ה ה ג ר ל ה

The Macker Girl

New member
../images/Emo41.gif ה ה ג ר ל ה ../images/Emo41.gif

יקיריי ויקירותיי... הרגע לו כולכם חיכיתם: הגרלת כרטיס חינם להופעה של מוקי ב"בארבי" ת"א! כרטיס אחד כבר שייך באופן אוטומטי ל-DIE KVAR, כיוון שניצחה, כזכור לכם, בתחרות הטפטים של הפורום. הכרטיס השני להופעה יינתן לראשון שיענה על החידה, שנמצאת בהמשך ההודעה. שימו
!!! מי שלא מתכוון להגיע להופעה ב"בארבי" ת"א ביום חמישי הקרוב (16/6), מתבקש לא להשתתף בהגרלה. חבל שמישהו שלא יכול להגיע יזכה בכרטיס על חשבון אחרים... תיתכן הגרלה נוספת בהמשך השבוע. בכל מקרה, לכל הלא זוכים - אין שום סיבה להתאכזב: הגרלות של כרטיסים חינם להופעות לא יפסקו לאחר ההופעה הזאת. הזדמנויות רבות לכולם עוד בדרך... ועכשיו, לפני שתהיה פה אלימות
... החידה!!! והשאלה שלכם להיום היא: איך נקרא הסרט הדוקומנטרי על שב"ק ס', ומי ביים אותו? לא לשכוח! הראשון שעונה - זוכה!!!
בהצלחה לכולם

Amit Remmus

New member
כי אני גרה בקריות?

+ אני צריכה לקנות בגדים לנשף סיום. (כמה מעפן שזה נשמע...)

../images/Emo46.gif

לא אני לא פיצית
ותסיימי תסיימי, את נולדת יותר מוקדם ותמותי גם יותר מוקדם
חחח סתם סתם, אוהבת אותך
ספרי לנו על שנטיפי!

Amit Remmus

New member
מה יש לי לספר על שנטיפי?

"מי שהולך לשנטיפי זה לרוב אנשים שהולכים לזה כי זה מאגניב ומיינסטרימי פסטיבל סגול, למשל, הוא לא ממוסחר, הוא אמיתי. או יום המריחואנה- זה באמת אנשים שקשורים לכל הפסטיבלים האלה שנטיפי זה אנשים שהולכים לשם כי זה מאגניב, ואם זה לא היה כזה מגניב הם היו מרביצים וצועקים 'סטלנים' כמילת גנאי."

למעלה