השוליה 314

בוביץ

New member
השוליה 314../images/Emo58.gif

פרק מעולה ועונה מעולה! קודם כל איזה מזל שטאנה נשארה והיא עדיין מלכה היא הצילה את עצמה כשהיא הזכירה את הרקורד שלה בתחרות ואת הכשלונות של אלכס בזמן האחרון בהתחלה בבורדרום נרהא שאת טאנה מפטרים אבל אז כשטאנה הזכירה את העבר ואת הרקורד שלה אלכס עף למזלי.. אני לא יודע איך קנדרה וקרייג הצליחו לנצח זה היה מאד מוזר שצמד המתקוטטים האלה ניצחו אלכס נראה שהיה חכם בבחירת טאנה אבל קנדרה וקרייג הוכיחו לו שכנראה שטעה. היו בוענה הזאת יותר מדי משימות לעשות מוצר ולמכור אותו בהכי הרבה (בורגר קינג,פיצה,חולצה,ציוד משרדי) כסף. טוב לדעתי הגמר יהי בין טאנה לקנדרה למרות שגילה הצעיר של קנדרה יהיה לרעתה ככה שאני לא צופה לקנדרה הרבה סיכויים.
 

willo

New member
../images/Emo131.gif314 The Apprentice ../images/Emo58.gif

זה היה הפרק הראשון שבו אמרתי לעצמי, שקנדרה מסוגלת לנצח. דבר ראשון - מה היה הדבר המוזר על הראש של קרייג בהתחלה? אלכס הוכיח שהוא לא טיפש, ולדעתי הסיבה שהוא עף היא לא מספ ההפסדים, אלא העובדה שהוא שכח הפסד. הבעיה עכשיו היא שקריג נהיה חזק, הוא מזכיר לי את קואמי שעד עכשיו אני לא מבין מה הוא עשה בגמר של העונה הראשונה. המשימה קמה ונפלה על שיווק, וכאן קנדרה הוכיחה את עצמה פעם נוספת (זה התחיל במסלולי הגולף ונמשך מאז). טנה איכזבה אותי, אני עדיין מעריץ שלה אבל בפרק הזה היא לא חשבה שני צעדים קדימה, נראה לי שהם התמקדו שאיך לא לעשות טעות שתגרום להם לעוף בחדר הישיבות (היה נחמד אם מגנה היו מפסידים ב19 דולר, רק בגלל ההנחה לא?). הפרס היה שווה. בפרק הבא הראיונות, אבל יותר חשוב יש לנו חדר ישיבות מעניין. טנה היא הימור כמעט בטוח לגמר, מתוך השלושה היא הכי מנוסה ובוגרת. לטובת קרייג עומדת העובדה שהוא גבר ושקנדרה צעירה. קנדרה עדיין יותר טובה, והיא תנצח אותו בויכוחים.
 

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד. באמת בתחילת הבורד-רום הייתי בטוח שטאנה הולכת הביתה.. אבל אחרי הנאום שלה על ההצלחה שלה בעבר ועל היחס נצחונות-הפסדים בתור PM, אלכס לא יכל להילחם מול זה, כי את הנאום הזה הוא כבר "ביזבז" על ברן בבורד-רום הקודם. לצערי נראה לי שקנדרה תעוף בשלב הראיונות.. רק בגלל שהיא מצטיירת ככפייבוריטית גדולה לפי העריכה ולא נראה לי שהיא יכולה לנצח. אני מקווה מאוד שאני טועה כי היא היחידה שאני אשמח לראות מנצח מבין השלושה.
 

STA1

New member
אפשר אולי תמונות של המתחרים

שנשארו בבקשה..כי אני רואה בSTAR WORLD אז אני לא יודע מי זה מי כי לא ראיתי מהההתחלה..אז אפשר אולי תמונות..
 

willo

New member
זו לא אותה עונה

בסטאר זו עונה 2, כאן מדברים על עונה 3
 
../images/Emo58.gif314

פרק מעולה, ועונה פשוט מעולה. קנדרה הוכיחה את עצמה שהיא יכולה להסתדר אפילו עם האדם שהיא כל הזמן רבה איתו. בסחורה הזאת פשוט מלכה
בבורד רום, הייתי כמעט בטוח שטאנה תעוף(וגם רציתי שזה יקרה), אבל אחרי שהיא הזכירה את מספר הנצחונות שלה, ידעתי שאלכס יפוטר. בכללי אני חושב שקנדרה לא תזכה כי היא מקבלת עריכה של אני אהיה הזוכה, הזוכה לפי דעתי תהיה טאנה. עוד משהו שאני פשוט המום ממנו, היו 10 גברים, הייתם מאמינים שהאחרון שישאר הוא קרייג?! כאילו WTF?! קיויתי וחשבתי שהבחור יעוף משם כבר מהפרק החמישי.
 
../images/Emo58.gifאיזו תגובה נכונה וצודקת.

Kendra's marketing has been impecable. She's aced every strategy that lead to many of the continuous Magna victories. What's wrong with fighting? In the business world, Trump will likely attest to the fact that in-fighting that leads to great ideas is not only okay, but it's what makes some businesses great. As a consumer we just don't see it. The point is that Kendra, while sometimes butting heads (okay, always) with Craig, knows how to give credit where credit is due, as seen with "the Box" idea. But has fighting or arguing caused Kendra (or Craig for that matter) to shut down? HELLL no! It's only made them stronger. So the idea of not getting along won't really phase Trump one bit. A leader is a leader no matter how it's done and Kendra has won three times. The conflict will really come down to two things. One, how (if it happens) will Kendra and Craig defend themselves against the other in the boardroom. Kendra hasn't dealt with the board room. No doubt, Trump will set it up so that it looks like Kendra is killing herself in the board room. Right now, they have to make Kendra look like she's in doubt. Tana has already had her doubtful moments. Now it's Kendra's turn. Trump will make her sweat when he evaluates the interviews. He may build Craig up for a bit, only to see how Kendra stands up for herself. He knows that unless she TOTALLY says something really really stupid, she's in the final 2. He wants to challenge her. Still, while he may butter Craig up just to strengthen Kendra, he will likely cite Craig's difficulty in getting his point across and communication conflicts. Craig will be fired, but not without some suspense from Trump. Every once in a while, Trump fires someone who doesn't really need to be fired (like Angie) to make us wonder from time to time whether he will always fire the person we think. Trump has already gotten the ball rolling when he challenged Craig and Kendra to find out who made the better sale. Craig was pretty arrogant and Kendra held back with her defense.
 

d@r121

New member
השוליה 314 ../images/Emo58.gif

יופי של מהפך מבחינת העריכה. ממש ראינו איך מתחשק לטראמפ להעיף את טנה, אבל אז היא שלפה את קלף הנצחונות ומול זה אלכס השתתק כי הרבה לא היה לו מה להגיד, בכל זאת 7 הפסדים. יופי של מהפך הייתי בטוח שטנה עומדת לעוף ואלכס ישאר למרות הכל. הפרק עצמו היה משעשע, היה נחמד לראות את קנדרה ואת קריג נאלצים לעבוד ביחד ואת כל הניצוצות שעפים בינהם. אם קנדרה הצליחה לשרוד אותו ולנצח כנראה שראוי שהיא תהיה בגמר. היה נחמד אם בבורדרום היו מציגים את זה שלמרות שקנדרה וקריג הם שמן ומים הם עדיין הצליחו לנצח. לגבי שבוע הבא. ההימור שלי זה שקריג יעוף הביתה בגלל שהוא די פלגמט, והוא לא מצליח לבטא את עצמו ואת הרעיונות שלו שזה חסרון די גדול. כנראה שחותרים לכך שבגמר יהיה ראש בראש מול רחוב לספרים (ובגלל זה הציגו את הפרומו ככה כשיש שתי רחוב מול ספר אחד). ואז נגלה אם כל המהמרים שטראמפ בחיים לא יקח מישהו שלא סיים קולג', צדקו.
 

Boran

New member
../images/Emo58.gif

מתייחס לשורה האחרונה שלך: מצד אחד זה נכון, אבל מצד שני בטוח תהיה בת אחת בגמר. ובטוח היא תהיה מתמודדת חזקה. ובנוסף לכך, אני בטוח שטראמפ רוצה להוכיח שהוא לא שובניסט שלא רוצה להעסיק נשים, אז אני הייתי מהמר שגם זה יהיה שיקול שלו בבחירת מנצחת בעונה הזו.
 

STA1

New member
אתם צוחקים עליי??התחילה עונה 3??

המתמחה עם דונלד טראמפ??אז אם כן אז יש את הפרקים בביטורנט??
 

ilovegnh

New member
ספויילר מתמחה 314

יופי, אלכס עף. עכשיו רק נשאר שקנדרה הכלבה תפסיד ואני אשמח.
 

maya567

New member
איך העונה הזו של השוליה?

שווה לראות? אני מנסה לצמצם בתוכניות....
 
למעלה