השרשור על ...

l i o r 1 8 2

New member
טוב הכי הכי זה the take over the break over

ואחרי זה: 1.THIS AINT A SCENE 2.DANCE DANCE 3.SUGAR WERE GOING DOWN 4.SIXTEEN CANDELS 5.ME AND YOU 6.SATURDAY אבל בחרתי בדה טייק אובר...בגלל שלדעתי זה באמת אחד המצחיקים שלהם ובאמת המסר שהם מנסים להעביר שם באמת חשוב ועובדה שהקליפ הזה באמת גרם לי לחשוב על כל מיני דברים.

Mrs Wentz

New member
Dance Dance

כי הוא הרג אותי מצחוק בפעם הראשונה XD ובזכותו התחלתי לשמוע פול אאוט בוי=]=]=]=]

M o r XD

New member
../images/Emo41.gifשלי This Ain't A Scene :)

אני מסכימה עם כל מה שאמרו פה על הקליפ, הוא הומוריסטי
, פארודיה, מושקע והכל. אבל אני אוהבת באמת את כל הקליפים שלהם. וגם: Thnks Fr Th Mmrs take over the Break's overו Dance, Dance A Little Less Sixteen Candles, A Little More 'Touch Me Sugar We're Going Down Saturday Where Is Your Boy Tonight ועוד הרבה הרבה קליפים שלהם והסדר בכלל לא משנה...

AdiA12

New member
אממ.. כולם, אבל יש 2 שאני הכי אוהבת ../images/Emo14.gif

אני אוהבת את כל הקליפים שלהם, אבל יש 2 שאני ממש אוהבת והם: * Dance Dance * Sugar, We're Going Down

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif סתמו כולם!! חיחי..מי אנד יו הכי טוב../images/Emo41.gif

טוב זה לדעתי... כיי כייי הפעם הם לא שמו דגש על עצמם... ויותר על מה שקורה שם באוגנדה.. ו... אין שום מסחור!
)סתמו! =X) וגם כי אני פשוט מטורפת על השיר הזה!!! Me&You /m\

טוב אני במיעוט..../images/Emo223.gif

טנקס פור דה ממוריס! אבל קשה לי להודות בזה כי מבאס אותי לחשוב שדווקא מהדיסק הכי גרוע שלהם יצא קליפ כל כך ענק אבל לפחות זה אחד השירים הטובים בדיסק הזה אחרי זה הייתי אומרת ש16 קנדלס, ערפדים וכאלה.. וגם שוגר למרות שהוא חרוש אז הוא כבר איבד את הייחוד שלו

chen010189

New member
../images/Emo45.gif

לא משנה כמה זמן עובר, אני עדיין ממשיכה לחרוש על טנקס פור דה ממורייז בין השירים הכי אהובים עליי בדיסק

ilove FOB

New member
the take over,the breaks over

אבל אני אוהבת את כל הקליפים שלהם, יש להם את הקליפים הכי יפים ומושקעים ומקוריים בעולם!!

chen010189

New member
וואי כל כך../images/Emo99.gif על הפעם הראשונה שראיתי את

הקליפ הזה התאהבתי!!

למעלה