התקנת activex כ exe

בטיטi

New member
../images/Emo41.gif התקנת activex כ exe

יש לי ACTIVEX כקובץ CAB שבתוכו DLL, וקובץ HTML שמתקין אותו. במקום זה, אני מעוניין לייצר קובץ EXE, שההרצה שלו, מתקינה את ה ACTIVEX. (כך הלקוח דורש). כיצד ניתן לעשות זאת ?

davidea

New member
תייצר ערכת התקנה אחרת:

תשתמש ב Visual Studio InterDev (מגיע עם Visual Studio) ושם תעשה פרוייקט Visual Basic Installer. התוצאה יכולה להיות קובץ Setup.exe המפעיל קובץ MSI שנוצר אף הוא בפרוייקט ה Installer. ניתן להפעיל את ה MSI ללא ה Setup.Exe אבל אז יתכן שהלקוח יגיד לך שזה לא EXE............ בכל מקרה, אם שם הפרוייקט ב VB שלך הינו MyProj אזי קובץ ה MSI יהיה MyProj.msi והוא נוצר יחד עם ה Setup.exe ע"י פרוייקט VisualBasic Installer של Visual InterDev. בהצלחה!

בטיטi

New member
כיום יש לי

פרוייקט ב Visual Basic 6 שהוא בעצם ה ActiveX, איך אני מקשר אותו לפרוייקט ה Installer ב InterDev ?

davidea

New member
אין בעיה כלל

הפרוייקט, המשתמש באותו ActiveX יופץ כאמור עם ה VBInstaller אשר ידע אוטומטית להוסיף גם את ה ActiveX לתוך קובץ ה MSI ויפיץ אותו בצורה שקופה לך ולמשתמש. תוכנת ההתקנה (ה MSI) גם רושם ב Registry את ה ActiveX על פי המוגדר ב ActiveX עצמו, כך שאם זה ActiveX כזה שמותר למשתמש לנצל אותו בנוסף לשימוש בתוכנה שאתה פיתחת (לדוגמה אם יוסיף אותו לפרוייקט שהוא בונה ב Access לדוגמה) אזי תהליך ההתקנה הנ"ל פרסם אותו בצורה הנדרשת והמאפשרת את השימוש הנוסף (כאמור בכפוף להגדרות שאתה נתת בעת פיתוח ה ActiveX).

למעלה