התוצאות

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifהתוצאות../images/Emo41.gif../images/Emo58.gif

איי ג'יי וניק. אלינה ולזלי הולכים הבייתה. מה דעתכם על זה? חבל לי על אלינה אהבתי אותה, ונכון ששיר שהרגע זכה בגראמי נחשב כבחירה בטוחה אבל מצד שני גם שיכון גדול כל כך, אני חושבת שהיא הייתה בסדר+ לא שנאתי את ההופעה שלה, יש לה קול טוב. כל השולשה האחרים לא איכפת לי שהלכו הבייתה. וההופעה של קלי
כפרע עליה...

../images/Emo58.gif

ההופעה של קלי באמת הייתה טובה
חבל לי על הבנות שהולכות הביתה, יש גרועות מהן לאיי- ג'יי וניק מגיע ללכת הביתה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif ארמ

אולי זה צפוי אבל אושר? אלינה עפה

שלמונזה

New member
ארררר מכיל ../images/Emo58.gif../images/Emo168.gif

אנטונלה שוב לא עפה וגם סנג'יה לא, זה עם מטוטמם הוא העם האמריקאי! שיממשיכו לעשות בושות עוד שבוע? מה שכן שמחה שהנבואות המוקדמות לא התגשמו וג'ינה וסטפני עדיין שם [התלבטתי נורא אם לקרוא לפני שאני רואה את הפרק לא התאפקתי]

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo58.gifאלינה?

הכי זייפנית שיש. היא בצורה גרועה ומחפירה את השיר של הדיקסי.. לא משנה שהיא מזייפת ,אין לה קול. הקול שלה חלש. והיא לוחצת עליו יותר מדי |;

שלמונזה

New member
חמודה מכיל ../images/Emo58.gif../images/Emo168.gif

חבל שרשמת את השם בכותרת זה שרשור של תוצאות אז ברור שהכותרת שלך מכילה את השם של מי שעף וזה הורס למי שעוד לא ראה את הפרק! ואני חיבבתי מאוד את אלינה, חבל עליה.

ר ו ח ל י

New member
ממממ..

לא נראה לי שאפשר להבין מהכותרת שהיא עפה.. חוץ מזה מי שייש לו יס לא בטוחה שהוא נכנס לפה אחרי ששודרו הפרקים בסטארוורלד כי הכל מוצף בספויילרים.=\

שלמונזה

New member
כמו שציינתי כבר ../images/Emo58.gif../images/Emo168.gif

כותרת השרשור היא תוצאות, לכן ששם רשום בכותרת המסקנה המתבקשת היא שאותו שם הוא מישהו שעף

הודיה100

New member
../images/Emo58.gif התוצאות..

אני דוקא די שמחה עם התוצאות.. מי שעף בהחלט היה בין הפחות טובים השבוע... למרות שדוקא ניק השתפר משבוע שעבר בכל זאת שהיתי מעדיפה לראות את אנטונלה אומרת שלום ולא להתראות.. לא נראה לי שאני יצליח לשרוד עוד שבוע כשהיא על המסך אצלי בבית.. שבוע הבא בין ההופעות הכי חשובות בתוכנית- מי יהיה בטופ 12?!?.. לדעתי אנטונלה והיילי יפרדו ממנו.. אצל הבנים אני צריכה לחשוב על זה עוד קצת

נראה לי קלי עשתה הגדלת חזה../images/Emo12.gif

הם נראים גדולים יותר חחחחח
וגם כשראיין אמר לה מה היא עשתה עם כל הכסף שהיא הרוויחה אז היא אמרה לו שהיא קנתה נעליים אז הוא אמר לה "זה הדבר היחיד שקנית
" חחחחחחחח זה היה דיי ברור... רואים שהם גדלו לה גם השיער היה נוראייייייי היא נראית בת 60
והשמלה בכלל משמינה אותה.....
אבל אני עדיין אוהבתתת אותההההה
שתחזור לקלי של האודישנים.... וההתחלה....

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם הכל.

הגדלת חזה- בהחלט. זה לא נראה טבעי- ממש רואים איפה מתחיל הסיליקון
טוב, לפחות זה אומר שהיא מתפרנסת ממש יפה
והתסרוקת והכל- היא נראתה בת 40 לפחות
חבל.

חחחחחח כן אה../images/Emo26.gifאבל../images/Emo26.gif

היא התמלאה קצת... מאז התוכנית הכוונה אז אולי משהו הגיע לה לחזה חחחח יש מצב.. למרות שאמיתי זה לא נראה. השמלה נראית נוראאאאאאאאאאאאאאאאאא עליה.. והשיער בכלל... קלי של האודישנים וקלי של היום כ"כ שונות.... כאילו היא עברה ניתוחים פלסטיים או משהו כי גם הפנים השתנו חחח זה מוזר מאוד............ באמת נראית זקנה וחבל

Veganiny J

New member
חעעעעעעע את צודקת ../images/Emo6.gif

הוא באמת התכוון לזה, לא חשבתי על זה. וקלי נראתה בת 50. כדאי שתדע שהסטייליסט/ית שלה שונא/ת אותה

ועוד משהו על הבנים../images/Emo58.gif

סאנג'יה היה ממש מופתע שהוא נשאר.... חחח פעם שניה בבוטום 2.... מסכן.. חמודי ואני מאוהבתתת בכריטין (כריס+ג'סטין חחחחח) חמודייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

Mr Snufkin

New member
הוא לא היה פעמיים בבוטום 2....

בפעם הקודמת הוא למעשה הגיע למקום רביעי מהבנים ועקף 8 בנים למעשה!!! ריאן הכריז על זה בתוצאות...

למעלה