רעיונות

הצלחת להיכנס לCS../images/Emo35.gif וסתם התקדמות שלי...

ממשיכה עם הקלריקית שלי.... הצלחתי לעלות 3 רמות בVOODOS לפני שבאו לעשות לי KS ונמאס לי.... בנתיים עברתי לאי המעופף הזה בהמלצת לוטן
ונתקדם משם.ץ.... יש לי לעלות עד 86
סתם תמונה מגניבה

Gen3siS

New member
שיער....הייתי חייב להחליף את השיער שהיה לי...

ובדיוק מה שרציתי יצא
רק שאני רוצה בלונד

אבישי ר

New member
עכשיו אחרי שכבר פרשתי מהבאטל מאג

החלטתי למכור את הדברים שלו עד עכשיו מכרתי htp עם 22 לכל הסטטים ו 2 שורות ב 250M שזה ממש יקר ל 2 שורות ועוד עם פוטנציאל גרוע מכרתי גם את העגילים שלי לרמה 80 5 INT ו 9 מג'יק אטטאק ב 150M מה ששווה אפילו פחות מ 100M יש לי למכור את האוברול שלו ואת הגלימה שלו (שאם אני יצליח למכור אותם אני ירוויח עוד 60M) אמרו לי גם היום שעכשיו האבני זימון של הזאקום שווים 3.5M~4M מה שיתן לי עוד המון כסף

אבישי ר

New member
עם ה 5K כדאי לך אולי לקנות SOK

אם יש לך קסדה של זאקום תקני SOK ותמכרי ב 200M עכשיו בגלל האיוונט הזה שאפשר לפתוח דמות שתיהיה ישאר ברמה 50 אנשים מחפשים קסדות של זאקום כי מקבלים בנדנה מעפנה

אני בעיקרון קניתי SB לDB

של MIRROR IMAGE
אם היה קצת יותר, הייתי קונה גם חנות
אולי תקני VIP טלפורט רוק אחרי שזאתי תיעלם P: זה ממש שימושי וגיליתי שהלכו לי 20%, אז אחרי שגיליתי שאין שום מפה פנויה בג'סטרס, אפילו בTOY ROOM הלכתי למגטיה ואז קצת מו לאנג, עם פארטי הגעתי עד למאנון P: קיצר, כרגע 86 עם הDB
ו47 עם הNW שלי, ופתאום רוצים ממני בפירמידה איזה אבן... O_ם לא זוכרת שהייתי צריכה את זה עם הDB

../images/Emo45.gif גם אני גליתי שהלכו לי 50% סתם.....

למזלי התחברתי מיד שנגמר הSC אז הייתה לי מפה והצלחתי לעלות 3 רמות עד שהחגיגה שלי נגרה על ידי KS זבלים

Hasselblad

New member
לא ממש שיחקתי

סתם התחברתי להעביר את הזמן... ואולי זה הזמן לשאול אם מישהו בכלל הבין מה הקטע של האבן והעלה האלה... האכלתי את האבן שלי עד שהיא התמלאה ואז היא פשוט הלכה לישון ל 21 שעות!!!! מה נראה לה?

אצלי בכלל הם נהיים חולים

ובשביל שהם יבריאו צריך ללכת לNPC שנמצא בעיר של המייקר. שעוד לא קיימת.

Hasselblad

New member
טוב הבנתי בערך....

לפי מה שכתוב שם היצורים האלה אוהבים לאכול במנות קטנות.... הם אוכלים ETC וגם EQUIP. כשהיצור אכל מספיק (הפס הכחול בצד ימין שלו כעולה שמאכילים אותו) הוא הולך לישון עד סוף היום אבל צריך להאכיל אותו ישר כשהוא מתעורר כדי שלא יתעורר רעב... בסוף הוא הופך לפרס כלשהו. מי אמר יצור שמנמן ולא קיבל?

למעלה