ה"י 19.11

../images/Emo41.gif ה"י 19.11

אתמול משום מה השתעממתי עם ההרמיטית אחרי שהעליתי אותה 10% בווינדריידרס, אז החלטתי לעבור לברה
הצלחתי להעלות את הגנבת שלי 2 רמות לרמה 26 בזכות פארטי נהדר בפיקיו קרנינג. (ונעלבתי שאיציק אמר שרק ישראלים נובים עושים אותו בלי לדעת שאני שם
)

Thewhiteshadow

New member
לול

רמה 89,מנסה לעלות רמות רמה 112היא המטרה כרגע שיהייה רק טוב?זהו בערך אני אופטימי לגבי העתיד.

deisy

New member
נראה לי שהוא אמר את זה לבן שלי ../images/Emo3.gif

הגדול, חזר לשחק ופתח פירט
ועשה מלא קרנינג פקיו.. הם דיברו בינהם ונראה לי שאיציק הגיב לו פשוט

שטויות ../images/Emo13.gif אני אוהבת את הפיקיו הזה

דיי התגעגעתי אליו. קל, מהיר ולפעמים שווה.

icy woman

New member
ה"י

יום עמוס במטלות אימהיות.. וכך פיספסתי את רמה 100 של אחותי היקרה. מזל שאיציק היה שם לעודד, לסמגג.. לעזור ולהריע. מזל לפחות שגלעד צעק אלי מהחדר שגלית עלתה רמה, כדי שאוכל לפחות לסמס לה ברכות בין לבין..ומאוחר יותר נכנסתי למייפל- אבל רק כדי להשאיר הודעה בגילד על עליית הרמה. שרון, לא להעלב ובטח לא מאיציק ואיציק- תרשום לך לא לשכוח לכתוב את זה בפאדיחת השבוע שלך...

חחח.. חבר'ה.. זה היה בצחוק

נראה לכם שבאמת נעלבתי? מ'כפת לי? שיגיד מה שהוא רוצה
וכן, נו מה לעשות.. גם אני היית ישראלית נובית שעושה קרנינג פיקיו. עם עובדות אי אפשר להתווכח

Hasselblad

New member
בלי קשר את לא היחידה

אני חולה על הפיקיו הזה... גם לודי הישן אני אוהבת וגם את אורביס... חולה על פיקיויים!

../images/Emo23.gif בזמני.. אלה כל הפיקיויים שהיו

תמיד הייתה לי אהבה לקרנינג. ללודי היה מה זה קשה להיכנס. מיליון אנשים ועד שצירפו אותך לפארטי.... גם לא ממש חיבבתי אותו. ארוך מדי, והבונוס בסוף לא שווה את כל המאמץ. אני מתביישת להגיד שאת אורביס עשיתי רק במקוצר. רק פעם או פעמיים הלכתי עד הבוס. ואז פתחו את המייז ושם חרשתי עליו עד רמה 71. את פיראט פיקיו אני גם לא אוהבת. בלי טעם וריח. משעמם מוות. מאז יש כ"כ הרבה פיקיים שאת רובם אני בכלל לא מכירה. למשל אף פעם לא עשיתי CPQ F6. אין לי שמץ מה זה או מה עושים שם. אני משערת שאני אלמד אחרי שאני אעלה את הנובית שלי

לבנדר א

New member
LPQ היה סיוט

3 קבוצות היו יושבות ומחכות לטראק שהיה בשלב 2, בסוף מפספסות והקבוצה מתפרקת או משהו כזה. היית יכול בקלות לשבת שם שעתיים-שלוש ולא להיכנס בכלל. היה מ-פו-צץ. וגם הקבוצות היו נוראיות, אם הצלחת פעם ביום להגיע לבונוס היית בר מזל. לא מזמן נכנסתי לשם וראיתי שבקושי יש אנשים, הייתי בהלם. זה היה מוזר. אנשים עכשיו פשוט לא מבינים כמה קשה היה לעלות רמות פעם, כשרמה 200 הייתה חלום רחוק וכולם העריצו את טייגר, שהיה מאה חמישים ומשהו.

סיוט זה אפילא לא מילה שמתארת את מה שהיה

היו באמת ימים שלמים שהיינו מחכים בחוץ עם איזה טראק. כשהיה בונוס כולם צעקו בונוס בונוס.. ובסוף איזה פארטי אחר שהיה מהיר יותר או שהיה לו AC היה נכנס. זה היה כ"כ מייאש !!!!!!! לחכות איזה 40 דקות עד שהפארטי ייצא, ובסוף לגלות שפארטי אחר נכנס במקום. אבל לא היה משהו אחר F5 עכשיו שאת אומרת את זה.. אני חושבת שצריך להעריץ אותנו על שבכלל הצלחנו לעלות רמות לפני שכל הערים החדשות הגיעו. OMG... חחח.. לא פלא שאחרי שנה וחצי אני רק רמה 137....

Hasselblad

New member
זה כל כך נכון..

באמת שאני מרגישה שהקזתי דם לעלות רמות... והיום עם כל המפות והאופציות שיש... מצד שני האווירה אז הייתה קצת אחרת.. לא שאלו אותך כל שנייה מה הציוד שלך... ורק עשירים ממש הסתבבו עם ציוד מסוסקרל. עם היה לך סטיילי היית אלוף.. אם היה לך אילבי היתה אלוהים... ולא היו מעיפים אותך מפרטי אם היית חלש...

גם נכון.. היום יש אווירה של מי יותר טוב ממי

אנשים מתפארים מדי בכמות הכסף שלהם, כאילו מי שיש לו מתחת לביליון הוא כבר לא שווה. אני מכירה כאלה שבכלל לא מתאמנים. כל המטרה שלהם זה לעשות קניה-מכירה. כל הזמן שלהם במייפל הם מזבזבים על לעשות כסף. אלוהים יודע בשביל מה. אז יופי, יש לכם המוווווווון כסף, אבל מה זה שווה אם הוא נמצא בבנק ואתם ברמה 50? אני חושבת שאני שווה יותר ברמה 137 עם 150מיליון , מאשר רמות 50-70 עם מיליארדים של מסוס.

IceFairy

New member
הבישופית שלי אפילו לא נולדה לפני שנה..

לפני שנה בזמן הזה היתה לי בנדיטית, את הבישופית יצרתי בדיוק כשיצאה העבודה הרביעית וכשיצא ליפרי, שזה בינואר, כיום אוטוטו רמה 147 וכן, כל כך קשה היה לנו לעלות רמות, אני זוכרת את כל המלחמות שלי בין רמות 80-120, הרמות הכי קשות שפשוט מרטתי את השיער מרוב תסכול ועצבים, לכן היום אני עושה לעצמי עבודה קצת יותר קלה עם הסיידרית, היא למעשה הפיצוי שלי, עבדתי כל כך קשה על הבישופית שזה מספיק לכל הדמויות שאי פעם אפתח, היום אני משקיעה יותר בסיידרית

אז יחסית העלית אותה ממש מהר

אני משחקת מעל שנה וחצי. אבל יש לי גם הרמיטית, כך שההשקעה שלי מתחלקת בינהן. אני לא במירוץ של רמות. אני כבר הפסקתי לקנות דאבלים לאימונים. לוקחת את הזמן ונהנית מהחברה

IceFairy

New member
על הבישופית אני בכלל לא על דאבלים

לכן לוקח לי המון זמן להעלות אותה רמות ועוד אותה תקופה שהיה לי קשה בין רמות 80-120 לקחתי המון פעמים פסקי זמן, אני חושבת שהיום הייתי צריכה להיות רמה 170 או יותר אם לא הייתי עושה כל כך הרבה הפסקות. ונכון, אף פעם לא אהבתי את המירוץ בעליית רמות, משאירה את זה לילדים

Hasselblad

New member
../images/Emo45.gif

את לודי מייז אף פעם לא עשיתי.. הוא הגיע אחרי זמני ואכן פעם היה הרבה יותר קשה לעלות רמות... אני למזלי הייתי משחקת אז בבקרים בלבד וכל הבאדי שלי היה מלא באנשים שיודעים לעשות פיקיו כמו שצריך.. אז את לודי אהבתי מאוד. את אורביס עשיתי כמה פעמים מלא עד שגילו את הגליץ' לראשונה מאז לא ראיתי יותר את הבוס שם....

Guid

New member
אף פעם לא עשית קרניבל?!

אני ממליץ לך להעלות מהר את הבנדיטית לרמה 30! זה פשוט פיקיו כיפי! *___*

לא. אף פעם לא עשיתי קרניבל

2 הדמויות שלי נפתחו כ"כ מזמן שאז הפיקיו הזה בכלל לא היה קיים. הו.. היא תעלה ל-30.. לא כ"כ מהר אמנם. אני נהנית לשחק על הבישופית ואני מתה כבר להעלות אותה רמה (70%, כלומר 3 שעות של אימון והיא עולה רמה
) כשאני אגיע לרמה המתאימה, אני כבר אשאל על מה ולמה הפיקיו הזה
אגב, עידן.. באיז משתמש אתה משחק בברה? יש לי 2 שלך

למעלה