התפקדות

Ayelet 363

New member
היי

שם:איילת אזור מגורים: חיפה ספר אהוב בשא"ק- משחקי הכס, או משתה לעורבים בדיוק בגלל מה שחיים אמר- התחזיות השחורות שהיו לי גם בלי לקרוא פה גרמו לי להתפאל, ספר שא"ק בלי ג'ון שלג שהוא גם נחמד?! ספר אחר:סוחרי הספינות החיות- ספינת הגורל משתה לעורבים:עוד מעט גומרת כרך א'. דמות אהובה:בעיקר ג'ון, אבל גם אריה, אדארד, בריאן במובן מסוים. דמות שנואה: ג'יים, סרסיי, דאינריז.

Maleficent

New member
כן המפקד! ../images/Emo195.gif

שם: יעל אזור מגורים: גני תקווה תאריך לידה: 2.1.89 ספר אהוב בשא"ק: סופת החרבות ספר אהוב אחר: שרה"ט, שלושת המוסקטרים, הרוזן ממונטה קריסטו קראתי את משתה לעורבים: באמצע, אבל ככה זה כשקוראים פרק לשבוע

Moiraine

New member
שלי

שם:בת-אל אזור מגורים: רחובות תאריך לידה: 28.11.89 ספר אהוב בשא"ק: עוד לא החלטתי. נראה לי שהשלישי. ספר אהוב אחר: ספר מתמטיקה של בני גורן. סתם לא.יש הרבה ספרים אהובים וטובים... טוב נו אני אבחר אחד. אמ אממ- "הנסיכה הקסומה" קראתי את משתה לעורבים: (כן/ לא/ באמצע...): כנראה שמביאים לי אותו בסוף השבוע. בע"ה.

לגוטל

New member
מתפקד

שם: טל אזור מגורים: ראשון תאריך לידה: 10/04/84 ספר אהוב בשא"ק: A Storm Of Swords ספר אהוב אחר: הסילמריליון קראתי את המשתה: כן, דגשחור שולת!!!11

אני חדש

שם:יוסי אלקלעי אזור מגורים:הדרום תאריך לידה:25.6.1989 ספר אהוב בשא"ק:עימות המלכים ספר אהוב אחר:אחי גבורי התהילה,הארי פוטר,שר הטבעות ועוד הרבה קראתי את משתה לעורבים:מזמן

La Gamba

New member
אני גם בא

שם: בני אזור מגורים: הוד השרון תאריך לידה: 14/11/87 ספר אהוב בשא"ק: עימות המלכים. ספר אהוב אחר: סדרת המוסד אכן קראתי את משתהלעורבים. והוספתי תמונה קצת וואסחיסטית, אבל לא נורא

מתפקד

שם אביחי מגורים צפון הרחוק ספר אהוב בשא"ק: משחקי הכס ספר אהוב אחר: השתנות/התגלות/התחדשות וקראתי את המשתה

YanivLib

New member
מתפקד

שם: יניב ליבל אזור מגורים: ירושלים ביום-יום, רחובות בשבתות וחגים תאריך לידה: 28.06.89 ספר אהוב בשא"ק: משחק הכיסאות (כלומר, משחקי הכס). ספר אהוב אחר: שאלה מעצבנת. לאחרונה סיימתי את הסילמריליון (בפעם המי-יודע-כמה), ונהניתי מאוד. קראתי את משתה העורבים: מתגאה בכך שסיימתי אותו בשבוע בו יצא.

n u k e y

New member
אנוכי../images/Emo110.gif

שם: לי אזור מגורים: י-ם תאריך לידה: 15.6 ספר אהוב בשא"ק: סופת החרבות. ספר אהוב אחר: אמבר
, ה"פ, שר הטבעות קראתי את משתה לעורבים: (כן/ לא/ באמצע...) באמצע

deathstar

New member
מתפקד

שם: רן כהן מגורים: קרית אונו תאריך לידה: 26.1.88 ספר ששואשק אהוב:משחקי הכס ספר אחר אהוב: שוגון באמצע משתה לעורבים.

רוברט באראתיאון

שם:רוברט באראתיאון אזור מגורים: המרכז תאריך לידה:יולי 1977 ספר אהוב בשא"ק:משחקי הכס ספר אהוב אחר: הסילמריליון , סיפורים שלא נשלמו , של טולקין קראתי את משתה לעורבים: עדיין לא , ממילא יקח לו עוד איזה 5-10 שנים עד הספר הבא - אין לאן למהר.

Silver Fox

New member
נמ ^^ ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

שם: לילך אזור מגורים: השרון תאריך לידה: 11.12.1991 ספר אהוב בשא"ק: התלבטות קשה בין משחקי הכס לסופת החרבות >< ספר אהוב אחר: לעולם לא עולם/ ניל גיימן קראתי את משתה לעורבים: (כן/ לא/ באמצע...) באמצע כרך ב'.

tkalir

New member
טוב, אם טרחת להזכיר סמויים

או אנשים שכותבים מעט מאוד :) שם: תומר מגורים: הוד השרון תאריך לידה: 23.1.91 ספר אהוב בשא"ק: משהו בין הראשון לשני לשלישי. עכשיו התחלתי בקריאה מחדש של הסדרה, אני אוכל להחליט על משהו. ספר אהוב אחר: מסקרייד (אחד מספרי עולם הדיסק, שרובם גאוניים בפני עצמם), לילה אחד באוקטובר הבודד, בשורות טובות. לכולם הייתה נטייה לכתוב יותר מספר אחד, אז הלכתי עם הזרם. המשתה: כן, באנגלית

מנמוסין

New member
אני מניחה שאתפקד *אנחה*

שם: נועה אזור מגורים: תל אביב^^ תאריך לידה: 1988 ספר אהוב בשא"ק: משחקי הכס. הוא נהדר. ספר אהוב אחר: קשה לי לבחור, אבל קסנוסייד של אורסון סקוט קארד(מהסאגה של אנדר) מנצח. קראתי את משתה לעורבים: אכן כן.

Hodor

New member
גם אני מתפקד!

שם: גיא אזור מגורים: מעלות (הסוערת. הלוואי וירד שלג.) תאריך לידה: 14.5.89 ספר אהוב בששאוש"ק: סופת החרבות. היה לי כ"כ קר כשקראתי את התיאורים של מעבר לחומה... ספר אהוב אחר: הארי פוטר, אסימובים שונים, סדרות אנדר ובין של קארד, ספרים של היינלין ועוד המון... קראתי את משתה לעורבים: סיימתי אתמול! תמונה: אני כזה פוזאיסט.

לביא1

New member
גם אני אתפקד

אני בעיקר ציין סמוי גלוי שם: לביא אפפלבאום אזור מגורים: מודיעין ת.ל :11.8.85 קראתי את משתה לעורבים א+ב קניתי אותו יום אחרי שהוא יצא וסיימתי אחרי שבוע בערך אוהב גם את כישור הזמן עדיין לא סיימתי לקרוא וזהו אני מדי פעם קורא פה

למעלה