התפקדות מאי של פורומשינה!

pinky365

New member
אני

לא באמת פה, אבל למה לא
שם: ארינה (יש הזוכרים אותי בתור שיפרה המיתולגית, שיפרה הידועה לשמצה, הייל שיפרה או שיפרה איז אין דה האוס) גיל: 20 מגורים: עיר הקודש חבר משינה האהוב: פעם איגי והיום לא אכפת לי (מצטערת, הגרופיות עברה לי עם הצבא) שירים אהובים: לא שמעתי יותר מדי זמן, אבל יש לי חיבה לתחזור תחזור, את לא כמו כולם ואת באה לבקר. כבוד, וד'שים לזקני השבט.

ואולי עכשיו

שם: שלום גיל:28 מקום מגורים:העיר מס' 1 בעולם!!!(מקדימה במעט את ניו יורק סיטי,סיאטל וונקובר)....גבעתיים. חבר להקה אהוב:אני מניח שיובל ואיגי(כרגע) שיר אהוב: את באה לבקר(גם של ערן),בן גוריון,העמותה לחקר התמותה,פחי שואו,בנות הים.

darksideonline

New member
יאללה

שם:אופיר@משינה גיל:24 מגורים:ר"ג חבר משינה האהוב:יובל-שלומי חמשת השירים האהובים:ואולי עכשיו.איזה איש.תתעורר.נשק חם.רני בפריז

jako1234

New member
שנים לא הייתי פה..

אז נעשה את זה.. שם:ישי גיל:22 מגורים:ירושלים חבר משינה האהוב:שלמי חמשת השירים האהובים:מקו"ט להנ"ש נגעה בשמיים דני מכונית

פתאום קלטתי שאני בין הקטנים פה :|

אל תשנאו אותי, אני נחמדה כשאני ממש רוצה

MikeY fReAk

New member
../images/Emo6.gif

אל תדאגי, אנחנו לא שופטים אנשים לפי הגיל שלהם;] מה שכן, אל תופתעי אם 4 שנים מעכשיו עדיין יחשבו שאת בת 15... P:

Pete Best

New member
אניי

שם: אלעד גיל: 15 מגורים: אי שם מעבר לקשת חבר משינה האהוב: איגי חמשת השירים האהובים: אישה, ואולי עכשיו, משהו קטן וטוב, אהובתי, את לא כמו כולם (זה שיר מושלם).. אלה ה-שירים לדעתי, למרות שהייתי מכניס עוד המון

keds

New member
חדשה../images/Emo3.gif

שם: שני גיל: 18.5 מגורים: נתניה חבר משינה האהוב: כולם
חמשת השירים האהובים: אין מקום אחר (גרסת ההופעה), ברחובות שלנו, הכוכבים דולקים על אש קטנה, שלום נעורים... וכל שאר השירים שלהם..

למעלה