אני בטוח שאתה מעדיף להיראות בן 23 מאשר בן 11 (לא נתתי אפשרות של להיראות בן 17, אני יודע שמראש היית בוחר בה). ד"א אתה באמת נראה בן 40 (ע"פ תגובתך במקום אחר) או שזה היה בצחוק?
אלה שנראים צעירים לגילם ירצו להראות מבוגרים יותר ואלה שנראים מבוגרים לגילם ירצו להראות צעירים. אבל יש משהו במה שסופרמן אומר, בגיל צעיר, אנשים שואפים להראות גדולים, כי גם ככה הם צעירים, אבל ברגע שעוברים גיל מסוים ומתקרבים לגלאים גבוהים יותר, כולנו פתאום שואפים להראות צעירים ויפים...
ואני אומרת, למה שכל אחד לא יהיה מרוצה מאיך שהוא נראה וזהו?
וזה לא נחמד בכלל... במחשבה שנייה איזה מישהו אמר לי היום שהוא רוצה להתחתן איתי... והוא היה בן 40 קירח ופדופיל!!! וגם מישהו אמר לי שאני מזכירה לו איזושהי שחקנית רוסיה מסרט ישראלי... טוב לי עם איך שאני... אני מעדיפה להיות 1.55 מאשר 1.80 אני מעדיפה להראות בת 14 - 15 ולא בת 20 + אבל זה עדיין לא נעים כשאנשים צוחקים על הגיל שלי ועל הגובה שלי
-אף אחד אף פעם לא מרוצה ממה שיש לו.. אצלי יצא מצחיק- עד שהייתי בת 18 (בערך מגיל 14), האמינו לי שאני כבר בוגרת והכניסו אותי לכל מקום בלי ת.ז. עכשיו שאני כבר בת 18 אף אחד לא מאמין לי ותמיד מבקשים תעודה מזהה (שעכשיו יש לי!).. אז יצא לי טוב כשהייתי צריכה להראות בוגרת כדי להכנס לאן שלא הייתי אמורה להכנס- נראיתי, ועכשיו אני נראית יותר צעירה (זה לפחות מה שאומרים לי.. לדעתי אני דווקא נראית יותר מבוגרת..) חח...