התפקדות

../images/Emo140.gif

שם:עינב מקור הכינוי:עינב היה תפוס.. גיל:16 מקום מגורים:א"י.
פורומים בהם גולש:זה בעיקר.. קצת אקשן: השיר האהוב של הכנסייה:אין אחד.. השיר לא כל כך אהוב של הכנסייה (שנוא נו...):קאנה ואחדה<לא מתחברת> השיר הכי מדהים ששמעם בחיים (בכלל, לא רק של הכנסייה):אין אחד.. תחנת רדיו שלא מפסיקה להתנגן אצלי:91.8, אני לא שומעת ממש רדיו. כמה דיסקים של הכנסייה יש לכם ואילו:כולם<איזה כיף להגיד אתזה>
תמונה..

Sideitself

New member
לה לה לה

שם:אור מקור הכינוי: וואי, סיפור ארוך. גיל: עוד שלושה חודשים 16 מקום מגורים: קרית אתא פורומים בהם גולש: כמעט וכולם רשומים בכרטיס האישי. קצת אקשן: השיר האהוב של הכנסייה: לא יודעת. קשה לבחור ;[ השיר לא כל כך אהוב של הכנסייה (שנוא נו...): השיר הכי מדהים ששמעם בחיים (בכלל, לא רק של הכנסייה): הו,לא. O: תחנת רדיו שלא מפסיקה להתנגן אצלי: בד"כ גלגלצ P: כמה דיסקים של הכנסייה יש לכם ואילו: 2 - "רוץ ילד" ו"כנסיית השכל" יומ נעים :)

cowgirl Ms

New member
ההודעה הזאת תואמת לחדר שלי.../images/Emo80.gif

שם: מריאנה. מקור הכינוי: אהה... אני רוכבת על סוסים וזה הנקבה של קאובוי. גיל: רגל אחת בקבר. מקום מגורים: עיר החטאים [פ"ת]. פורומים בהם גולש: צילום, סוסים, רוכבים צעירים, אנימה-מאנגה, אופנה אלטרנטיבית... זהו נדמה לי. קצת אקשן: השיר האהוב של הכנסייה: רחוק רחוק [כרגע] השיר לא כל כך אהוב של הכנסייה (שנוא נו...): גיליתי שאני ממש לא סובלת את האביב הנצחי.. השיר הכי מדהים ששמעם בחיים (בכלל, לא רק של הכנסייה): MAD WORLD. תחנת רדיו שלא מפסיקה להתנגן אצלי: גלגלץ. כמה דיסקים של הכנסייה יש לכם ואילו: כולם חוץ מהצהוב. [תמונה- דאנג'ן יא בייבי!!!!1]

liraz y

New member
ממ קצת באיחור אבל בכל זאת ../images/Emo60.gif

נו מחשב דפוק וכאלה שם: לירז מקור הכינוי: השם שלי
גיל: 15 מקום מגורים: באר שבע פורומים בהם גולש: פה ונימרוד שיקלר קצת אקשן: השיר האהוב של הכנסייה: האביב הניצחי השיר לא כל כך אהוב של הכנסייה (שנוא נו...): אינסטנס סופרמנים השיר הכי מדהים ששמעם בחיים (בכלל, לא רק של הכנסייה): וואו יש הרבה אבל כרגע זה אוריאנה תחנת רדיו שלא מפסיקה להתנגן אצלי: גלגל"צ כמה דיסקים של הכנסייה יש לכם ואילו: 2, ידים למעלה ורוץ ילד

בדי ליי רציני

שם: עדי מקור הכינוי: שם של שיר גיל: 17 מקום מגורים: נס ציונה פורומים בהם גולש: אביב גפן, אופנה, אופנה אלטרנטיבית, פינק פלויד, כימיה, מוניקה סקס, הכנסייה כמובן, נדודי שינה, הטופ מודל הבאה, ודוגמנות וקוראת בהומור שחור ורדיוהד. קצת אקשן: השיר האהוב של הכנסייה: ממ זה משתנה מפעם לפעם... שאלה קשה השיר לא כל כך אהוב של הכנסייה (שנוא נו...): -- השיר הכי מדהים ששמעם בחיים (בכלל, לא רק של הכנסייה): HEY YOU של הפלויד תחנת רדיו שלא מפסיקה להתנגן אצלי: גלגלצ בדרך כלל. אבל רק בלילה כי אני ישנה עם זה. כמה דיסקים של הכנסייה יש לכם ואילו:1 כנסיית השכל ולסיום תמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונה

למעלה