השיר שלכם

../images/Emo41.gifהשיר שלכם../images/Emo41.gif

הגיע הזמן לא? DDDD= האהאיי... טוב אז ככה>>>>
מהו שיר הלינקיני שלכם לתקופה האחרונה
ולמה דווקא שיר זה
-צרפו את הקטע שאתם הכי אוהבים בשיר שבחרתם.
מהו שיר הלא לינקיני שלכם לתקופה האחרונה
ולמה דווקא שיר זה
-צרפו קטע שאתם הכי אוהבים בשיר שבחרתם.
אם מישו רוצה לשים --לירקס--של השיר הלא לינקיני מוזמן ועוד איך אך ב---קישור בלבד---
תמונה

c 0 w

New member
יאיי../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

לינקיני- One Step Closer למה? ראיתי היום חולצה בשנקין של לינקין
והיה משפט ממש יפה שקשור ל OSC. קטע אהוב: Shut up When im talkin to you!!!!!!!!!!! כמובן =) לא לינקיני- CKY- 96 Quite Bitter Beings למה- כי הוא ממש יפה
קטע אהוב- המוזיקה בהתחלה ובפזמון
המילים לא ממש מובנות חח

אסף Day

New member
שיר לינקני ושיר שהוא לא

הלינקני הוא SOMEWHERE I BELONG כי מצאתי לאן אני שייך ולא לינקני שייך לגרין דיי TIME OF YOUR LIFE כי לאחרונה אני מרגיש סבבה..

walk alone

New member
meee

השיר הלינקיני- Forgotten סתם פשוט התחלתי לאהוב אותו.. הקטע האהוב.. Now you got me caught in the act You bring the thought back I’m telling you that I see it right through you ואז צ'סטר עושה קולות רקע כאלה.. זה ממש יאפה!! וגם הפזמון ממש יאפה.. שיר לא לינקיני- Cruel Man של Intwine (שולטים!!) שיר ממש יפה נראה לי יותר מhappy.. הקטע האהוב- I'll take it all away, I'll put it on the way, I'll take it all away, I'm running on the way, לירקס תמונה.. מישהי מהפורום ציירה אותו וזה ממש יפה!!!!!!!!!!!!!!

L 0 L

New member
ואו באמת ממש יפה

זה ממש דומה לאמי לי
http://zindy.zone.dk/html/drawings/stars/amy_lee.htm

Lp Fairy

New member
חחחחח אני..:)

בדיוק היום חשבתי מתי כבר כבר יהיה השיר שלנו...חחח שיר לינקיני....אמממ אין דה אנד..כי אתמול כול הזמן הפלאפון צילצל כי ניסינו לקבוע משו וזה הצילצול שלי...חחח וגם יום שישי בבאולינג...(ק. חיים..זה הדבר האטרקטיבי היחידי שיש פה!!) אז היה אותו ברקע...(רק חבל שהייתי מבואסת רצח..) "iv put my trust on you pushed as far as i can go for all this thers only one thing you should knooooooooooooooooow" שיר לא לינקיני אפקורס..נו דאוט- דונט ספיק... אני תמיד הייתה לי חיבה מיוחדת לשיר..(במיוחד כשמישו מקדיש לך אותו..טוב קבלו חפירה..חח על הסקייט שלי רשום לינקין פארק..הפלא ופלא..חח אז שכן שלי ישב במרפסת ואני סתם החלקתילהנאתי בשביל ואיזה אחד עבר ושאל אותי מה רשום לי על הסקייט אז אמרתי לינקין פארק..הלהקה הכי טובה בעווולם לא עברו שתי שניות וברקע היה אפשר לשמוע את אין דה אנד..ומאז פשוט דיברנו דרך המוזיקה...אני שמה שיר והוא מקשיב ואז הוא שם ואני מקשיבה..זה היה כ"כ יפה...חחחח) אמממ אז לפני יומיים חברה שלי הורידה לי אותו...שיר ענק..ומזכיר לי את העבר ואת ארז..=\ "with my head in my hands i sit and cry" חחח סורי מראש על החפירה..(אתם כבר צריכים להתחיל להתרגל!) וסתם תמונה יפה שויק שלחה לי..:)

L 0 L

New member
אוקי שלי

שיר לינקי: points of authority כי סתם ממש התחשק לי בימים האחרונים לשמוע אותו.. הקטע הכי אהוב עלי מהשיר .. You love the things i say i'll do The way i hurt myself again just to get back at you שיר לא לינקי הוא Wake Me Up When September Ends של גרין די כי זה שיר יפה
ואני לא מפסיקה לשמוע אותו הקטע האהוב על בשיר here comes the rain again falling from the stars drenched in my pain again becoming who we are ויש עוד שיר FEEL GOOD INC של גורליז שאני אוהבת רק את הפזמון והוא תקוע לי בראש בזמן האחרון... ואני לא יכולה לשים תמונה
כי אני לא במחשב שלי ...

אממ אממ אני לא יודעת איך

לשרשררר:(:(:( תסבירו לי בבקשה... ואממ שיר לינקני זה אייזיאר טו ראן שיר פשוט מדהים.. ושיר לא לינקני ואו יש המון... בזמן האחרון אני מקשיבה מלא goo goo dolls-iris soundgarden - black hole sun 2 שירים ממש ממש יפים אני ממליצה להוריד למי שלא מכיר

giant G

New member
אוקיי קבלי אותי

לשרשר את צריכה פשוט להגיבה להודעה שאת רוצה כלומר את רוצה לכתבו מה שאת שומעת נכון? אז את מגיבה להודעה הראשית ואם את רוצה להגיב לאחת מהתגובות בפורום את עושה תגובה בהודעה שלהם... אם לא הבנת תגידי לי או שתיכנסי להודעות למעלה יש שם הודעה שנקראת "אומנות השרשור" או משו כזה...

אסף Day

New member
זה רק נראה לי או שכולנו אוהבים גם..

את גרין דיי? אין סיבה שלא. גם אני אוהב אותם. ובקשר לגורילז לבן דוד שלי יש תיאוריה שהסולן שלהם הוא הסולן של BLUR. מכירים? אם לא אני ממליץ לכם על OUT OF TIME.

חחחח

אני גם אוהבת את גרין דיי! יש לי את האלבום שלהם אמריקן אידיוט אלבום מצוין פשוט... וגורילז גם חמודים, יש להם שיר חדש ממכרD:D:

®NuLy®

New member
אני!!

שיר לינקיני System למרות שהוא לא הכי לינקיני... פשוט ביום שבת יצאתי עם ההורים שלי לטיול בעין גדי והנסיעה לשם ארוכה אז כל הזמן שמעתי את השיר הזה והגעתי למסקנה ש-blood זאת מילה מאוד מפחידה חחחחחח והחלק האהוב עליי זה הפיזמון Why won't you die Your blood in mine We'll be fine Then your body will be mine שיר לא לינקיני Still Waiting של סאם 41 כי בזמן האחרון התחלתי לשמוע ת'להקה הזאת ויש לה אחלה שירים וזה אחד מהם ותמונה של הדבר שאני חושקת בו - כרטיס להופעה של אמינם

giant G

New member
שליייייייייייי :)

השיר הלינקיני שלי הוא one step closer כי בזמן האחרון המילים האלה אומרות הכל על מה אני חושב... כלפי אנשים מסוימים... I cannot take this anymore I'm saying everything I've said before All these words they make no sense I find bliss in ignorance Less I hear the less you'll say But you'll find that out anyway שיר לא לינקיני זה השיר bleed של cold פשוט התאהבתי בשיר הזה הוא ממש ממש ממש טוב הקטע שאני הכי אוהב בו זה I'M FEELING GROSE TAKE IT INSIDE BURN UP THE PAIN... השיר הזה פשוט כזה מצוין!!! ותמונה יפה של חברי הלהקה... :) מומלץ לאוהבי רוק לא הכי שקט...

המ.............

שיר לינקיני crawling כי הוא נתקע לי בראש בזמן באחרון ושמעתי אותו בפרסומת לאמטיוי =] שיר הלא לינקיני Perfect - סימפל פלאן 666 - סליפנוט כי חברה שלי השמיעה לי ת'שירים והתאהבתי בהם. בלאט היה לי קישור לליריקס אבל אין לי עכשיו... פליז פורגיב מי... תמונע ===>

שלי שלי שלי!!

שיר של לינקין- my december כי זה פשוט שיר יפה!!!! שורה אהובה- this is my snow covred home או trees אין לי מושג... שיר לא של לינקין- אביב גפן- התאבדות למה- כי זה..... אביב גפן המלך!!!!!!!!!! וגם כי זה שיר פשוט נפלא ויפה!!! שורה אהובה- "ואלוהים שם מחייך כשאתה פוחד.... שולח מלאכים.... ואמא... אני נופללללל" ובעעעע אין תמונה...

למעלה