השתקפות

../images/Emo41.gifהשתקפות../images/Emo41.gif

"במראות ירוקות ורעות ראיתי אותי משתקף צל של חולשה וריח אישה קטפו אותי שוב לתוכך" מתוך שיר של יזהר אשדות האחד והיחיד. אהבנו לראות את גופותינו מחוברים לגוף אחד, תוך כדי הסערה מביטים במראות שמפוזרות בכל החדר.........מכל מראה אנחנו ניראים אחרת. התשוקה שמפוזרת בכל החדר ניבטת דרך המראות, אתה בתנוחה שמטריפה אותי.........אני רוצה לצלם אותך כך.......אבל לא בא לי להיפרד מהרגע, לא רוצה לקטוע את הרצף ולפתוח רצף חדש.....רוצה שלא ייגמר. מסתכלת עליך בטירוף חושים כמו חיה שצדה את טרפה.....רגע לפני....... "אני רוצה לצלם אותך, אתה מטריף אותי כך" אני אומרת בקול צרוד ואתה מחייך אליי לא מבין מה מטריף אותי כל כך "תביאי את המצלמה ותצלמי" כה פשוט, אבל אני מרותקת לגוף שלך, שוכב מולי על המיטה הרחבה, אתה נשען על כמה כריות הגוף השזוף שלך מהווה ניגוד יפהפה לסדינים הצחורים ואתה מענג את עצמך כמעט לבד.......בתוספת קטנה שלי, אני והידיים שלי שלא יכולות לנתק מגע מהרגע הקסום הזה. אנחנו בתנועה מתמדת, אנחנו והתשוקה בכל המראות שמסביב ובמראה שמולנו זו שתלויה על הקיר.......ממש מעל המיטה........אנחנו מסתכלים על העונג שלנו ומגיעים לשיאים, אני טובעת בים של תאווה, בצרורות של עונג, רואה איך אתה חודר אליי ותוך כדי שומעת את טפיחותיך העדינות על ישבניי.....והצליל הממכר הזה יחד עם המראה החייתי של שנינו גורם לי לטירוף חושים. השקט שאחרי הסערה, אתה שוכב על הגב ואני מתכרבלת לחיבוק שלך "בואי, שימי את ראשך על חזי" אתה אומר ומחבק אותי אליך , שומעת את הלב שלך פועם וצוללת לשלווה הנפלאה הזו. במראה אחת צדדית נראינו כמו ציור אומנותי, השתקפות שרק אני שמתי לב אליה ........הוקסמתי מהמראה שהשתקף.........ואני שומרת את הרגע הזה אצלי עמוק בראש..... שני גופות מאוחדים לגוף אחד לאור נרות, שלווים אחרי מסע עינוגים שעוד לא תם.

למעלה