התפקדות

daveScorpions

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות../images/Emo41.gif

אז היום ה6.6.6 תאריך מיוחד, למה שלא נחגוג אותו באיזה התפקדות אתם מוזמנים להצטרף
שם:
מקור הכינוי:
פורומים בהם גולש: קצת אקשן:
השיר האהוב של הכנסייה:
השיר לא כל כך אהוב של הכנסייה (שנוא נו...):
השיר הכי מדהים ששמעם בחיים (בכלל, לא רק של הכנסייה):
תחנת רדיו שלא מפסיקה להתנגן אצלי:
כמה דיסקים של הכנסייה יש לכם ואילו: ולסיום
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

../images/Emo110.gifרונית זה 666 בגימטירה../images/Emo190.gif:)

שם:רונית מקור הכינוי:קראו לי פינגווין כי רצתי כמו פינגווין (היה מירוץ שליחים עם כדור כח... זה כבד!!!) גיל: 18 מקום מגורים: חיפה פורומים בהם גולש: אין עוד קבועים כבר.. קצת אקשן: הא?! השיר האהוב של הכנסייה:נו די!!! השיר לא כל כך אהוב של הכנסייה (שנוא נו...): אממממ לא שנוא, הלילות והכוכב השחור. השיר הכי מדהים ששמעם בחיים (בכלל, לא רק של הכנסייה): אין דבר כזה תחנת רדיו שלא מפסיקה להתנגן אצלי:גלגל"צ.. כמה דיסקים של הכנסייה יש לכם ואילו: חוץ מקח שירים הכל. ובקשר לתמונה- אני השמאלית.

IkMfNiY

New member
סוף העולם הגיע ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

או שלא.
שם: יעל
|הדדגש|מקור הכינוי: מבוסס על סרט בשם I know my first name is Steven
מקום מגורים: חיפה
פורומים בהם אני גולשת: רק בתפוז: חוץ מהכנסייה.. יוני בלוך, שמינסטים, הטופ מודל הבאה, מוניקה סקס, ערוץ 24 ורוק ישראלי
קצת אקשן:
השיר האהוב של הכנסייה: היא הולכת. איתך אל הים.
השיר הלא כ"כ אהוב של הכנסייה: לא יודעת, יש כל מיני שאני אוהבת פחות.
השיר הכי מדהים ששמעתם בחיים: הכי מדהים? לא יודעת. שאני הכי אוהבת? השיר שלי של ד"ר קספר.
תחנת רדיו שלא מפסיקה להתנגן אצלי: לא שומעת הרבה רדיו. אם כן, אז גלגל"צ [:/] או 88FM.
כמה דיסקים של הכנסייה יש לכם ואילו? ארבעה: דברים בלחש, הצהוב, רוץ ילד וידיים למעלה. יעל

zvipe

New member
עונה...

שם:אמיר מקור הכינוי:האמ...סתם כי אני היפי? גיל:17 כמעט(ב16 ליוני יומולדת!!) מקום מגורים:נצרת עילית פורומים בהם גולש:ויידה מינה סיבכתם אותי עכשיו... אביב גפן היהודים כנסיית השכל(נו שיט...) טיסנאות תעופה קלה אופנועים מכוניות קווין רוק רוק ישראלי עברי לידר משינה כלי נגינה ונגנים קצת אקשן:שו?? השיר האהוב של הכנסייה:תנו לי לשתות השיר לא כל כך אהוב של הכנסייה (שנוא נו...):טיפ טיפה השיר הכי מדהים ששמעם בחיים (בכלל, לא רק של הכנסייה):show must go on-queen תחנת רדיו שלא מפסיקה להתנגן אצלי:96FM כמה דיסקים של הכנסייה יש לכם ואילו:אל תרביצו לי אבל אין לי עדיין(מעריץ טרי עדיין
) התמונה ממש ממש ישנה...לפני שנתיים בערך...ולפני כמה שבועות לצערי הרב הסתפרתי
....

bazmaster

New member
אופס...זה הייתי אני...

(הניק של אבא) אנד ג'אסט פור דה רקורד...אני ממש לא פוטוגני אז ששש....

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| טיפ טיפה

זה שיר של אהוד בנאי שהם ביצעו יחדיו בהופעה :X זה לא שיר של הכנסייה :X

ט מ ר

New member
../images/Emo140.gif

שם:תמר:] מקור הכינוי:עם ט' בגלל איזה יציאה מפגרת לפני שנתיים. גיל:17.5 מקום מגורים:בקעת הירדן פורומים בהם גולש:כנסייה,דתלשי"ם(כפרעליי),קומונת TDG,וקומונת יוזלסאיידי. קצת אקשן: השיר האהוב של הכנסייה:משתנה כל פעם,עכשיו נראה לי לא מרגיש כלום. השיר לא כל כך אהוב של הכנסייה (שנוא נו...):עטוף.נראה לי..אומשוכזה אני פשוט מעבירה אותוכלזמן. השיר הכי מדהים ששמעם בחיים (בכלל, לא רק של הכנסייה):secend love-pain of salvation תחנת רדיו שלא מפסיקה להתנגן אצלי:=\ כמה דיסקים של הכנסייה יש לכם ואילו:3-הצהוב,רוץ ילד,וידיים למעלה. תמונה:)-אין. בכלמקרה אפעם 'תם לא מתייחסים להדעות שלי!

J92

New member
../images/Emo54.gifיש פורום דתלשי"ם?

נחמד,שלחי לי קישור :]

K 3 0 0

New member
^_^

שם: אריאל מקור הכינו: הספריי הזה נגד הג'וקים... לא החדשים של הK600 ... גיל: 19 מקום מגורים: פ"ת פורומים: כנסיה ורוק ישראלי שיר אהוב של הכנסייה: תנו לי לשתות שיר לא אהוב: אמממ אני מניח שאגדה מוזרה השיר המדהים: Green Day - Basket case רדיו - 91.8 או 102 או 88 FM דיסקים: כולם
תמונה? זה לא נותן לי להעלות! זה כותב שהיא גדולה מידי או משהו כזה :(

מתפקדת../images/Emo150.gif

שם:
מאיה מקור הכינוי:
כינוי שידיד שלי הדביק לי בתקופה שהיית דלוקה עליו גיל:
18 מקום מגורים:
באר 7 פורומים בהם גולש:
זה ואביב גפן קצת אקשן: השיר האהוב של הכנסייה:
תגידי השיר לא כל כך אהוב של הכנסייה (שנוא נו...):
אין כזה דבר השיר הכי מדהים ששמעם בחיים (בכלל, לא רק של הכנסייה):
dont cry של guns and roses תחנת רדיו שלא מפסיקה להתנגן אצלי:
גלגלגלגלגלגלגלצ כמה דיסקים של הכנסייה יש לכם ואילו:
כולם כמעט לא זוכרת שמות

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo190.gif

היום יומולדת שנה לכלב שלי P: שם: עדן מקור הכינוי: אורלנדו בלום :X גיל: ביום שישי אהיה בת 16 ו- 8 חודשים P: מקום מגורים: אשדוד פורומים בהם גולש: כנסיית השכל
, איגי וקסמן, איריס פרחי, יוני בלוך ואפרת גוש, בית הבובות, ירמי קפלן, להקת בלו, נימרוד שיקלר, ערוץ 24, רוק ישראלי
קצת אקשן: השיר האהוב של הכנסייה: דברים בלחש
השיר לא כל כך אהוב של הכנסייה (שנוא נו...): פויה לכם. לא שונאת שירים של הכנסייה P: השיר הכי מדהים ששמעם בחיים (בכלל, לא רק של הכנסייה): דברים בלחש! אממ... חוץ מזה? "חלום כהה" של אסף אמדורסקי ו"תראו אותי" של מופע הארנבות של ד"ר קספר תחנת רדיו שלא מפסיקה להתנגן אצלי: אני לא שומעת רדיו :X כמה דיסקים של הכנסייה יש לכם ואילו: 4- דברים בלחש
, הצהוב, רוץ ילד, ידיים למעלה. ומתישהו יהיה לי גם את "קח שירים"
[אל תיבהלו מהתמונה ;[]

../images/Emo203.gif באיחור קצת

שם: עדי מקור הכינוי: שיר של זמר וחברים קוראים לי עליסה.. גיל: 17 ומשהו מקום מגורים: מרכז.. נס ציונה פורומים בהם גולש: אביב, מוניקה, אופנה, אופנה אלטרנטיבית, פינק פלויד, נדודי שינה, הטופ מודל הבאה, דוגמנות, כימיה וקוראת בהומור שחור וברדיוהד... קצת אקשן: השיר האהוב של הכנסייה: היינו עושים אהבה.. וואי זה קשה... יש עוד הרבה! השיר לא כל כך אהוב של הכנסייה (שנוא נו...): איך אפשר?? השיר הכי מדהים ששמעם בחיים (בכלל, לא רק של הכנסייה): HEY YOU הפלויד תחנת רדיו שלא מפסיקה להתנגן אצלי: גלגלצ.. זה סתם דלוק כל הזמן... כמה דיסקים של הכנסייה יש לכם ואילו: 1
ולסיום תמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונה

daveScorpions

New member
../images/Emo9.gif

שם: דייב מקור הכינוי: דייב + אני מטורף על עקרבים (סקורפיונס, ילד מזל עקרב ואף קעקוע שלהם) גיל: בקרוב 20 :-\ מקום מגורים: רחובות פורומים בהם גולש: אפקט הפחד, אירוסמית'. קצת אקשן השיר האהוב של הכנסייה: קשה, אבל נכון לעכשיו "אני מאמין" השיר לא כל כך אהוב של הכנסייה (שנוא נו...): דא לה קמה :\ השיר הכי מדהים ששמעם בחיים (בכלל, לא רק של הכנסייה): אוווהווו יש כמה כאלה, אם אני אתחיל אני לא אוכל להפסיק תחנת רדיו שלא מפסיקה להתנגן אצלי: פעם הייתי שומע המון 88 וגלגל"צ היום דיי. כמה דיסקים של הכנסייה יש לכם ואילו: כולם + 2 סינגלים

IkMfNiY

New member
אה, גמלי יש סינגל! ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

מעניין מאיפה
יעל

J92

New member
../images/Emo54.gifמספרי ברזל אפזצטהההה.

אז היום ה6.6.6 תאריך מיוחד,בוא נכין פיצת חתולים. שם:רעות מקור הכינוי:אנני זוכרת גיל:שואף ל4..נה תוסיפו 10. מקום מגורים:ת''א עם הפיח פורומים בהם גולש:בהחלט יותר מידי קצת אקשן:לא,קאט. השיר האהוב של הכנסייה:אוהבת הרבה,השיר הראשון שהכרתי היה "עושים אהבה" ובכיתי מימנו שעות..הוו השיר לא כל כך אהוב של הכנסייה (שנוא נו...):לא עולה לי כרגע השיר הכי מדהים ששמעם בחיים (בכלל, לא רק של הכנסייה):יותר מידי תחנת רדיו שלא מפסיקה להתנגן אצלי:88 בוקר טוב כמה דיסקים של הכנסייה יש לכם ואילו:2,מדברים בלחש,והצהוב? כרגע אני מעונינת דיסק עם שירים נבחרים המשך יונעים תמונה-מסר מהיר

למעלה