ה"י 18.4

Macbook

New member
רמה 116 ו70%../images/Emo9.gif

LHC זה פשוט שיעמום אחד גדול. אבל... עוד 330% לעבודה רביעית! !!!!!!!

עבודה שניה.../images/Emo13.gif

מבאס אותי שאני ברמות נמוכות כ"כ...עד שאני לא אגיע לעבודה שלישית אני לא אהיה רגועה.
אבל לפחות יש לי טלפורט סופסוף! ומחכה כבר לט'אנדרבולט וקולד בים ומדיטיישן. ♥

כל הכבוד~! מזלט../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif

האמת שאם משחקים הרבה, אפשר להגיע לרמה 70 תוך יומיים.. צריכים לדעת איפה להתאמן ואיפה לעלות רמות. נקודות ציון חשובות: בין רמות 30-38 אפשר לעשות את המשימות של Mushroom Kingdom, המפלצות שם ביחד עם הקווסטים מעלים רמות ממש מהר, ומקבלים בסוף כפפה עם 2 M ATT. ביו רמות 38-50 יש את Carnival Pq, שזה נהדר ועולים רמות מהר. ובזמני בין רמות 60-64 ככה עשיתי את Pirate Pq, אבל הבנתי שיש עכשיו משהו אחר ששווה יותר לעשות. לא זוכר את השם

PQ's זה לא בשבילי ../images/Emo3.gif

אם יש משהו שאני ממש שונאת זה PQ's. את הAPQ הכרחתי את עצמי לעשות רק בגלל התפוחים.
אני מעדיפה להתאמן לבד. וכרגע אני במאשרום קינגדום. :)

לפעמים זה עדיף, ושימי לב../images/Emo118.gif

רוב הPQים השתנו לאחרונה ונהיו הרבה יותר קלים. הרעיון בCarnival Pq כרגע למשל, הוא פשוט לזמן רומבוטים ולהתאמן עליהם, פשוט בתוך הPQ. לא משנה אם מנצחים או מפסידים, מרוויחים הרבה EXP. ופשוט טסים מרמה 40 ל50..

נוח לי יותר להתאמן לבד../images/Emo9.gif

לא אכפת לי אם זה איטי יותר או פחות EXP, טוב לי לבד. אני לא אוהבת את כל העניין של להיות בתוך קבוצה גדולה ושיאמרו לי מה לעשות וזה.
הPQים היחידים שאני אוהבת זה APQ בגלל התפוחים וגילד PQ בגלל שזה סתם כיף ושווה רצח.
חוץ מזה לא עושה PQים בחיים.

לדעתי זה בזבוז של זמן../images/Emo118.gif

אבל מכבד את ההחלטה
כמובן שאחרי ביג באנג עולים רמות הרבה יותר מהר לא משנה מה עושים.. אבל זה פשוט פספוס לעלות רמות בדרך האיטית יותר

btekx

New member
מזל טוב ומכונאי רמה 138

די ארוך צלחתי בספר סקילים 30 לייזר (LESAR) בפעם ראשון, הלך לי 70 מילון לא צלחתי להוריד כסף אפילו לא 65M... מוכר הקמצני!!!!!!!!!!! כך LASER ממקס באנג באנג!! מפלצת מחוסל!!! מבלה כמעט כול יום בטירה לב ארי מחסל בוס השומר (מעטפה אדומה שמעביר אותך לבוס...) קיבלתי המון שיקויים, נדיר שקיבלתי מגילות אחד מהם 60% עגילים DEX בין זה מחסל את בוס איש שלג (זה עם זאב שממוצץ את המוח) בקושי מפיל מגילות... וצלחתי למכור כמה דברים... יש לי 400M ויותר וכעת נגמר לי מגילות למכירה... אוף... איפה מוצאים מגילות בקלי קלות והרבה שאפשר למכור??

כשאני הייתי צריכה כסף הייתי הולכת לגוביס

עכשיו אני הורגת את ליקה. ורק ליקה מספקת לי את כל ההכנסות שאני זקוקה להן. הגוביס וה BONE FISH מפילים דברים נחמדים. גם כאוס סקרול, גם ספרי סקילים, גם LUK קריסטלים, גם OVERALL INT 60% גם CLAW ATT 60% וגם המון גלימות לדרגה 75 ו 85. אני מוכרת בסקניה במקום טוב בשוק כל גלימה נקיה ב 1.5-2 מיליון ואם לגלימה יש פוטנציאל טוב או 3 שורות אז זה יכול להיות שווה יותר מסקרול. בנוסף נופלות של נעליים לדרגה 110 לקוסמים שנמכרות בסקניה ב 3.5 מיליון בקלות. נופלים שם מלא עגילי ורד. אם אתה מוצא כאלו עם פוטנציאל טוב או 3 שורות אז זה שווה כמה מיליון ...... וזו מפה קלה - בקושי תבזבז שם שיקויים. איש השלג מפיל כאוס ...... פעם כשעוד היה אפשר למכור את זה ב MTS הייתי מוכרת את הכאוס שם תמורת 11 K NX.... - היו זמנים......

JackyE

New member
Gz

אני ספיר-מן, הייתם ממליצים לי לבחור במשהו אחר? ובכן, אל תגידו לי את זה כי מאוחר מידי ואני סתם אתבאס! :p מצאתי 2 מדריכים אחד שאומר לי למקסס הכל חוץ מ-Booster והשני אומר למקסס הכל חוץ מ- Ground smash על מה הייתם ממליצים לי ללכת?

nadavv2

New member
תמקסס תbooster סך הכל זה מהירות ואתה תשתמש

בוא כל המשחק

../images/Emo45.gif, ובנוסף../images/Emo118.gif

בעבודה שלישית יש כבר סקילים שווים יותר מGround Smash, שיהפוך להיות מיותר, ולכן שווה להיות סבלניים. בוסטר ישאר איתך כל הזמן.

אחלה עבודה!!!

וכמו שאמרו לפני אתה ממקסס הכול חוץ מה ground smash. אחריי ה- BB הוא עבר מהפך מעולה שהוא בעצם hybrid ללא קושי מטורף בעובדה השנייה ורווח מעולה מכך. היה לי פעם DK מתחיל ופתחתי ספירמן חדש מהגעגועים :)..

Macbook

New member
60%...

הייתי במפה הראשונה בLHC והוסיפו אותי לפארטי. ירדתי למטה, השיקויים שלי לא עבדו ומתתי. אמרתי שאני אחזור בעוד דקה ובדרך ראיתי שהעיפו אותי מהפארטי. אז חזרתי, אמרתי לה "Thank you very much, I'd rather not party with people like you", דפקתי לה דיפיים והלכתי... איזה אנשים מגעילים

למעלה