התפקדות מאי!:)

Aline In Chains

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות מאי!:)

שם: גיל: כיתה: מקום מגורים: מסן\אייסי: מסר לאומה: מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: תמונה[שלכם]:

עונה

שם: תום גיל: 15 כיתה: י' מקום מגורים:גן יבנה מסן\אייסי:320535648 מסר לאומה:תצביעו לי! http://www.inter8ing.net/vote.php?b=4666&site_id=3456 >< מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: אממ. יומולדת ל3 אנשים במשפחה >< מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: יום עצמאות בבית :X תמונה[שלכם]: עזבו, לא צריך D:

nse

New member
../images/Emo6.gif קצת נטשתי

שם: נטע גיל: 15.5 כיתה: י' מקום מגורים: ליד מודיעין מסן\אייסי: [email protected] מסר לאומה: יהיה טוב
מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: בת דודה באה לבקר ממיאמי
מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: מתכונות מתכונות מתכונות
תמונה[שלכם]: תוותרו.

אני ...

שם: עמרי גיל:16 כיתה:י' מקום מגורים:כפר סבא מסן\אייסי: [email protected] [שים לב! סינונים לפנייך!] מסר לאומה: המורה למתמטיקה טיפש. אני שונא ילד מהכיתה של שנאת מוות. מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: אה יום עצמאות? מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: לא שזכור לי תמונה[שלכם]:

P i x i e s

New member
יואו איזה דיכאון. \:

שם: יובל
כיתה: י'
מקום מגורים: יהוד
מסן\אייסי: 279971209, [email protected]
מסר לאומה: חבר יש רק בארתור, וגם שם הוא כולה כלב. (
:-\)
מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: הרבה ת"א.גיליתי איזה כיף וזמין זה. ועוד משהו..
מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: לא בא לי לפתוח את הנושא.
תמונה[שלכם]: מרוק"צ. איך היא?

תמיר1991

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

שם: תמיר [קרקסון, בשבילכם] גיל: 16 ושליש כיתה: י'[4] מקום מגורים: ת"א מסן\אייסי: במסרים... מסר לאומה: אולמרט הביתה! מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: 100,125 שקל
מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: לא כאן
חודש מאי נהדר לכולנו
תמיר.

My Dark Dream

New member
אני ... באסה...

שם:טל גיל:16 וחצי כיתה:י מקום מגורים:רעות מסן\אייסי:[email protected] מסר לאומה:"לא, אי אפשר, על האדמה אתה נשאר"(שליP:) מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר:רוקע"צ מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר:לא עברנו :( תמונה[שלכם]: ממש לא בא לי... אוף טוב נו...

MoonyAvFreak

New member
כאפות. אני מושפעת :|

שם:מעיין גיל:16 כיתה:י2 הכיתה הכי מפגרת. ישבה כלכך הרבה אנשים שונים XD מקום מגורים:רעות מסן\אייסי:[email protected] מסר לאומה:ממ באלי ספיידרמן3? מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר:לאדעת אבל ישלי תחושה לגביו. מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר:הממ..כל מיני. אבל הדבר הטוב מכסה את כולם. תמונה[שלכם]: peek-a-boo . חרשתי עליה היום XD

FartherAway

New member
הזמן עובר מהר כשנהנים, הא? ../images/Emo3.gif

שם: יונתן. גיל: 15 וחצי, משהו בסביבה
כיתה: י'4 המעפנה. מקום מגורים: מכבים.
מסן\אייסי: הם בסדר. ניסו לברוח, אבל הצלחתי לתפוס אותם. D: מצטער, אני מצחיק את עצמי. [email protected] מסר לאומה: אומנות פלסטי זה מעפן. מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: כלמני. מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: רוק"צ. תמונה[שלכם]: אין לי כוח.

../images/Emo203.gif ../images/Emo13.gif

שם: בר גיל:16 ו4 חודשים כיתה: נו באמת מקום מגורים: שוהם מסן\אייסי: [email protected] מסר לאומה: תנו חיוך-הכל לטובה
מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: רוק"ע מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: נממ לא היה
תמונה[שלכם]:
טיפטיפה חרושה

Snow fairy

New member
דונט יו וויש יור בויפרנד וואז אה פריק לייק מי

[חהחה, הפארודיה של הסימפסונס על אמריקן איידול. משעשע^^] שם: מאיה גיל: עוד 3 חודשים ו-4 ימים 16
כיתה: י' פריקים. [4] מקום מגורים: רעות
מסן\אייסי: [email protected], 270430108 מסר לאומה: אל תעברו לאמנות בסוף השנה;[ מש'ו טוב שקרה בחודש שעבר: הייתי בדייט רומנטי על יאכטה עם יאלו!!!
. וממש התחברתי עם התיאטרוניסטים במגמה, במיוחד עם השמיניסטים [אבל גם השביעיסטים חמודים ממש. אני מתה על המגמה הזאת@$%@]. מש'ו מבאס שקרה בחודש שעבר: לא זוכרת משהו משמעותי. אנחנו אופטימיים עכשיו!! תמונה[שלכם]: גרר

למעלה