ה"י - 16.5

Macbook

New member
../images/Emo41.gif ה"י - 16.5 ../images/Emo41.gif

שרשרו לפה את ההתקדמות היומית שלכם ליום שבת..

Macbook

New member
רמה 31, ואני קוסם קרח וברקים *-*

עליתי היום מרמה 25 לרמה 31~ נפגשתי עם לוטן (ככה רושמים?) ונווה והשלמנו כמה קווסטים, והיה נחמד~ (ניר תודה על העצות), זהו כעיקרון, מצפה להתקדם לסביבות ה50 השבוע.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifמזל טוב!! הידעת שלוטן זה ממכר?

כן כן, הופיעה לי פירסומת בתפוז שאומרת שאני יכול להגמל... לוטן - גלוטן או דבר

ReallyWrong

New member
MPQ כזה פוי.

עד 40% בערך עשיתי רק מהמשימות של העלים, ואז ידיד שלי שאל אם אני רוצה MPQ, ובגלל שהחזרתי לעצמי את הטייגר אתמול הלכתי והתחלנו.. וזה היה חרא. באמת פשוט חרא. את השניים הראשונים לא הצלחנו לסיים (לא הצלחנו להגיע לשלב של ..לקפוץ על הפלטפורמות בכלל) ובשלישי, בבוס, התוקף מת והפרוטקטור היה צריך לרדת להרוג את הבוס (שהיה ANGRY, זה לא תרם חח) אז סיימנו אבל רומאו מת. <: סה"כ 52% אם אני לא טועה.. מקווה לעלות בזמן הקרוב אגב, דרוש ג'וניור, אני רמה 74 אז.. 54+

Jolteon

New member
רמה 29 ו70% =]

אם לא הייתי מחכה שנים לעץ הזה כבר הייתי בראולר, אבל ניחא XP היום אני עולה (ובטח עוד רמה-שתיים). והצלחתי להרוויח אתמול 3 מיל, אז בסך הכל יום מוצלח =] ובזכות לוטן (הממכרת) הבנתי שעדיף לי למכור את העלים המוזהבים ולא להשתמש כל פעם, למרות שהסיכון והציפייה כיפיים XD נ.ב. מזל טוב, רועי, על העבודה השנייה ^^

../images/Emo24.gif../images/Emo219.gif

שמחה שגרמתי לך להרוויח. :) לול גם אתה טוען שאני ממכרת? |חש|

Guid

New member
נווה, אל תשכח-

קודם כל למקסס את הmaxHP, אחר כך את הKnuckler mastery, ורק אז תתחיל להתפרע על סקילים התקפתיים~ שיהיה בהצלחה! D:

למעלה