התייעצות

../images/Emo41.gifהתייעצות../images/Emo41.gif

אני יודעת שאף אחת כאן לא רופאה אבל הייתי רוצה לשמוע מה הייתן עושות במקומי. אחרי הניתוח חזרתי לגלולות, ובעצת ד"ר משיח החלפתי את הגלולות ממינס ליסמין. אתמול לקחתי את הגלולה האחרונה בחבילה, קרו מספר תקלות (סיפור ארוך...
) ולא הצלחתי לרכוש בזמן חבילה נוספת של יסמין. כרגע קיימות בפני מספר אופציות:
לקבל מחזור - מה שאני ממש ממש לא מעוניינת
.
לא לקחת כלום יומיים, שלושה עד שאשיג חבילה חדשה של יסמין, בתקווה שלא אקבל מחזור בימים אלו.
לחזור לקחת את הגלולות שלקחתי בעבר, מינס שהן במינון הורמונלי יותר נמוך ונותרו לי בבית עוד מספר חבילות מהן.
לקחת כדורי פרוגסטרון (פרימולוט נור) שלמיטב ידיעתי דוחים את המחזור ואשר גם מהן יש לי בבית. שאלתי בפורום רפואי רופא המציג עצמו כמומחה באנדו' ועצתו הייתה לקבל מחזור כעת ואח"כ לחזור לגלוללות ברצף - מה שממש לא נראה לי
. אני נוטה יותר לקחת את כדורי הפרוגסטרון עד שאשיג את היסמין. מה דעתכן? מה הייתן עושות במקומי?

sheronher

New member
היי

אני מחר בת"א, ויש לי מרשם ליסמין. אם את רוצה אשמח להביא לך אותו:)

galim29

New member
אוי מייקוש../images/Emo10.gif

למה את עושה בלגאנים?
תהיי עקבית ואל תשגעי את הגוף שלך. לכי לרופא בדחיפות וקחי את היסמין. רופא משפחה נותן אותן בלי בעיות.

הייתי מתייעצת כמו בהכל עם הרופא

נמצאת בערך באותו מצב סיימתי ווסת נגמרו הגלולות לא בטוחה שיש לי מרשם ולא בטוחה שרוצה לחזור לפמינט בגלל המיגרנות......אני מקווה שאצליח להשיג את סוריאנו שיתן את הדין עוד היום .....אם להחליף או להמשיך ........

באסה מייקי

חבל שראיתי את ההודעה רק עכשיו כי יש לי יסמין מיותר בבית... מקווה שאת מרגישה טוב יותר אחרי הנפילה... נשיקות

לא נורא../images/Emo13.gif

יצא שרק יום אחד לא לקחתי. ועכשיו יש לי כבר מלאי במגירה
. וכן הברכיים כבר במצב הרבה יותר טוב
.

למעלה