השרשור היומי

TheLost

New member
../images/Emo41.gifהשרשור היומי../images/Emo41.gif

אז אני היחידי שצפה בערב השידורים הראשון של הערוץ? או שאתם פשוט עדיין רואים, בערוצים אחרים? אז היום ב-yesStars 1 היה לנו את הפרק הראשון בעונה השנייה של "איך פגשתי את אימא", הפרק הראשון בעונה השלישית של "עקרות בית נואשות", והפרק התשיעי של "העשב של השכן" (בהמשך העונה השנייה). ב-yesStars 2 היה לנו את פרק 4 בעונה השישית והאחרונה של "משמרת שלישית", את פרק 7 בעונה השנייה של "דוקטור הו", וב-yesStars 3 את "שני גברים וחצי" והסדרה החדשה - "בשולי החדשות". דברו

אני ראיתי:

הופ ופיית',איך פגשתי את אמא,עקרות בית נואשות ודוקטור הו. את "בשולי החדשות" אני אשלים מחר ככל הנראה. היה סבבה.

TheLost

New member
איך פגשתי את אימא

פרק קצת לא משהו, יותר מידי דיכאוני מאשר מצחיק.... אבל נקווה שהפרק הבא יהיה יותר טוב. הקטעים של ברני-מתאבד היו קורעים

sweet fairy

New member
הפרקיפ הבאים יהיו קורעיםםם

זאת עוה מעולה.. לפי מה שראיתי עד עכשיו

oO nam nam Oo

New member
../images/Emo45.gifגמאני ראיתי כמה../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

והיו ממש מצחיקים
למרות שלדעתי גם זה היה ברובו מצחיק
אבל פחות מהבאים....

snier1991

New member
עקרות בית נואשות היה מצוין

ברי פשוט שולטת "מה איבדת שם?" מה שהציק לי זה שהיא תיארה סקס לפסיכולוג שלה הוא היה מספיק מפתה כדי לחשוב שהיא חוותה אורגזמות(אבל זה היה עדיף על העובדה שבעונה הראשונה היא הייתה פרוטסטנטית ובשניה קתולית צפיתי גם בעשב של השכן היה סביר מחר נשלים את בשולי החדשות

ester6

New member
אני ראיתי את

הופ ופייט..סדרה חמודה. ואז ראיתי איך פגשתי את אמא 2- אני ממש אוהבת אותה, סדרה כיפית. התגעגעתי
ואז שני גברים וחצי 4- היה ממש מצחיק, אני תמיד נקרעת מהם
במיוחד מצ'ארלי
מחר אני ישלים את עקרות בית נואשות והעשב של השכן כנראה.. היום היה סבבה דוקא התוכניות למרות שהפסדתי את"עקרות 3" ו"העשב 2" כי רציתי יותר לראות את "איך פגשתי 2" ו"שני גברים 4" (זה רק אני או שזה נשמע ממש מוזר כל הקיצורים שלי?) אבל משהו מחר מעצבן אותי- יש את "האנטומיה 3" ואת "הלוחשת לרוחות" שאני ממש רוצה לראות, כמעט באותו זמן (הפרש של רבע שעה) אבל בערוצים שונים, ואז "טירוף בבית 2" ו "סטודיו 60" באותו זמן, שוב בערוצים שונים
מה עושים? זה רק היום השני של ה"יס סטאר 123" וזה כבר מעצבן אותי

נועמופ

New member
אמ, שני גברים וחצי היה נחמד ../images/Emo6.gif

גם העשב, וגם איך פגשתי את אמא. נחמד, נחמד. ם:

Music3D

New member
ראיתי

הישדרות גוואטמאלה - שזה שודר בפעם הראשונה לא הצלחתי לראות את כל העונה במלואה... מקווה להשלים. הופ ופיית - פרק נחמד, לא יצא לי לראות אותו כשבסידרה שודרה לראשונה, מאיזה עונה הוא? איך פגשתי את אמא 2 - לא מת על הסידרה אבל היה פרק חביב עקרות בית נושאות - פרק טוב, מקווה שעונה ה-3 תיהיה יותר טובה מה-2. הפמליה - התחלתי לראות רק מהעונה האחרונה ששודרה בyes+, יהיה נחמד לראות את הכל מההתחלה ו...לא קשור לערוץ אבל גם סידרה מעולה - אולי הפעם
הספק די יפה

Music3D

New member
אה, ואיך שכחתי...

ג'י לנו - באיחור של 15 דקות (בגלל אולי הפעם
- זאת החפיפה היחידה שהיתה לי היום)

AdamINC

New member
לא ראיתי, אבל ראיתי

את כל הפרקים האלה לפני הרבה זמן
חות מ'בשולי החדשות' שאני רוצה לראות.. איך זה? מי ראה?

אני

הישרדות 11, סמולוויל -יס סטארס 2 עב"נ (ראיתי במחשב אבל היה נחמד לראות שוב) והכי גאים שיש -יס סטארס 1

אני..../images/Emo182.gif

ראיתי את סמולוויל בסטארס2... ואז ראיתי מהופ ופיית' עד העשב של השכן בסטארס 1 ואני חייבת להגיד שזה ממש לא נוח.. ממש רציתי לראות את משמרת שלישית ואת דוקטור הו.. ומה זה השיבוץ המעפן הזה של ג'יי לנו?!?!?! מה זה עכשיו על בנים ועל בנות יש מישו שבאמת רואה את זה? אני חולה על ג'יי וחבל שעכשיו אני לא אוכל לראות אותו יותר
מאיך פגשתי את אמא לא התלהבתי גם בעונה הראשונה...נחמד כזה...לא משו מיוחד עדיף היו שמים שם את טירוף בבית
עב"נ היה מעולה כרגיל
חחח ברי קרעה אותי...אני לא מבינה איך אם כלללל מה שקורה בשכונה שלהם היא בכל זאת מאמינה לאורסון הזה....ומה עם הילדה של ברי לאן היא נעלמה? חולה על גבי
היא ושאו מיי קרעו אותי
תגידו לי שזה לא דרש כל פעם שעשו קלוז-אפ על מייק שהוא יתעורר...זה היה נראה כאילו הוא כל שניה הולך להתעורר

אמ.../images/Emo129.gif

ראיתי. השרדות 11. נחמד. משעמם. אבל נחמד. שני גברים וחצי. פרק מעולה. XD ג'ייק הופיע די הרבה, ככה שזה חייב להיות מעולה. בשולי החדשות. די הזכיר לי את "המשרד" מה שקצת הפריע. אבל חוץ מזה נחמד, די נחמד. פרייז'ר. הפרקים דווקא לא היו משהו.
ציפיתי ליותר. ><" קונאן. אוח. אני שונאת אותו על זה ששיבצו אותו לפני ג'י. הוא כ"כ לא מצחיק, הוא והפרצופים הפתטיים שלו. עקרות בית נואשות. ראיתי ממש קצת. לא מתעניינת ממש בסדרה. זהו. D:

למעלה