השלב השני

drnaji

New member
../images/Emo41.gifהשלב השני../images/Emo41.gif

עכשיו ההצבעה תהיה מהדיסק FREAK OF NATURE ,וכרגיל,מדרגים לפי שיטת האירווזיון (12 נק לשיר שאתם הכי אוהבים,10 נק לשני,8 נק לשלישי עד לנקודה אחת). הנה השירים:
FREAK OF NATURE
PAID MY DUES
OVERDUE GOODBYE
YOU'LL NEVER BE ALONE
ONE DAY IN YOUR LIFE
HOW COME THE WORLD WON'T STOP
WHY'D YPU LIE TO ME
DON'TCHA WANNA
SECRETS
DON'T STOP (doin't
I DREAMED YOU
מקווה שהפעם יצביעו יותר אנשים

drnaji

New member
אני אני אני ../images/Emo26.gif

טוב,לדעתי זה הדיסק הכי טוב של אנסטסיה וההצבעה ממש קשה: נק 1
DON'TCHA WANNA 2 נק
FREAK OF NATURE 3 נק
OVERDUE GOODBYE 4 נק
HOW COME THE WORLD WON'T STOP 5 נק
DON'T STOP 6 נק |שמאלֻ| PAID MY DUSE 7 נק
WHY'D YOU LIE TO ME (אהבתי את הREMX יותר),אבל בכל זאת שיר אופטימי כזה. 8 נק
YOU'LL NEVER B ALONE,כל כך שמחתי שאנסטסיה עשתה קליף לשיר הזה,בלדה ממש ממש טובה,מזכירה לי את מלטה 92 (אחד השירים האהובים עליי בתולדות האירווזיון) 10 נק
one day in your life
,כזה מקפיץ,קיצבי וגורם לך לקום ולרקוד (והREMX ענק) 12 נק
ל I DREAMED YOU
,זה השיר שלי ושל הX-ית שלי (שבזמן שהינו חברים הינו שרים את השיר הזה ללא הפסקה,ובמסיבת סיום פעלות המועצת נוער ששם היתי היו"ר היא הקדישה לי את השיר הזה),וללא קשר זה אחלה שיר,שקט שקט אבל עושה לי ממש טוב.

drnaji

New member
ההצבעה עד מחר בחצות../images/Emo26.gif

תיקון:WHY'D YOU LIE TO ME

FreakOfNature

New member
זה ממש ממש קשה../images/Emo70.gif

תחרות צמודה בין 4 שירים על המקומות הראשונים: נקודה אחת: Freak Of Nature - שיר נחמד, גרסת ההופעה שהייתה ביפן מאוד מוצלחת. 2 נקודות: Overdue Goodbye - יפה 3 נקודות: Secrets - חביב 4 נקודות: Don't Stop - שיר קיץ כיפי ומגניב. 5 נקודות: I Dreamed You - בלדה ממש ממש טובה. הייתה יכולה לקבל יותר נקודות לולא התחרות הקשה מצד השירים האחרים. 6 נקודות: You'll Never Be Alone - בלדה מקסימה 7 נקודות: Why'd You Lie To Me - שיר מעולה, קליפ מצוין, רק חבל שהוא לא הוערך מספיק כסינגל. 8 נקודות: Paid My Dues - שיר ענק. 10 נקודות: How Come The World Won't Stop - בלדה מדהימה, מרגשת אותי כל פעם מחדש
12 נקודות: One Day In Your Life
שיר מדהים, בגללו קניתי את Freak Of Nature ובזכותו התאהבתי באנסטסיה

Lucky Charmed

New member
הדירוג שלי../images/Emo26.gif

1 נק' : DON'TCHA WANNA 2 נק' : OVERDUE GOODBYE 3 נק' : FREAK OF NATURE 4 נק': DREAMED YOU 5 נק': DON'T STOP 6 נק': PAID MY DUES 7 נק': HOW COME THE WORLD WON'T STOP 8 נק': WHY'D YOU LIE TO ME 10 נק': ONE DAY IN YOUR LIFE 12 נק': YOU'LL NEVER BE ALONE אני כ"כ אוהבת את השיר הזה.. בין השירים הכי טובים שלה.. היה לי ממש קשה.. אני שונאת לעשות דברים כאלה תמיד לוקח לי המון זמן לחשוב ואז אני מתקנת הכל וצריך להתחיל הכל מהתחלה..

drnaji

New member
הנה צדיקה שדרגה ../images/Emo24.gif

,כל הכבוד על זה שדרגת (חשבתי שרק אני ןFREAK נדרג).

FreakOfNature

New member
../images/Emo41.gifתוצאות ביניים - סיבוב 2../images/Emo41.gif

drnaji ביקש ממני לסכם את התוצאות מכיוון שהוא לא יהיה פה, אז הנה הן: השיר הכי פחות אהוב על חברי הפורום הוא Don'tcha Wanna. השיר קיבל סה"כ 2 נקודות מתוך 36 אפשריות. אחריו בא Secrets עם 3 נקודות שאת כולן הוא קיבל ממני
Freak Of Nature, שעל שמו קרוי האלבום התמקם במקום התשיעי עם 6 נקודות. במקום השמיני עם 7 נקודות ניצב Overdue Goodbye. מקום 7 - don't stop המדהים לדעתי. אבל עם תחרות כה קשה מצד שאר השירים, אני לא מתפלא. סה"כ נקודות: 14. Paid My Dues, הסינגל הראשון והכי מצליח מתברג שישי עם 20 נקודות. את מקומות 4-5 חולקים יחד שני שירים שקיבלו 21 נקודות כ"א. אלו שתי בלדות מדהימות, שאחת מהן אף דורגה כשיר הכי טוב באלבום ע"י drnaji. הראשונה היא ...How Come ואליה מצטרפת I Dreamed You. מקום 3 עם 22 נקודות: Why'd You Lie To Me המקפיץ. אמנם אפאחד לא נתן לו יותר מ-8 נקודות, אך הוא התברג יפה מאוד בצמרת. במקום ה 2 ניצבת הבלדה המקסימה שיצאה כסינגל מתוך הדיסק: You'll Never Be Alone.
וכצפוי, לפחות מבחינתי, One Day In Your Life זוכה במקום הראשון עם פער ניכר של 6 נקודות מהמקום השני ו- 10 נקודות מהמקום השלישי.
2 השירים שזכו במקום הראשונים עולים לסיבוב הגמר, אך גם לאלו שבמקומות 3,4 יש סיכוי להתגיע לסיבוב הגמר - הכל תלוי בכם, ומה אתם תחליטו בסיבוב גלגל ההצלה. הסיבוב הבא יתחיל ביום שבת אחה"צ, ויימשך עד יום שלישי בחצות. בסיבוב השלישי ידורגו השירים מתוך האלבום Anastacia, ולאחריו יהיה סיבוב גלגל הצלה, ואז הגמר. אני מצפה להשתתפות רבה יותר ותהיענות גדולה יותר מצד חברי הפורום

למעלה