התפקדות

../images/Emo41.gif התפקדות ../images/Emo13.gif

עברו בערך 3 חודשים מאז שאלון ההיכרות האחרון ובינתיים נוספו לנו עוד הרבה חברים חדשים וודאי עוד הרבה סמויים. אז הגיע הזמן לעוד שאלון היכרות קצר, שאשמח אם כולם יענו עליו- ותיקים, חדשים וגם סמויים. שם: אזור מגורים: תאריך לידה: ספר אהוב בשא"ק: ספר אהוב אחר: קראתי את משתה לעורבים: (כן/ לא/ באמצע...) אפשר גם לצרף תמונה אם בא לכם

lol1000

New member
מתפקד

שם: עידו אזור מגורים: זכרון יעקוב תאריך לידה: 20.09.91 ספר אהוב בשא"ק: משחקי הכס(פשוט אין לי כוח לשני כרכים) ספר אהוב אחר: שר הטבעות,המשחק של אנדר קראתי את משתה לעורבים: כן (כבר 2 וחצי) דמות אהובה: ג'ים וסאנדור קאלאגן

ljs

New member
אני. ../images/Emo98.gif

שם: חיים.
אזור מגורים: תל אביב.
תאריך לידה: פלוס מינוס לפני עשרים שנה.
ספר אהוב בשא"ק: הממ.. קשה.. כנראה הספר השלישי.
ספר אהוב אחר: הארי פוטר.
קראת את משתה לעורבים: אכן, קניתי וקראתי. [התחזיות השחורות שלכם הצילו אותי מאכזבה, ציפיתי לספר כל כך גרוע שהופתעתי לטובה..
]
אפשר לצרף תמונה אם בא לכם
: אני מניח שאתם צודקים..

אלאנקה

New member
גמאני../images/Emo3.gif

שם:דבורה אזור מגורים:ירושלים תאריך לידה:כ"ד אלול ספר אהוב בשא"ק:סופת החרבות ספר אהוב אחר:Rode of the Patriarch
קראתי את משתה לעורבים: (כן/ לא/ באמצע...)לא

אוקי....

שם: לירן אזור מגורים: ירושלים תאריך לידה: 19 במאי (1990) ספר אהוב בשא"ק: תלוי בדמות (בספר השני היו את הפרקים הכי טובים של טיריון, בספר השלישי היו פרקים יותר טובים של סאנסה... הכל תלוי בדמות) ספר אהוב אחר: המשחק של אנדר, חומריו האפלים, השתנות\התגלות, סדרת האלף האפל (הראשונה), אלים אמריקאים, ויש עוד שאני לא מצליח לחשוב עליהם... קראתי את משתה לעורבים: כן

ofirule

New member
אני פה מידי פעם

שם: אופיר אזור מגורים: המרכז / חולון תאריך לידה: 21.9.89 ספר אהוב בשא"ק: סופת חרבות ספר אהוב אחר: טרילוגיית האלף האפל קראתי את משתה לעורבים: עוד לא :(

האבק

New member
אני

שם: אודי תאריך לידה: 27/8 ספר אהוב: הראשון או השלישי ספר אהוב אחר: חומריו האפלים, שר הטבעות משתה לעורבים: כמובן
אבל רק באנגלית.

Merik04

New member
אוקיי

שם: מריק לרנראזור מגורים: רמת הגולן, קצרין תאריך לידה:04.11.89 ספר אהוב בשא"ק: בנתיים כולם... ספר אהוב אחר : רומח הדרקו ןקראתי את משתה לעורבים: לא :( לאדמות אהובה: ג'ון שלג, טיריון לאניסטר, אריה סטארק דמות שנואה: דארינז, סאנסה סטארק אפשר גם לצרף תמונה אם בא לכם: אממ טוב ניהיה הראשון אני השמאלי...

Moondust

New member
אני

שם: מרב. תאריך לידה: 30.11.88 ספר אהוב בשא"ק: משחקי הכס וסופת החרבות. ספר אהוב אחר: בשורות טובות, שלושה בסירה אחת, אם אני אמשיך הרשימה לא תיגמר. קראתי את משתה לעורבים: (כן/ לא/ באמצע...) באמצע הכרך הראשון.

סתמרוח1

New member
בעעעעעע

שם:תם אזור מגורים:ערד (בירת החולות) תאריך לידה:20.9.84 ספר אהוב בשא"ק:לא יכול להגדיר כזה דבר ספר אהוב אחר:רוב ספרות הפנטזיה וחלק מהמד"ב קראתי את משתה לעורבים: (כן/ לא/ באמצע...)כן

Beorn

New member
בקושי כותב, אבל קורא פה די הרבה

שם: תומר. אזור מגורים: תל אביב, עיר האורות. תאריך לידה: 14.02.87 לסה"נ. ספר אהוב בשא"ק: שאלה משונה קצת, אולי משחקי הכס. ספר אהוב אחר: תמונתו של דוריאן גריי, באודולינו, יונים בטרפלגר, ואם אמשיך הרשימה לא תיגמר. קראתי את משתה לעורבים: כן, סוף סוף.

אני ../images/Emo13.gif

שם: אור אזור מגורים: בין ירושלים לתל אביב תאריך לידה: 21.5.1987 ספר אהוב בשא"ק: סופת החרבות ספר אהוב אחר: חומריו האפלים, מועדון האידיוטים, עולם הסוף, מעשה במעשה (ועוד ועוד ועוד) קראתי את משתה לעורבים: כן, באנגלית. בקרוב גם בעברית. תמונה- מצורף.

dorgilyt

New member
יאללה

שם: דור אזור מגורים: ת"א תאריך לידה: 14.3 (1992) ספר אהוב בשא"ק: סופת החרבות ספר אהוב אחר: סחרור קראתי את משתה לעורבים: (כן/ לא/ באמצע...) כן

הצעה-

שים את השרשור בטאגליינס וכל חדש יתבקש להרשם שם,ככה תוכל תמיד לדעת כמה אנשים יש. ואם כבר אז אני עונה: שם:מיכאל אזור מגורים:אילת תאריך לידה: 5.12.8 (כן ,חגגתי 18 לא מזמן) ספר אהוב בששאו"ק:כולם ספר אהוב:יש הרבה קראת את המשתה?:כן,בין הראשונים.

Texas Boy

New member
סמוי ../images/Emo11.gif

(עד הרגע, זאת אומרת
) שם: אלדד אזור מגורים: מכבים תאריך לידה: 11.12.88 ספר אהוב בשא"ק: סופת החרבות ספר אהוב אחר: טיגאנה קראתי את המשתה: כן, באנגלית

דמדומית

New member
מתפקדת

שם: יוליה גוטניק אזור מגורים: חיפה תאריך לידה: 29/10/1987 ספר אהוב בששאו"ק: בעיקר סופת חרבות, וחלק גדול מעימות מלכים. ספר אהוב אחר: סדרת הארי פוטר, הסילמריליון, סדרת אמבר... קראתי את משתה לעורבים: לא
... מחכה שיעל נומקין תסיים את זה כבר כדי שאוכל לקרא.

myochay

New member
וואי כמה זמן לא כתבתי כאן

שם:יוחאי מגן אזור מגורים:ירושלים תאריך לידה:25.10.89 ספר אהוב בשא"ק:סופת החרבות ספר אהוב אחר:למי צילצלו הפעמונים אלים אמרקאים שרה"ט קראתי את משתה לעורבים: (כן/ לא/ באמצע...) כן ואהבתי מאוד והופתעתי אחרי כול הבילבולי שכל פה בפורום כמה הוא פחות טוב.

למעלה